Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní, tak to s kvalitou teda nevím, když porovnám tesco tak to je na
Dělala jsem jak v Tescu tak v hypru, je pravda, že úroveň k zaměstnancům je děsná. Ale zase kvalitově mě přijde lepší zboží a Albertu.
Mám na výběr ze všech prodejnách řetězců a nejvíc mi vyhovuje albert, jako aby na mě tesco zkoušelo, že umělé mléko hipp bio combiotic stojí 800,– a že sunar mají slevněný ze 700,– na 270? No kde to jako jsme?
Koukam, ze to asi bude vsude podobne ![]()
Ja spis narazela na to, ze jakykoliv vadny vyrobek, ktery by se mel spravne vyradit a vratit, se strkal zpatky do regalu s virou, ze si to nejaky poloslepy duchodce nebo nekdo, kdo nakupuje ve spechu a nekontroluje vyrobky, proste koupi… Snaha vytriskat z lidi co nejvic, klidne je i natahnout, schvalne spatne poskladane cedulky s cenou, kde opet vedeni Albertu doufalo, ze si to lidi vezmou i s tou vyssi cenou a nebudou to u kasy vracet… A pak jeste zakaznik u pokladny dostal vynadano, ze si to ma hlidat sam a ze je to jeho blbost… Zkratka tohle se mi fakt nelibilo… mozna je to jak kde, co jsem tak slysela, tak si v tomhle asi muzou prodejni retezce podat ruce :-/
Ja mela Albert taky ze vsech retezcu nejradsi, dokud jsem tam nezacala pracovat
O karticky se tam pri drivejsi akci museli lidi malem dohadovat, spousta pokladnich po zakaznikovi karticky ve vzteku hodila, protoze vedela, ze na ni tim padem nezbydou a nebude si je moct vzit domu
Des bes, ale to je bohuzel vsechno o lidech…
@Vlkoška Tak já si myslím že to je věc názorů…
Taky nejsem nadšená že se zase bude sbírat další "krám "do domu. Dcera pořád otravuje o kartičky a nakonec se jen tak někde válejí doma a ani si jich nevšimne.
Tak mě jako největší hnus přijde to, když vy*rané matky maj nějaké karty a kuličky navíc a pak to prodavají po bazarech za nehorázné peníze
Dokonce jsem jednou na aukru našla inzerát, že někdo prodá kompletím album z penny za 7 tis kč
![]()
@Katka86 jo tak tohle mě taky dostalo, kolik obchodníků je mezi námi
kompletní alba se šmouly se na aukcích taky vyšplhala hodně vysoko.
@kreali tak nesbírej
U nás je to tak, že když se tam zrovna jde na nákup, tak kartičky jsou, když ne tak ne. Nehoníme se za plným albem a nemrzí mě, když se kuličky válejí pod postelí, protože kvůli nim na ten nákup extra nejdu.
Mě taky přijde humus vyydělávat na tom, že chce člověk doplnit album. Vůbec by mě nenapadlo prodávat to, naopak jsem pak nabízela zadarmo samolepky i kartičky co mi zbyli a už jsem pro ně neměla využití. Jediné co jsem si nechala byli kuličky, cvrnkat se s nima dá se všema, stejně ty obrázky časem zmizí. Jinak já ještě kartičky nemám, ale těším se na ně. Někdy mám pocit, že se na to sbírání těším hlavně já, ![]()
Dobrý den, najde se prosím někdo hodný, komu zbydou nové kartičky s Albertu, nebo je nebude sbírat a rád/a/ by je poslal/a/ mým dvěma dcerkám. Albert bohužel po ruce nemáme, tak je obtížné kartičky sehnat. Moc a moc předem díky za dcerky… ![]()
Dobrý den, najde se prosím někdo hodný, komu zbydou nové kartičky s Albertu, nebo je nebude sbírat a rád/a/ by je poslal/a/ mým dvěma dcerkám. Albert bohužel po ruce nemáme, tak je obtížné kartičky sehnat. Moc a moc předem díky za dcerky… ![]()
Ahoj potřěbuji 2,4,6,9,13,15,16,19,28,29,30,35,37,38,39,40,42,44,46,49,51,52,56,58 a 60 Mám na výměnu 3,8,10,12,14,20,31,32,34,36 moc děkuji za pomoc. ¨¨
Ahoj, sháním nějaké kartičky z mluvení se zvířátky.
Sháním: 2, 27, 29, 38, 39, 45, 52, 56, 57 a 59.
na výměnu nabízím: 1, 3, 4, 10, 20, 21, 22, 24, 25, 31, 33, 41, 42, 44, 49, 50, 51, 55, 58 a 60.
A ještě sháníme poslední kuličku z Doby ledové - č. 13 (modrá, stojící Sid s rukama vedle těla). na výměnu máme skoro všechny ostatní.
Případně se ozvěte na email:***@gmail.com. Nebo sem. Díky, A.
Dobrý den nabízím kartičky albert mluvení: 5, 26, 31, 32, 40, 41, 42, 48 a nějaké albert kuličky penny a billa samolepky. Za tytto albert kartičky mluvení: 6, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 18, 19,
21, 24, 27, 28, 33, 35, 44, 46, 50, 52,
53, 56, 57, 59
Pište na e-mail: ***@seznam.cz
Kartiček z Alberta máme zatím málo, ale věřím že bude zase výměnná akce na prodejnách. Nemáte náhodou někdo ještě ze staré série kartiček z Alberta (ty nemluvící) kartičku číslo 60? Tu se nám nepodařilo sehnat, jinak máme kompletní album.
V Albertu jsem pracovala (proto inko), vydrzela jsem to pouhy dva mesice, protoze tam nejaka ucta k zakaznikovi, natoz pak k zamestnancum, absolutne neexistuje. Temahle kampanema chteji natahnout lidi, aby u nich nakupovali, protoze vedi, ze kvalita jejich vyrobku a celkovy system na prodejne je tak zalostny, ze k nim lide chodi uz s maximalni nechuti (overeno v celkem trech prodejnach a vsude jsou zakaznici otraveni).
Vedi, ze kdyz to vezmou pres deti, ze k nim ty lidi stejne dal polezou a budou nakupovat, aby dosahly aspon na ty karticky… je to docela smutny… 
Od Albertu je to proste jenom vycuranost