Zatřesení břichem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.22 17:30

Zatřesení břichem

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem ve druhem mesici tehotenstvi, manzel na to asi na chvili zapomnel a kdyz jsem lezela na zadech, zatrasl mi brichem. Polozil na nej dlan a zatrasl do stran. Nebylo to prijemne. Muj dotaz zni, zda diteti nemohl nejak ublizit, zda tekutina v deloze takove otresy pohlti? Vim, ze treba na trampoline se skakat nema… Diky predem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
28.6.22 17:40

Neboj, nestalo se nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
28.6.22 17:42

A jak by mu mohl ublížit? Vždyť ma tak 2 cm.Bud v klidu prosím tě. Vem si jak zduchaji do miminka na screeningu, aby se otočilo a třesou s nim…Me to třeba bolelo ale malému to bylo suma fuk.Ten si tam dělal své :mrgreen: Pokud nemáš žádné potíže neřešila bych… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1375
28.6.22 17:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem ve druhem mesici tehotenstvi, manzel na to asi na chvili zapomnel a kdyz jsem lezela na zadech, zatrasl mi brichem. Polozil na nej dlan a zatrasl do stran. Nebylo to prijemne. Muj dotaz zni, zda diteti nemohl nejak ublizit, zda tekutina v deloze takove otresy pohlti? Vim, ze treba na trampoline se skakat nema… Diky predem
:zed: bože, hoď se do klidu nebo se během těch 9 měsíců zblaznis. Nic se samozřejmě nestane.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35566
28.6.22 17:55

Určitě se víc třese při normálním chůzi. Hod se do klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17203
28.6.22 17:58

To nemyslíš vážně že ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
28.6.22 18:03

To je vážně míněný dotaz nebo trollíš? Samozřejmě se nic nestalo. Podívej se, jak je aktuálně dítě velké. Nebo spíš malé a co vše ho chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
28.6.22 18:04

A hermelin jsi nejedla? Špekáčky? Rybu? Neutirala jsi stul cisticim prostředkem?

• Citovat
  • Upravit
192
28.6.22 18:14

Počkejte na CTG vyšetření plodu, až bude miminko spát, to vám pěkně zatřesou břichem, ať se vzbudí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
28.6.22 18:49

No to snad ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
28.6.22 18:52

Ve druhém mesici a už šílíš, když ti muž zatřese s břichem? :roll: počkej až půjdeš na screening a Dr bude potřebovat mimčo postrčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27587
28.6.22 18:55

Počkej až budeš čekat druhý a první ti skočí na břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
28.6.22 19:04

Smarja já mela i autonehodu v prvním trimestru a teď mám zdravého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79813
28.6.22 19:08
@jahuhudka píše:
A hermelin jsi nejedla? Špekáčky? Rybu? Neutirala jsi stul cisticim prostředkem?

A nebarvila si vlasy, nelakovala nehty, nebyla na umělých nehtech, a já nevím co ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
28.6.22 19:29

Počkej na screening, tam jsem měla pocit, že mi doktor dítě vytlačí na záda :lol: nebo později když natáčí ozvy, to sestřičky pěkně třesou břichem, aby vzbudily miminko a měly správný záznam ;) takže klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí