Macmiror 500 v 23tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
28.6.22 11:45

Macmiror 500 v 23tt

Ahojte.
Už asi měsíc mě trápí bodání v pochvě a slabý výtok. Říkala jsem to doktorovi, ale ten mi řekl že je to normální a ať se neznepokojuji.
Až teď o víkendu se to fakt rozjelo a ta bolest se nedala vydržet. Včera jsem k němu jela a k jeho překvapení mám zánět pochvy. Jaký - to už mi neřekl. Jen že se musí zaléčit.

Předepsal mi Macmiror 500. Zavádět mám ráno 1× a večer 1× tobolku. Tedy na 4 dny.

Měla jste některá taky takové dávkování? Koukám že běžné je spíš 1× večer po dobu 8 dní.

Jde mi hlavně o to, že jakmile jsem si dneska ráno zavedla tobolku dovnitř, šla jsem si ještě na chvíli lehnout, aby zbytečně nevytékala. Jenže já prostě musím přes den fungovat, musím alespoň uvařit a postarat se trochu o domácnost. Takže to ze mě leje, že jo…

Může to mít tedy vůbec nějaký účinek? Když to ze mě v podstatě během pár hodin vyteče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
28.6.22 12:58

Toto dávkování možné je, závisí na vážnosti infekce. Ano, bude to mít účinek, nemusíš nikde ležet celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.6.22 13:29

@Aletta80 super, moc děkuji. :palec: já s tím právě nemám absolutně zkušenosti, nikdy jsem žádný zánět neměla, až teď v těhu, tak je to pro mě všechno nové. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.6.22 20:41
@Pétina256 píše:
Ahojte.
Už asi měsíc mě trápí bodání v pochvě a slabý výtok. Říkala jsem to doktorovi, ale ten mi řekl že je to normální a ať se neznepokojuji.
Až teď o víkendu se to fakt rozjelo a ta bolest se nedala vydržet. Včera jsem k němu jela a k jeho překvapení mám zánět pochvy. Jaký - to už mi neřekl. Jen že se musí zaléčit.

Předepsal mi Macmiror 500. Zavádět mám ráno 1× a večer 1× tobolku. Tedy na 4 dny.

Měla jste některá taky takové dávkování? Koukám že běžné je spíš 1× večer po dobu 8 dní.

Jde mi hlavně o to, že jakmile jsem si dneska ráno zavedla tobolku dovnitř, šla jsem si ještě na chvíli lehnout, aby zbytečně nevytékala. Jenže já prostě musím přes den fungovat, musím alespoň uvařit a postarat se trochu o domácnost. Takže to ze mě leje, že jo…

Může to mít tedy vůbec nějaký účinek? Když to ze mě v podstatě během pár hodin vyteče?

Jojo, nic se neděje :) účinek to má… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky