Zaslání formuláře OČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
691
20.3.20 08:57

Zaslání formuláře OČR

Ahoj holky. Od pondělka si beru OČR, formulář jsme dostali od uzavřené školky. Účetní firma, která zpracovává pro mého zaměstnavatele mzdy, mi řekla, ať jim hned při nástupu na OČR zašlu vyplněný formulář, oni ho hned pošlou na sociálku. Teď jsem ho vyplňovala, ale na zadní straně chtějí potvrdit od zaměstnavatele, DO KDY jsem OČR čerpala. Chápu to dobře, že se bude formulář na sociálku posílat tedy až po ukončení čerpání, takže třeba až za tři měsíce, když bude celou dobu školka zavřená? Ale pak peníze za OČR dostaneme taky nejdřív až za tři měsíce?? (příklad) :think: Nevíte některá??? Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8502
20.3.20 10:20

Není třeba zakládat novou diskuzi, je tady toho dost. Do ukončení se zatím píše..do odvolání. Je to úplně nová situace, dosud není schváleno, jak to všechno bude probíhat a jak to bude OSSZ vyplácet. Takže klidneě vypište, pošlete zaměstnavateli a buď to bude ležet tam nebo na socce a čekat, co schválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.3.20 10:23

Kdyby se mi povedlo odpověď najít v jiné diskuzi, tak bych tuhle nezakládala. Každopádně díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.20 22:42

Chci se jen zeptat budu vypisovat žádost o uzavřené školy když rozhodnu že po měsíci půjdu do práce a syna bude hlídat prarodič můžu ho dotoho formuláře napsat i když nebydlí snama jsem sama s dítětem.

1. a ještě jedna věc. Když zjistím že to nedají prarodiče hlídání můžu zpět na ocr když budou zavřené školy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
22.3.20 22:51

@zdenka561983 Prarodiče nemají na ošetřovné nárok, takže je nikam vypisovat nebudeš. Ošetřovné nebudeš ukončovat, dny kdy budeš v práci se vypíšou na formulář a nedostaneš za ně ošetřovné, ale normálně plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.20 06:30

@Lendeš děkuji to vím že by nedostali já jsem jen chtěla vědět jestli se tam musí psát..
A ještě jeden dotaz. V kolonce ke napsáno odkdy začíná očr na dítě tak tam mám napsat iten datum co jsem měla očr od doktora.. Ukončila jsem to 18.3 a pak mě šéf v práci řekl ať zůstanu doma s dítětem že je málo práce. Tak nevím ktery datum mám napsat.. Ten od Doktorky nebo ten. novejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.3.20 09:56

@zdenka561983 do toho formuláře od školy napiš odkdy chceš ošetřovné z důvodu zavření školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat