Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napiš tam, kolik bys požadovala v případě ztráty balíku, tedy hodnotu zboží, myslím, že do 300,– je to za těch 65,– Kč, pak chtějí víc.
Holky, prosím, můžete mi někde vysvětlit jak zásilkovna funguje? Zaregistrovala jsem se na vinted a ráda bych posílala svoje balíky přes zásilkovnu.
@Salorka https://www.zasilkovna.cz/mezi-nami/ jako z tohoto to nedokazete pochopit jo? Dyt jednoduseji to snad napsat nejde, je to krok po kroku. Dole vysvetlech mraky nejcastejsich otazek. ![]()
Stáhneš si aplikaci. A pak prostě vyplníš údaje… komu poslat, číslo, email, adreasa zásilkovny. A ve finále uhradíš kartou online. a odneseš do jakékoliv zásilkovny. řekneš kod, který se ti zobrazí v aplikaci pod příslušným balíkem. Oni ti nechají zkontrolovat štítek, ten tam nalepíš a hotovo.
@Veru1987 Takže jakákoliv pobočka zásilkovny - je jedno jestli to odešlu z místa bydliště nebo dovolené…Moc díííííííky!
@Salorka píše:
@Cenarius Díky moc za ochotu! Jsi moc milá
Oh boze. Kdy se vy zensky naucite rozlisovat zenskyho a muzskyho avatara. ![]()
Sorry…to mi ujelo
Tak znova Díky moc za ochotu! Jsi moc milý
![]()
@Salorka píše:
@Veru1987 Takže jakákoliv pobočka zásilkovny - je jedno jestli to odešlu z místa bydliště nebo dovolené…Moc díííííííky!
Jj jakákoliv pobočka, tu tam nezadávaš jak vyplňuješ udaje o balíku.
Už posílám jen přes Zásilkovnu..
apka zadáčo z Google play do mobilu, jednoduché vyplnění, pobočka za rohem.. jednotná cena do 5 kg 65kč, žádné čekání a nervy s hádkama na přepážce pošty o každý milimetr, který se jim nezdál nad rozměry apod. Apka je tak intuitivní, že to pošle i malé dítě ![]()
a balím to jen do igelitek a prochází to ![]()
@Lucy75 Díky, už jsem stáhla. U nás na poště to je masakr, tak bych raději využívala zásilkovnu…