Zatuhlý krk u ročního chlapečka

505
26.1.11 12:18

Zatuhlý krk u ročního chlapečka.

Dobrý den. Mám ročního chlapečka. Včera asi hodinu po vyspinkání jsem si všimla že chodí s předkloněnou hlavičkou a dělá mu docela problém se podívat nahoru. Neplakal u toho, ale od rána byl hrozně plačtivej a mrzutej a když jsem ho položila tak plakal. Raději jsme šli k mudr, ta ho vyšetřila a naznala, že se jedná nejspíš o ústřel nebo tak něco. Všimla si i že do prava se mu hůř otáčí. Večer už to bylo hrozny plakal a bolelo ho to v noci se pořád budil, když se nějak blbě otočil. Ráno se probudil s úsměvem, ale krček ho pořád bolí. Když ho chci zvednout z lehu po přebalení tak šílenej pláč. Stalo se to taky někomu z vás u tak mylýho prcka? Je mě ho hrozně líto. Jen doufám že to nebude nic horšího. Bud mu tam něco poskočilo nebo má ten krk ofouklej. Fakt nevím. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
26.1.11 12:51

Ivonek a co ti na to dala doktorka, že tak pláče se nedivím, měla jsem to před nedávnem a takové bolesti bych nepřála ani svému nepříteli. Nahřát mu to třeba teplou plenou nahřátou nebo termoforem. Pokud ti doktorka doporučila dát nurofen nebo ibalgin sus od bolesti a priznicův zábal taky pomáhá, hlavně hodně hodně v teple aby to povolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.1.11 12:59

No mám mu dávat nurofen sirup a natírat něčím na uvolnění, a teplo. jenže problém je ža na krku nic nesnese, zkoušela jsem mu dát kapesník na zábal, to rval a máme takovej rolák jen místo šály a to si za chvíli taky sundával. Tak snad mu to pomuže, musí ho to bolet dost, protože fakt brečí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.1.11 13:10

Jo stava se to i detem, rikala kolegyne, co chodila na kozilka na detsky. Chudak,ale postupne to bude odeznivat samo. leky na bolest muze, jak je to s lekama na uvolneni u deti teda nevim, byla byzch opatrna.
Muze z toho mit bolersti hlavy, motani hlavy a nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
26.1.11 13:56

IVONEK, nemáte doma overbal nebo balanční míč? Určitě by mu to udělalo dobře. Dala bych si ho do lehu na zem a polonafouklý overbal pod hlavičku a jemně pohupovat, to krásně uvolní. Nebo pomalinku do stran otáčet jen tak běhme hry.
I na velkém míči se dá uvolnit. Položila bych siho na bříško a nechala položit hlavičku, jak by mu to bylo příjemné. Povídala bych mu a zae jemně houpala. Zkuste to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí