Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj prosím o radu, scháním takový ten klasický podvozek jen pod autosedačku nic víc, vyloženě aby se dala vozit sedačka v obchodech a tak. Ale bohužel přes veškeré moje hledání nemohu najít nic než celé kočárky ke kterým je podvozek jeho součástí. Stačí i bazarová prodej a aby byl i s autosedačkou. Moc prosím o jakékoliv stránky co znáte kde si vyberu. děkuju ![]()
Já si teď koupila z druhé ruky Britax Verve a sedačku od Romera.
a nevíte jestli náhodou existuje podvozek k sedačce Babypoint
Tak to nevím, Babypoint je nekvalitní sedačka, takže jsem se o ni nezajímala.
no nekvalitní bych zrova netvrdila zž máme jednu a stěžovat si na ni nemohu ale to nevadí, už sem objevila ale jen podvozek co se týče sedačky nevím který značky na to jdou jde to někde dohledat jedná se on Mutsy Slider
Tak na Mutsy jdou autosedačky MaxiCosi a stejný adaptér mají autosedačky X-lander. Jinak nevím
myslím, že na mutsy jde sedačka Maxi cosi.
já si td pro druhé kupuju od kamarádky vajíčko maxo cosi a koupila jsem k tomu z druhé ruky sporťák quinny speedy. nejdřív budu používat jako podvozek a pak jako sporťák - doplněk ke golfkám…
Zkus si projít tuto diskuzi, třeba tam najdeš nějaké tipy: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Autosedačka maxi-cosi jde přes adaptéry přidělat na spoustu kočárků, stačí si vybrat.
Používám už na druhé dítko Quinny Zapp a jsem moc spokojená - malé, lehké, skladné. Původně jsem kupovala jako podvozek pod autosedačku, později jsem využívala i jako golfky.
kompatabilita Maxi Cosi s kočárky v mé prastaré sidkusi:
které kočárky jsou kombinovatelné s autosedačkou 0+MaxiCosi?