Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To asi neudělají. Mě nešel jednou sundat ten špunt z druhé strany. Ucho bolelo, pálilo a hnisalo. Nakonec se mi to podařilo sundat. Ucho jsem ledovala a dírku mazala solným roztokem. Do pár dnů už bylo po všem ![]()
Vydezinfikuj si to, leduj a kdyby napomáhalo tak bych si zasla k doktorovi pro Framykoin
@marki111 a nejaka masticka z lekarny? Ja to ted nemazala bepanthenem, nic jineho tu nemam
@Anonymní píše:
@marki111 a nejaka masticka z lekarny? Ja to ted nemazala bepanthenem, nic jineho tu nemam
Framykoin je právě antibioticka masticka, na předpis. Ta je právě fajn když ti to už chvíli hnisá. Jinak o žádný volně prodejný tohoto typu nevim :/
Betadin mast, ale ta je dezinfekční
Nebo Alpu nebo slivovici. Proste to necim vydezinfikovar. Za par dnu se to zklidni.
Ahoj, v 8 jsem prijela z prace a pri vysvlekani jsem doslova vytuhla, pritel prisel, prikryl a nechal spat. Jenze jsem si zapomela sundat velke nausnice a probudila jsem se silenou bolesti ucha.. no po asi pul hodinove hysterii jsme tu nausnici vyndali. Ted mam to ucho tvrde, hrozne cervene a z dirky mi tece hnis, a ja nevim co, zkousim ledovat ale fakt to boly jak cert. Na pohotovosti mi s tim asi neudelaji nic ze?