Spací pytel merino

1
22.8.10 19:36

Spací pytel merino

Dobrý den, :lol:
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se spacím pytlem Merino.Miminko se nám narodí koncem září a když jsem se dívala na ten spací pytel je bez rukávů a tak nevím, zda podívat na pytel s rukávy nebo co do něj oblékáte miminku.Děkuji moc za odpovědi
Lucka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
22.8.10 20:25

Neodpovím sice na tvou otázku, s merino pytlem zkušenosti nemám. ALE - Pokud jsi teprve těhotná, tak bych zatím spací pytel nekupovala. Po příchodu z porodnice bude miminko pravděpodobně v zavinovačce. Počítej min. měsíc dva, ale je možné, že budeš mít zavinovacího závisláka jako já. Byl zavinutý do 7,5 měsíce. Jinak neusnul a budil se 20× za noc. Pak už se do nejmenších pytlů nevešel. Myslím, že nejsem jediná, kdo podobné zavinovací dítko má. Diskuzí zavinovačka až do puberty je tu hromada.

• Citovat
  • Upravit
29730
22.8.10 21:42

Tak ja zavinovala prvni mesic dva, pak uz se mi decka vykroutily, takze na noc sly do spacaku.
Ted mame uz rok merino od Disany, je to bez rukavu na ksandy, davam jen bavlneny overal. V lete, nebo v topny sezone to stacilo, kdyz se netopilo a byla zima, davala jsem pres jeste vlnenou deku, upletla jsem takovy delsi pruh, aby se neodkopal.

Ale tohle se da dokoupit casem, taky bych vyckala, znam deti, co jsou vylozene nespacakovy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
22.8.10 21:47

ja ho mam a tez kupovala pred porodem ;-) je uzasny a uzili jsme ho. ja oblekala hlavne dlouhy rukav a ponozky. nekdy nemel ani teplack. ale u nas byla docela zima- proto jsem ho porizovala …

opravdu dobra investice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky