Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak by mu mohl ublížit? Vždyť ma tak 2 cm.Bud v klidu prosím tě. Vem si jak zduchaji do miminka na screeningu, aby se otočilo a třesou s nim…Me to třeba bolelo ale malému to bylo suma fuk.Ten si tam dělal své
Pokud nemáš žádné potíže neřešila bych… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem ve druhem mesici tehotenstvi, manzel na to asi na chvili zapomnel a kdyz jsem lezela na zadech, zatrasl mi brichem. Polozil na nej dlan a zatrasl do stran. Nebylo to prijemne. Muj dotaz zni, zda diteti nemohl nejak ublizit, zda tekutina v deloze takove otresy pohlti? Vim, ze treba na trampoline se skakat nema… Diky predem
To je vážně míněný dotaz nebo trollíš? Samozřejmě se nic nestalo. Podívej se, jak je aktuálně dítě velké. Nebo spíš malé a co vše ho chrání.
A hermelin jsi nejedla? Špekáčky? Rybu? Neutirala jsi stul cisticim prostředkem?
Počkejte na CTG vyšetření plodu, až bude miminko spát, to vám pěkně zatřesou břichem, ať se vzbudí
.
Ve druhém mesici a už šílíš, když ti muž zatřese s břichem?
počkej až půjdeš na screening a Dr bude potřebovat mimčo postrčit ![]()
Smarja já mela i autonehodu v prvním trimestru a teď mám zdravého syna.
@jahuhudka píše:
A hermelin jsi nejedla? Špekáčky? Rybu? Neutirala jsi stul cisticim prostředkem?
A nebarvila si vlasy, nelakovala nehty, nebyla na umělých nehtech, a já nevím co ještě.
Počkej na screening, tam jsem měla pocit, že mi doktor dítě vytlačí na záda
nebo později když natáčí ozvy, to sestřičky pěkně třesou břichem, aby vzbudily miminko a měly správný záznam
takže klídek.
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem ve druhem mesici tehotenstvi, manzel na to asi na chvili zapomnel a kdyz jsem lezela na zadech, zatrasl mi brichem. Polozil na nej dlan a zatrasl do stran. Nebylo to prijemne. Muj dotaz zni, zda diteti nemohl nejak ublizit, zda tekutina v deloze takove otresy pohlti? Vim, ze treba na trampoline se skakat nema… Diky predem