Nové Albert kartičky

Petromila111
29.8.12 09:42

Nové Albert kartičky

Zase další kartičky tentokrát mluvené, budete sbírat a měnit??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
29.8.12 09:44

Milý synek už zmerčil reklamu a hnedka mi bylo vysvětleno, že to přeci MUSÍME mít!!! :zed: :zed: :zed:
By mě šiblo :zed:
Jen nějak nechápu, jak je to s tím mluvítkem. Žádné nemáme a čtečku také ne. To se koupí k tomu albu nebo musím shánět extra? Taková pitomost, a člověk aby pořád jen utrácel. Kdyby nebylo reklam, tak o tom děti ani nevědí :zed:
Navíc mám děti dvě a každé MUSÍ MÍT své vlastní album :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.12 09:45

Já teda ne…a, toto mi přijde docela trapný, prej čtečku za stovku, album za 50 :roll: :dance: jen hledají jak vytřískat z lidí peníze :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.12 09:47
@tterka píše:
Milý synek už zmerčil reklamu a hnedka mi bylo vysvětleno, že to přeci MUSÍME mít!!! :zed: :zed: :zed:
By mě šiblo :zed:
Jen nějak nechápu, jak je to s tím mluvítkem. Žádné nemáme a čtečku také ne. To se koupí k tomu albu nebo musím shánět extra? Taková pitomost, a člověk aby pořád jen utrácel. Kdyby nebylo reklam, tak o tom děti ani nevědí :zed:
Navíc mám děti dvě a každé MUSÍ MÍT své vlastní album :nevim:

bychjim jemně, leč důrazně vysvětlila, že NEBUDE mít každý své vlastní album, na tvém místě :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
29.8.12 09:48

To mluvítko se dá koupit jak je regál s albumama.Tak mě to nevadí, stejně do alberta chodím, tak když to dostanu k nákupu tak mi to nevadí a 150kč za album a mluvítko mi nepřijde žádná obrovská suma.Ale chápu, že když jsou dvě už ty náklady jsou někde jinde.. :D

• Citovat
  • Upravit
Petromila111
29.8.12 09:49
@slavuska1 píše:
Já teda ne…a, toto mi přijde docela trapný, prej čtečku za stovku, album za 50 :roll: :dance: jen hledají jak vytřískat z lidí peníze :poblion:

Tak je to na lidech jestli si to koupí, albert to nabídl a je na každém jestli to bude chtít či ne. Nemyslím, si, že by tím nějak vytřískali prachy, když mají milionové zisků z nákupů co dělají lidi každý den…

• Citovat
  • Upravit
10937
29.8.12 09:51

Jsme na tom stejně, dcera ted viděla reklamu a hend, že tatínek musí koupit, ach joooo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.12 09:54
@Petromila111 píše:
Tak je to na lidech jestli si to koupí, albert to nabídl a je na každém jestli to bude chtít či ne. Nemyslím, si, že by tím nějak vytřískali prachy, když mají milionové zisků z nákupů co dělají lidi každý den…

ale jo, máš pravdu, že nikoho nenutí..ale mě přijde trapná i ta nabídka…kuličky a loni ty zvířátka-budiž, tam byly náklady navíc cca 50 kč, alba nebo krabička…teď mluvítko, a co si vymyslej příště? speciální cédéčka a k nim přehrávač za 500?? :lol: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
29.8.12 09:58
@slavuska1 píše:
ale jo, máš pravdu, že nikoho nenutí..ale mě přijde trapná i ta nabídka…kuličky a loni ty zvířátka-budiž, tam byly náklady navíc cca 50 kč, alba nebo krabička…teď mluvítko, a co si vymyslej příště? speciální cédéčka a k nim přehrávač za 500?? :lol: :D :mrgreen:

SE jim to osvědčilo, že lidé kupují, třeba sousedka odolávala nechtěla koupit album, až ho slevnili na 30,– tak teprve koupila.
Když to vezmeš na druhou stranu, nevím jaká je teda kvalita, ale přijdde mi to pěkné a hlavně náučné pro děti. kdyby to bylo něco jiného tak do toho nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
29.8.12 09:58
@slavuska1 píše:
ale jo, máš pravdu, že nikoho nenutí..ale mě přijde trapná i ta nabídka…kuličky a loni ty zvířátka-budiž, tam byly náklady navíc cca 50 kč, alba nebo krabička…teď mluvítko, a co si vymyslej příště? speciální cédéčka a k nim přehrávač za 500?? :lol: :D :mrgreen:

No já vím, že to zvyšují a furt něco vymýšlí. Ale mě se tyhle kartičky s mluvítkem líbí nejjvíc, že můžu dcerku zároveň učit co jaké zvířátko dělá za zvuk. Mám ještě malinkou holčičku, takže jí tím budu i ukazovat jak opravdu zvířátka vypadají a co dělají. Pro starší děcka je to jen pěkná věc, která za chvíli omrzí, takže zase chápu maminky, že jim to už leze na nervy… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7449
29.8.12 10:00
@slavuska1 píše:

Tak to nekupuj. Já když jdu s kolegyní a jejíma dětma, prostě řekne NE a jde se dál… Proč mít doma kraviny jako jsou kartičky a alba, ke kterým se to dítě stejně po pár týdnech nevrátí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
29.8.12 10:13

Mě se to líbí. Záleží ale na dítěti. Dcera má dva roky a kartičky se zvířaty vytahuje denně.
Akorát nechodímne do Alberta, máme tu jeden malý, takže nic moc, tak asi tentokrát nekoupíme.

• Citovat
  • Upravit
2900
29.8.12 10:14

Podle mě šmoulové a kuličky byly o ničem, ale album se zvířátkama bylo super, obrázky jsme sbírali, album koupili a teď máme za 50 Kč pěknou knížku, ke které se dcera ráda vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
29.8.12 10:20
@Petromila111 píše:
Zase další kartičky tentokrát mluvené, budete sbírat a měnit??? :mrgreen:

Syn se už nemohl dočkat další nové soutěže, takže u nás určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
29.8.12 11:12

Ja to vidim tak ze u nas sa tiez bude zbierat ale normalne ma stvu :-DD ale gulicky boli o nicom mam ich strasne moc a ani som ich nerozbalovala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová