Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Máme se synem udělat zátěžový test na BKM a mám mu upéct muffin, kde má 1 ks obsahovat 1.3 g mléčného proteinu. Nevíte někdo jaké množství mléka by to mělo být? Nebo nepekl jste je někdo? Já vůbec netuším, kde to mám dohledat. Moc děkuji za rady.
Matematika rika, ze asi 500ml mlika na 12muffinu.
Na krabici mlika je obsah bilkovin.
@Ornwen děkuji, taky mě potom napadlo, podívat se na krabici ![]()
Ahoj my byli na zatežaku v nemocnici prosel ok a rok a pul po nem maji pochyby ze alergie trva dal. Prijde mi divny ze to mas zkusit doma
@baracon hele my taky nebyli v nemocnici. Ale ty projevy byly takové všelijaké a celkem nevýrazné. Takže jsme to taky zkoušeli doma systémem „máma si dá trochu jogurtu a uvidíme“
@baracon mně to přijde taky zvláštní, že to máme zkusit doma, tak doufám, že nebude mít moc silnou reakci ![]()
@raddka87 snad to bude dobre. Jinak nam delali v nemocnici tak ze mu kapli kapku mleka na pusu za pul hodky mu dali vypit 1 ml zs pul hodky 5 pak 10,20 az ale 150 ale to uz nevypil. Za celou dobu nesmel z ambulance. My s chlapem jsme se střidali na kafe ale on tam musel byt za kazdou cenu.
@baracon to je zajimavy, to delaji i u kojencu?
nas ma fakt takovou lehkou. A kdyz ja neco snedla, takze se to projevilo u nej az za 24h
150ml najednou nevypil nikdy niceho ![]()
@baracon na muffin reakci neměl, naštěstí
ale den předem snědl omylem dceři malý kousek kinder vajíčka a během chvilky se osypal…