Zatrhané nitě na šatech

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
733
14.5.18 07:09

Zatrhané nitě na šatech

Ahoj, chci se zeptat, nemate li nejaky napad, co se saty, na kterých jsem si zatrhala vzadu nite :zed:
Seděla jsem na dřevěné lavici a kdyz jsem na ně rano koukla, myslela jsem, ze me trefi :cert:
Jsou uplne nové, krasny střih, skvele mi sedí,
nechci se jich vzdat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
14.5.18 08:10

Podle toho, jak zatrhané to je. Pokud se jedná jen o žmolky, tak vzít ostré nůžky a normálně to sestříhat. Nebo jde to i opálit - zapalovač a zapalovat přečuhující nitky. Ale tohle chce velkou zručnost, abys nepropálila šaty. Pokud jde opravdu o vytaženou nit, tak vzít jehlu, propíchnout z rubové strany a nitky vtáhnout špičkou jehly dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.5.18 08:11

.3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.5.18 08:11

Podle toho, jak zatrhané to je. Pokud se jedná jen o žmolky, tak vzít ostré nůžky a normálně to sestříhat. Nebo jde to i opálit - zapalovač a zapalovat přečuhující nitky. Ale tohle chce velkou zručnost, abys nepropálila šaty. Pokud jde opravdu o vytaženou nit, tak vzít jehlu, propíchnout z rubové strany a nitky vtáhnout špičkou jehly dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.5.18 15:42

Tak mohla bych to zkusit sestříhat, to je fakt. A kdyz to bude bez efektu, zkusim ten zapalovac ;)
Moc děkuji, moc! :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.5.18 18:24

@tabitta nemáš takový ten holicí strojek na oblečení/svetry? Pokud je to jakoby žmolkovaté, tak bude ideální a neriskuješ, že si přestřihneš nitku a šaty budeš moct vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
14.5.18 18:27

Ja bych si koupila nove, dokud je maji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.5.18 18:40
@mroe píše:
Ja bych si koupila nove, dokud je maji. :mrgreen:

no jo, ale pak v nich bude potřeba akorát stát. Obávám se, že se to bude žmolkovat stále… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.5.18 18:51

Už je nemaji :,(
Zkusim cokoliv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.5.18 19:32

@tabitta hoď sem foto, jak to vlastně vypadá. Možná nás něco napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.5.18 19:35

Ja je bohuzel nemam u sebe, mam je u rodicu, o vikendu poslu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.5.18 14:43

Tak tady jsou ty fotky

:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
20.5.18 14:59

@tabitta ty jo, to je hodně zřízené po jednom sezení na lavičce. Já bych měla nápad, ale zdůrazňuju, že jsem to nikdy nepraktikovala na luxusním oblečení, ale třeba jen na prostěradle. Vezmeš obyčejnou žiletku a prostě ty žmolky „oholíš“

• Citovat
  • Upravit
733
20.5.18 16:23

To mi povídej. Byla jsem úplně v šoku, když jsem to videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
20.5.18 17:04

@tabitta a máš k dispozici strojek na holení žmolků z oblečení? V podstatě to je žiletka, ale chráněná a není tam takové riziko, že přeřízneš i nitku a zničíš to. Ty jemnější žmolky by tím šly. ale u těch dvou největších nitek se bojím, že když to ustřihneš, pojede hned někde oko. A obávám se, že to bude dělat při běžném nošení stále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová