Věčná zácpa!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
25.1.11 13:21

Věčná zácpa!

Ahoj maminky,naše 5ti měsíční dcera trpí zácpou od narození.Vystřídali jsme již tři mlíka a jsme teď na Beba sensitive. :-( dáváme hodně přesnídávek,šťáviček a švestkovou kaši proti zácpě a stále nic.Na sonu nám nic nezjistili.Vyskoušeli jsme různé kapky,probiotika dostává od mala.Taky ste zažili něco podobného-a co vám nakonec pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
25.1.11 13:25

Ahojky, tak já mám takové problémy s mým synem. Ted už zase čtyři dny nekakal !! A to i týden třeba nekaká, byli jsme na všelijakých vyšetření … Cpu do něj activie, actimel, vodu ráno na lačno a docela nám pomáhá Duphalac… Ale to je spíš na zjemnění stolice, malej má totiž na zadečku a hovínku i krev :cry: Sama ti moc neporadim, protože ani já nevim jak si pořádně poradit s malým :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
25.1.11 13:31

Holky, tohle téma jsem tady probírala před časem. Nevím, jestli vače děti už můžou olej, ale mě to pomohlo. Každý den na lačno lžičku olivového oleje. A chodím každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
25.1.11 13:32
Stiborci píše:
Ahoj maminky,naše 5ti měsíční dcera trpí zácpou od narození.Vystřídali jsme již tři mlíka a jsme teď na Beba sensitive. :-( dáváme hodně přesnídávek,šťáviček a švestkovou kaši proti zácpě a stále nic.Na sonu nám nic nezjistili.Vyskoušeli jsme různé kapky,probiotika dostává od mala.Taky ste zažili něco podobného-a co vám nakonec pomohlo?

To jsem mněla s malou taky až bude víc příkrmů a míň mléka at se to upraví. Jinak mně se osvětšilo nedávala jsem přesnídávky,ale mixovala čerstvé ovoce a po zlutých jablkách nebo zelené hrušce to šlo samo.
NEDÁVAT BORŮVKY A BANÁNY

Jablko mix. se sušenou BIO neruňkou je taky zaručené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.1.11 13:41
lemaz píše:
Holky, tohle téma jsem tady probírala před časem. Nevím, jestli vače děti už můžou olej, ale mě to pomohlo. Každý den na lačno lžičku olivového oleje. A chodím každý den.

to zkusim … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.1.11 13:42
lemaz píše:
Holky, tohle téma jsem tady probírala před časem. Nevím, jestli vače děti už můžou olej, ale mě to pomohlo. Každý den na lačno lžičku olivového oleje. A chodím každý den.

to zkusim … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.11 13:42

Zkusím ten olej!to sme ještě nedali,tak to taky vyzkoušej! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.11 13:49

To jablko taky zkusím,malé ale před tím moc syrové nechutnalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
25.1.11 14:06

…olej se doporučuje zamíchat do příkrmu, nějaký dobrý, kvalitní :mavam: Ať se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.1.11 14:24

Trpíme tím také…Krom toho, co psaly holky…Když už nic nepomáhá, tak chvíli povařená rozmixovaná cuketa…Vyhýbat se rýži a vařené mrkvičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.1.11 15:16

Jééé,tak na tohle téma bych mohla napsat knihu,taky jsme trpěli zácpou,nebo to šlo,ale hrozně :-( nám pomohlo přestat dávat skleničkový příkrmy a vařit,dávám jen ovoce ve skleničkách.Neboj ono se to urovná,chce to čas,pak nám pomáhala švestková štáva s domácího kompotu,rozředit trochu…olej nám nepomáhal vůbec a stejně jsme měli od dr Lactulose sirup,ten nám pomohl zaručeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.11 18:03

Holky díky všem za odpovědi!A KECAČKA prosímtě,ten Lactulosa sirup je to samý co Duphalac?Ten nám taky nepomohl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.11 18:06
Kaczenka píše:
Trpíme tím také…Krom toho, co psaly holky…Když už nic nepomáhá, tak chvíli povařená rozmixovaná cuketa…Vyhýbat se rýži a vařené mrkvičce…

Zkusíme vařit doma a cuketu mně zatím blinká.Ta mrkev je obsažená v každým kupovaným příkrmu,tak zítra budem vyvářet doma sami! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.1.11 18:32

nám pomohl heřmánkový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.1.11 23:40
Stiborci píše:
Holky díky všem za odpovědi!A KECAČKA prosímtě,ten Lactulosa sirup je to samý co Duphalac?Ten nám taky nepomohl :-(

nevím,s tím nemám zkušenosti,tohle bylo něco jako projímadlo,když jsem to jednou přehnala a dala mu toho moc…no,určitě si domyslíš jak to dopadlo…Zkus se zeptat na něj své pediatričky,nám tedy pomohl.Jo a chce to hodně pít,žádnou mrkev,banány,rýži. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí