Zase ta rýma!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6895
23.9.10 06:49

Zase ta rýma!

Dobré ráno holky.jsem z toho opravdu nešťastná a už fakt nevím co dělat.můj starší syn má opět rýmu.letos už druhou.u první dostal Pamycon.a krásně to pomohlo.doktorka říkala že mu máme dávat zyrtek.koupila jsem mu ještě Imunoglukan.a na dnešek nás naše věrná kamarádka navštívila znovu.loni jsme s tím bojovali celou zimu.v létě jsme úplně zapomněli,že existuje.začlo září a je to tu zase.a to ještě nechodí do školky!holky poraďte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
23.9.10 07:40

Kačí, Imunoglukan zabírá až po 2-3 měsících, zkus ještě vydržet.

Jinak s Tebou hluboce soucítím - náš mladší se minulý týden vyhrabal ze své druhé anginy, v neděli chytla starší rýmu a kašel… no a už to má od ní taky. Je to pořád dokola.

Musíme vydržet, oni si tím asi musejí projít všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.9.10 07:48

Já tomu asi nerozumím a promiň, jestli jsem nechápavá, ale Tvůj syn má druhou rýmu od ledna (píšeš letos), tzn. podruhé za téměř 9 měsíců? Tak to gratuluji a držím palce, ať mu tato frekvence vydrží. Co my bychom za to dali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
23.9.10 08:03

Promiň blbě jsem to napsala.za rok 2010je to asi milióntá.myslela jsem teď jak se ochladilo.tak tedy přesněji.od září tohoto roku má už 2rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.9.10 08:09

Jasný :-D . Tak to jsme na tom stejně, akorát u nás to máme dvojmo (6 a 3r.), vždy zhruba tak se 4denním spožděním… Neporadím, snad jen, že všechny léky a doplňky stravy podporující imunitu mají dlouhodobější účinky, takže vydržet. Pevné nervy, znám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
23.9.10 08:13

Kacabus, teď to opravdu hodně řádí, pomáhám ve školce, a půlka dětí nudluje…Dr. mi včera doporučila Sinupret, má se užívat 14dní, je to čistě přírodně, uvolňuje to hleny, a je to fakt super. Ten Imunoglukan je super, můžu vřele doporučit. Dcera promarodila celý loňský rok, rýmu měla 8měsíců v kuse, takže vím, co to je…K tomu záněty oušek…Nakonec zánět ledvin…Ledviny a rýma spolu hodně souvisí - většinou to značí slabost ledvin (nemyslím onemocnění), jak to máte s pitným režimem? Chce to hodně pít a pokud možno vynechat na pár dní mléčné výrobky, ty zahleňují…Víc neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
23.9.10 08:35

Nástupem do školky to je katastrofa!!!! :cert: týden doma, dva dny ve školce, týden doma, dva dny ve školce :zed: už si připadám jak blbec, že pořád volám učitelce-že nepřijde, že přijde, že nepřijde :zed: a o svý práci ani nemluvim…a navíc pak do tý školky nazpět nechce a dělá strašný scény. chjó :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
23.9.10 09:18

Pije normálně.teď jsem mu uvařila cibulový čaj s medem.smrkat nechce,tak odsáváme a docela se s ním peru.ještě zkusím tedy ten sinupred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.9.10 09:53

U nas je to to samy, z mesice byla 4 dny ve skolce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
23.9.10 14:10

Taky se hlasime medy marody :twisted: Dle mudry jsme byli dnes asi padesati. V lekarne jsme koupili rovnou ten Imunoglukan, takze ho zacnu ladovat. Jojo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí