Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj používáte někdo plenky babylove a kaše hipp?
Mám 8× slevu 50 kč na plenky babylove více druhů, a 3× slevu 25 kč při nákupu 2ks na ty kaše
oboje platí do 30.6.2011
daruji nebo nejlépe vyměním za kuponky na BEBU
díky zuzka
Ahoj já bych se připojila - „válí“ se mi tu nepoužitá komplet DM slevová knížka pro novorozence.
Jsou tam samý Johnson´s a Pampers(a další) a my používáme spíš Huggies věci.
Využije to někdo?
Nebo nechceš z toho něco ty Zuzko mamko?
zuzka.mamka píše:
Ahoj používáte někdo plenky babylove a kaše hipp?Mám 8× slevu 50 kč na plenky babylove více druhů, a 3× slevu 25 kč při nákupu 2ks na ty kaše
oboje platí do 30.6.2011
daruji nebo nejlépe vyměním za kuponky na BEBU
díky zuzka
Ahoj,kuponky na BEBU mám 2 kusy na H.A. a 3 kusy na BEBU pokračovací-více druhů sleva 40 kč.Tak bych vyměnila za ty na plenky BABYLOVE jestli to půjde.
PeBa píše:
Ahoj já bych se připojila - „válí“ se mi tu nepoužitá komplet DM slevová knížka pro novorozence.
Jsou tam samý Johnson´s a Pampers(a další) a my používáme spíš Huggies věci.
Využije to někdo?
Nebo nechceš z toho něco ty Zuzko mamko?
ahojky nedavno jsem do ní koukala a docela by se mi šikly, ty příkrmy co tam jsou, zrovna jdu za kamarádkou která jí mám tak se podívám, jestli bych něco nechtěla, a co za to chceš?
ahojky, tak H.A. klára plive, ale ty pokračovací bych si vzala
napiš mi do sz adresu kam ti to můžu poslat, napíšu ti svojí
Také se připojuji-nabízím kuponky na Babylove pleny,kaše sunarka a hipp,dětské pasty na zuby,kartáčky na zuby,hrneček NUK,Huggies ubrousky světla modré 2+1,pampers pleny activ baby,ecover prací prostředek,sunar kupony,příkrny skleničky hami a sunárek,hipp příkrm v plastu,Jogurtová svačinka hami,Sušenky sunarka,prací prostředek lovela tekutý,Krémy sebamed,Pleťové mléko a krém od hippu.
Ahoj, ja bych taky brala tu Bebu HA, jestli mate, ale uz jen c.3
A nebo neco od Huggies, ubrousky nebo pleny.. ![]()
Jinak nabizim vse mozne, babylove pleny, ubrousky a hoodne moc slev na Pampersky, nepouzivame.
Do SZ klido vypisu co vse mam.. Nechci za to nic, lepsi to nekomu poslat, nez to tady nechat valet…
Ted musim letet, vzbudili se mi oba
Tak kdo by mel zajem, napiste..
ZelvaVeruna píše:
Ahoj, ja bych taky brala tu Bebu HA, jestli mate, ale uz jen c.3A nebo neco od Huggies, ubrousky nebo pleny..
![]()
Jinak nabizim vse mozne, babylove pleny, ubrousky a hoodne moc slev na Pampersky, nepouzivame.
Ted musim letet, vzbudili se mi oba
Do SZ klido vypisu co vse mam.. Nechci za to nic, lepsi to nekomu poslat, nez to tady nechat valet…Tak kdo by mel zajem, napiste..
Ahoj,na BEBA HA ti pošlu ty dva kuponky.
pošlu ti SZ a domluvíme se ![]()
Ahoj, připojuji se a nabízím vám co píšete že používáte BEBU, mám HA i obyč, píšou více druhů. Hodily by se mi buď plenky babylove nebo babylove ubrousky. Kdyžtak písněte.
veverttko, já se hlásím na výměnu kamarádka mi dneska dala další kuponky na babylove takže ti je můžu poslat
nejsi přihlášená aby jsme si mohly poslat adresy