Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zrovna jsem zasedla k pc, a čtu si zprávy na seznamu a přivital mě ptřesný titulek a ještě otřesnější zpráva - http://www.novinky.cz/…-slavil.html
úplně se mi sevřel žaludek, a to si ještě všimnete zprávy která následuje na konci tohoto článku
Zuzka.mamka, co dodat? K tomu není moc co říct…
Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. A je to holt strašné, stávat by se to nemělo. Nerada takové hrůzy čtu, je mi z toho úzko a tím víc si uvědomuji, že lidský život je tak křehký…
já ani nemám slov, co je to za hrůzu, předstaím si že nějaká mamina zrovna porodila, a ted tohle no hrůza
snad tady neodstanu sprda, že tady děsím lidi ![]()
Nechtela bych byt tou zenskou, co mela u sebe kartu od dveri a odesla z oddeleni. Nevim, jestli bych tu vinu psychicky unesla.
Jj,je to strašné neštěstí,je mi z toho moc smutno,ale přesně tak,jak tu bylo řečeno.štěstí nechodí po…hold,život má i stinné stránky:-(
zuzka.mamka píše:
já ani nemám slov, co je to za hrůzu, předstaím si že nějaká mamina zrovna porodila, a ted tohle no hrůzasnad tady neodstanu sprda, že tady děsím lidi
Sprda? Proč?
Ale jinak ono je to moc těžký. Ono je možná 100× líp si takové otřesné zprávy radši moc nepřipouštět a nepředstavovat si, jak by Ti bylo, kdyby..........Člověk by se z toho mohl taky rychle zbláznit a brát si všechno k srdci - to je taky psych. sebevražda, skoro.
zuzka.mamka píše:
zrovna jsem zasedla k pc, a čtu si zprávy na seznamu a přivital mě ptřesný titulek a ještě otřesnější zpráva - http://www.novinky.cz/…-slavil.htmlúplně se mi sevřel žaludek, a to si ještě všimnete zprávy která následuje na konci tohoto článku
To je fakt strašný, nedovedu si představit, co zažívají ty maminky a tatínkové. To musí být šílené. ![]()
Je to hrozné. Nerada takové věci čtu nebo píšu, protože na to pak stále myslim. Takové věci by se neměli vůbec stávat ![]()
Tak to je hrůza, u takových zpráv brečím
.
To by se nemělo stávat…
Ja to videla minuly tyden ve zpravach a musela to prepnout…Je to velke nestesti.
Holky, nic ve zlém, ale divím se vám, že na takové články vůbec klikáte
Těm dětem stejně nepomůžete a jen se zbytečně stresujete a rozrušujete.
Liberte píše:
Holky, nic ve zlém, ale divím se vám, že na takové články vůbec klikáteTěm dětem stejně nepomůžete a jen se zbytečně stresujete a rozrušujete.
Souhlasim,ja zadne takove clanky nectu,protoze me to zbytecne stresuje.