Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muffinka89 píše:
Ahoj,
je tady nekdo kdo ted nekdy kupoval telefon z pausalem od Vodafone? Jde o to ze si chci koupit od zname telefon na ktery by.mela byt jeste rok zaruka.Ale znama tvrdi ze uz zarucaky nedavaji a telefon opravi na zaklade IME. Prijde mi to jako nesmysl ale radeji se ptam. Prijde mi divne ze by mi bez zarucaku a nejakeho paragonu byla udelana oprava.Diky
ano kupovala v srpnu.
Záručák dávají. Klasika jako dřív - červený. A vevnitř mají nalepený štítek s čárovým kodem, který si v případě jakékoliv reklamace naskenují. Ale je nalepený v záručáku.
@muffinka89 píše:
Takze to je blbost?
NO oin ho možná mají naskenovaný z kodu z krabice.
Třeba jsou ty štítky stejné z krabice i v záručáku - to nevím.
Když mi dával telefon, jen si skenl kod z krabice. Záručák v ruce vubec neměl.
Ja bych si do vodafonu zavolala a zeptala se, ze si chci u nich koupit telefon a jak je to se zarukou..
Davaji zarucak my ho mame. pritel ted reklamoval tel a chteli ho po nem i krabici.
@xxpetka píše:
Davaji zarucak my ho mame. pritel ted reklamoval tel a chteli ho po nem i krabici.
ale krabici mít nemusíš. To je jen obalový materiál.
To asi ne.blbe jsem to napsala.on musel najit krabici kde mel zarucak protoze bez nej mu to nechteli vzit
Taaaaaaaak mám informace od zrdoje:
Je jedno jestli je to dotovaný telefon nebo normoš. Na to se ohled nebere, u obou je to stejné. Kámoška musela dostat fakturu i záručák. V zásadě ti stačí jenom jedno z toho. Když nemáš záručák, tak je potřeba faktura. Na prodejně jsou schopni dohledat fatkuru podle IMEI. Jenže teď přecházeli na nový systém, tak se může stát, že ta prodejna tu fakturu nenajde v systému a bude se to muset řešit žádostí do Prahy a to nějaký ten den/týden zabere. Ale prej to jsou prostě schopni vyřešit.
Tak si rozmysli, jestli se ti do toho chce jít. ![]()
Stačí ti faktura, na které u Vodafonu mají napsané i IMEI telefonu (15ti místné číslo). To si při koupi zkontroluj, zda sedí s telefonem - je na telefonu pod baterkou nebo když zadáš *#06# a popř. dáš volat.
Lepší je však záručák mít, protože tam může být napsané, že je záruka ukončena z důvodu mech. poškození nebo oxidace.
Ahoj,
je tady nekdo kdo ted nekdy kupoval telefon z pausalem od Vodafone? Jde o to ze si chci koupit od zname telefon na ktery by.mela byt jeste rok zaruka.Ale znama tvrdi ze uz zarucaky nedavaji a telefon opravi na zaklade IME. Prijde mi to jako nesmysl ale radeji se ptam. Prijde mi divne ze by mi bez zarucaku a nejakeho paragonu byla udelana oprava.Diky