Zarudlé tváře

963
11.6.12 20:03

zarudlé tváře

Ahojky všem.

Je mi 25 a už od puberty trpím na zarudlé suché tváře, foto přikládám. Byla jsem u několika kožařů, jsem alergička, nikdo mi k tomu nic neřekl a mazání slabými kortikodiy nikdy nzabralo. Poslední kožní se na mě ani pořádně nepodívala, tak už vážně nevím, co s tím. samozřejmě - nervozita, zhlad, nebo zas vysoká teplota, to zhoršují. Po celém těle mám dermatitidutakové červené pupínky všude). Máte někdo podobný problém? Co Vám na to pomáhá? předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
11.6.12 20:10

Já bych to neřešila, něco podobného si nanáším složitě štětcem na tváře, když chci být za krásnou :mrgreen:
Ale vážně, trpím na zarudlá suchomastná místa v obličeji (nevím, jak to popsat, i dkyž jsou mastná, tak se trochu loupou), většinou to bývá uprostřed čela, vršek nosu, když je to hodně blbé, tak i brada, zkrátka ta zóna T. Ale mě se to pojí s problémy s vlasovou pokožkou, mívám seboreu ve vlasech a když zrovna udeří, tak to pak stojí za to. Celkem se mi osvědčila různá konopná kosmetika, měla jsem i bambucké máslo s konopím a taky dobré. Takže já bych šla do konopí, pokud bys někde sehnala tu pravou domácí konopnou mast, tak by byla nejlepší, ale i běžné kosmetické výrobky pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.6.12 20:37
@Gladys píše:
Já bych to neřešila, něco podobného si nanáším složitě štětcem na tváře, když chci být za krásnou :mrgreen:
Ale vážně, trpím na zarudlá suchomastná místa v obličeji (nevím, jak to popsat, i dkyž jsou mastná, tak se trochu loupou), většinou to bývá uprostřed čela, vršek nosu, když je to hodně blbé, tak i brada, zkrátka ta zóna T. Ale mě se to pojí s problémy s vlasovou pokožkou, mívám seboreu ve vlasech a když zrovna udeří, tak to pak stojí za to. Celkem se mi osvědčila různá konopná kosmetika, měla jsem i bambucké máslo s konopím a taky dobré. Takže já bych šla do konopí, pokud bys někde sehnala tu pravou domácí konopnou mast, tak by byla nejlepší, ale i běžné kosmetické výrobky pomůžou.

No to já mám právě tuhle červenou hrůzu na tvářích, někdy i nosík mám chycenej. Manžel mi říkal, jestli prý nemám lupus, má to prý kamarádka. No, ne že bych nebyla prolezlá samýma bolístkama, ale lupus nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
11.6.12 20:44

pomáhá mi jen make-up :)
a teď mám dobrou zkušenost s BB krémem od garnier

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
11.6.12 20:52

Mně pomáhá kosmetika Atok, jakmile se namažu něčím jiným, pleť mě štípe, pálí, jakoby se táhne..
A co se týče té nervozity, stresu, bývala jsem dříve do fialova, nyní už jen do červena (snad), pomohla mi trochu kineziologie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.6.12 20:52
@ivodička píše:
pomáhá mi jen make-up :)
a teď mám dobrou zkušenost s BB krémem od garnier

takže to máte taktéž takové červené, zarudlé, suché)a to dost, mívám i šupinky)? Ta zarudlá místa nikterak nejsou vyvýšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
11.6.12 21:00
@luciashek píše:
takže to máte taktéž takové červené, zarudlé, suché)a to dost, mívám i šupinky)? Ta zarudlá místa nikterak nejsou vyvýšená.

Rudnu často :) Ale šupinky ne, spíše takové červené, jakoby překrvené. Ale mám alergii na speciální krémy, po všem se hnet osypávám a dělají se mi rudé pupence, takže už dávno raději neexperimentuju :) mám dobrou zkušenost se vším od GARNIER-krém pro citlivou pleť, make-up, BB krém, nevím proč, ale ty mi nevadí. A taky make-up od loreal. Ale já už měla lišeje jako malá, někdy je to lepší, jindy hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
12.6.12 19:38
@ivodička píše:
Rudnu často :) Ale šupinky ne, spíše takové červené, jakoby překrvené. Ale mám alergii na speciální krémy, po všem se hnet osypávám a dělají se mi rudé pupence, takže už dávno raději neexperimentuju :) mám dobrou zkušenost se vším od GARNIER-krém pro citlivou pleť, make-up, BB krém, nevím proč, ale ty mi nevadí. A taky make-up od loreal. Ale já už měla lišeje jako malá, někdy je to lepší, jindy hrůza.

Tak něco vyzkouším :-) Já si moc nepamatuji, jestli jsem to měla už jako malej prcek, vím rčitě, že jsem se v pubertě vztekala, že mám zarudlé suché tváře. Jkmile vlezu do sprchy, zapotím se u sportu, hned mám tváře jak rak - tak moc rudé. Někdy mi přijde že to jako pálí, nesvědí to, neštípe. Koukala jsem, že tam mám vidět hromadu červených žilek. Vůbec nevím, co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
16.6.12 15:51

Tak je dneska dusno a hic a tváře mám jak slabikáře, brad to samý a i nos, úplně celý… Už mi ten problém leze na nervy…Taký Vám ta suchá pokožka v teple takhle rudne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
15.1.13 23:16

Zkuste připravky od Avene na růžovku http://avene-kosmetika.cz/…a-zcervenani jinak já mám od dr. krém Rozex a ten pomáhá, ale nevím, jestli máme stejný problém… a hlavně co nejšetrnější odličovadlo pokud se malujete i Mary Kay má něco na ty žilky, ale to už je vyšší cenvá skupina, tak hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek