Epilace břicha v těhotenství

Torka
28.6.22 10:55

Epilace břicha v těhotenství

Zdravím těhulky, :mavam:
Chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo odstraňoval chloupky na břiše epilačním strojkem? Napadlo mě jestli to nějak neublíží miminku jsem teď 22tt. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
28.6.22 10:58

Jestli myslíš chloupky, co se objevily během těhotenství, nech to být. Jen bys je posílila, svědilo by to atd. Po porodu časem vypají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Torka
28.6.22 11:01

@Suelinda ne jde o chloupky které si běžně epiluji akorát si nejsem jistá jestli můžu epilátor používat teď během těhotenství…

• Citovat
  • Upravit
13750
28.6.22 11:08

A proč bys nemohla? Kůže na břiše je stejná kůže jako máš třeba na nohách, nijak s miminkem spojená není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.22 11:40
@Torka píše:
@Suelinda ne jde o chloupky které si běžně epiluji akorát si nejsem jistá jestli můžu epilátor používat teď během těhotenství…

A holit dole se budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.6.22 12:14
@Torka píše:
Chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo odstraňoval chloupky na břiše epilačním strojkem? Napadlo mě jestli to nějak neublíží miminku jsem teď 22tt. :think:

Představ si, že já si od 29tt píchala do břicha až do konce šestinedělí Clexane. A nevypadá, že by to dceru poznamenalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35683
28.6.22 12:23
@Torka píše:
Chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo odstraňoval chloupky na břiše epilačním strojkem? Napadlo mě jestli to nějak neublíží miminku jsem teď 22tt. :think:

Jak by to mělo ublížit? Zapoj trochu mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
30.6.22 19:12
@Torka píše:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky