Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Mate to nektera taky tak? Vcera me desne pichalo v pravem vajecniku, dnes rano jsem nasla i takovy ten hlen, ale jeste ne uplne vodovy.. dneska me silene boli v podbrisku, ovulacni test lehce zesilil. Mam to chapat tak, ze ovulace bude kazdym dnem? Dekuji
Já bych to chápala tak, že už probíhá. Takový ten typický bílkový hlen jsem měla možná jednou, dvakrát za život.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Mate to nektera taky tak? Vcera me desne pichalo v pravem vajecniku, dnes rano jsem nasla i takovy ten hlen, ale jeste ne uplne vodovy.. dneska me silene boli v podbrisku, ovulacni test lehce zesilil. Mam to chapat tak, ze ovulace bude kazdym dnem? Dekuji
Těžko říct, já si tohle taky kdysi vysledovala, říkala jsem si… to je určitě ovulace a ono nic, ve skutečnosti jsem měla ovulaci u konci cyklu
a na ovulační testy bych tedy taky moc nedala.
Já to nepoznám, hlen mívám průběžne pořád, jednou ho mám, pak pár dní ne, pak zase..Žádné píchání nebo tak. A to už dítě mám. Štve mě, že to nepoznám.
Ahoj holky.