Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli myslíš chloupky, co se objevily během těhotenství, nech to být. Jen bys je posílila, svědilo by to atd. Po porodu časem vypají.
@Suelinda ne jde o chloupky které si běžně epiluji akorát si nejsem jistá jestli můžu epilátor používat teď během těhotenství…
A proč bys nemohla? Kůže na břiše je stejná kůže jako máš třeba na nohách, nijak s miminkem spojená není.
@Torka píše:
@Suelinda ne jde o chloupky které si běžně epiluji akorát si nejsem jistá jestli můžu epilátor používat teď během těhotenství…
A holit dole se budeš?
@Torka píše:
Zdravím těhulky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo odstraňoval chloupky na břiše epilačním strojkem? Napadlo mě jestli to nějak neublíží miminku jsem teď 22tt.
Představ si, že já si od 29tt píchala do břicha až do konce šestinedělí Clexane. A nevypadá, že by to dceru poznamenalo. ![]()
@Torka píše:
Zdravím těhulky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo odstraňoval chloupky na břiše epilačním strojkem? Napadlo mě jestli to nějak neublíží miminku jsem teď 22tt.
Jak by to mělo ublížit? Zapoj trochu mozek.
@Torka píše:
Zdravím těhulky,
Zdravím těhulky,