Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 Díky, už jsem stáhla. U nás na poště to je masakr, tak bych raději využívala zásilkovnu…
@Salorka jj, pošty jsou děs.. Zásilkovnu zkusíš jednou a už to půjde jak na drátku ![]()
jen ti musí kupující poslat i mail a číslo na mobil a musí mít poblíž Zásilkovnu (někde na vesnicích třeba není, tak tam - ač nerada - vyjímečně - musím poslat poštou
)
a taky samozřejmě musí poslat peníze předem, protože těch 65kč hradíš rovnou přes tu apku předem ![]()
@Lucy75 Jasný, to jsem pochopila. Vypadá to dobře, tak vyzkouším. Díky za pomoc
@Lucy75 Prosím, nevíš náhodou?…Posílala jsem balík přes zásilkovnu a balík stále není vyzvednutý a končí za dva dny. Dotyčná nereaguje na sms zprávy ani na chat. Můžu já jako odesílatel prodloužit výdejní dobu?
@Salorka ahoj, to se mi ještě nestalo, to je pipina teda… i zásilkovna sama posílá spoustu sms a připomínek, budeš tam muset zavolat, v apce jsem tuto možnost prodloužení neviděla..
Díky. Já sama jsem jí psala několik sms a nic. Do zásilkovny se snažím dovolat od minulého pátku a,,všichni naši operátoři jsou momentálně obsazeni"…!!!
![]()
@Salorka píše:
Díky. Já sama jsem jí psala několik sms a nic. Do zásilkovny se snažím dovolat od minulého pátku a,,všichni naši operátoři jsou momentálně obsazeni"…!!!![]()
a má to slečna předem uhrazené?
Konečně jsem se dovolala. Zásilku prodloužili o dva týdny. Pak se balíček v případě nevyzvednutí vrátí.