Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba ty zvířecí kartičky byli super. Malej synovec se na nich učí poznávat zvířátka. Kuličky nás nadchly, protože manžel si je zahrát asi po 20ti letech a to co běží teď, jsem ještě neviděla
Asi sbírat budeme. Tyhle zvířecí alba jsou celkem hezké, poučné, tak proč ne. Manžel v albertu pravidelně nakupuje, takže nás neminuli ani šmoulové ani kuličky, co se hlučně kutálí po plovoučce
. Navíc nás zásobují bezdětní kolegové z práce, co tam taky nakupují.
Pokud si uděláte nákup nad 2000 korun(takže třeba máte v plánu velký rodinný nákup),tak mluvítko dostanete zdarma.
Jediné co mi na těchto akcích vadí je fakt, že třeba u šmoulů měli(alespoň v našem Albertu) alba hodně rychle pryč, ale kartičky vydávali pořád, takže pak které maminky neváhaly za album chtít až 5-7 stovek…Myslím, že pokud vydávají kartičky, měl by člověk mít možnost si koupit i všechny součásti v obchodě za normální cenu…
U nás ne, albert máme daleko a malou to nastestí nebere, jsou jí necelé 3 roky
Děvčata prosím, máte už některá to mluvítko? Dneska jsem z bochodu donesli 4 balíčky kartiček, děcka nadšený a já váhám, jestli to mluvítko za 99 bude k něčemu, nebo to bude jen nějaký chrchlátko a zvuk stejně nic moc… Album jsem vysvětlila, že tentokrát nebude, a máme místo něj plastovou krabičku s víčkem
Díky Stani
Tady je odkaz na to jak mluvítko funguje..
Je to klasická podpora prodeje a v albertu holt jsou tak chytří, že to vzali přes děti a vyplácí se jim to ![]()
My tam nakupujeme jen občas, takže něco z každé akce máme, rozhodně ale nic nesbíráme a nemáme kompletní, takže další akce jsou mi víceméně jedno a víc tam nakupovat rozhodně nebudeme ![]()
Ale třeba ty karty se zvířátky se mi líbily, byla tam konkrétní zoo a jméno zvířete a něco navíc, některé kartičky pořádně smrděly (třeba zebrou si malej pomatlal polštář a ten smrad byl opravdu jak ze stáje
A teď s těmi zvukovými efekty to taky není špatný nápad.
Ale furt platí, že komu se to nelíbí, kupovat to a přímo tam nemusí ![]()
@Petromila111 Díky! Teď to děti viděly a je rozhodnuto
My máme Alberta přímo před domem, tak tam děláme nákupy skoro denně. Stani
Není lepší vzít děti o ZOO a tam jim všechny zvířátka ukázat, než se honit v Albertě za kartičkama a počítat si za kolik nakoupíte, abyste dostali kartičky. ![]()
@babynka ale prosimtě, zas to nepřeháněj
Ty jsi jako dítě nikdy nic nesbírala? Proč jim to nedopřát, když tam někdo nakupuje ![]()
Ahoj kolik je kartiček v balíčku? Kolik se jich má nasbírat? Díky za odpověď, je fakt že penny začla akci na samolepky a albert ten se rozjel
@Stani1701 - mluvítko mám doma, mluví dost hlasitě ![]()
@renda81 - v balíčku jsou 2 kartičky, do alba je potřeba nasbírat 60 zvířátek, tedy 60 kartiček
@Petromila111 píše:
Zase další kartičky tentokrát mluvené, budete sbírat a měnit???
To je jasnačka
Už máme půlku kartiček
Vždycky se snažím to nasbírat během prvních týdnů, kdy se kartičky moc neopakuji, protože pak to je děs
Album se mi moc líbí a ten strojek na ty zvuky. konečně něco naučného, protože ty kuličky, to byl úlet. věčně jsem to lovila z pusy, obrázky totálně nečitelné. A je fakt, že já to žeru skoro víc jak děcka
![]()
Akorát si říkám, jestli to tak půjde dál, tak abychom přistavili patro na ty všechny albumy
![]()
Já jsem taky spokojená, moc se mi to líbí, album pěkně vylepšili těmi nalepovacími růžky a mluvítko super, i 4 letá dcera plně ovládá.