2,5 letá dcera je nastydlá - rady

10568
24.1.11 09:39

2a pul dcera je nastydla:rady

Ahoj holky,Luca je od vcerejska,naka nastydla,ma desnej kasel a zatim jenom trochu rymu,volala jsem doktorce a opet tam neni,pritel rikal ze ji mam delat nake zabali na krk?Rikal ze studene,ale me se to nak nezda?Poradite ten zabal a i kdyztak nejaky sirup na kasel?Pouzivam hedelix,ale ted nak nepomaha.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21560
24.1.11 09:49

já používám na kašel Stoptussin. dělají kapky a nebo sirup. ten je teda chuťově lepší. zabírá výborně. a krk bych jenom zabalila do plíny. to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 09:52

Ahoj,dekuju,krk ma zabalej,mi napsala kamoska studenej zabal,tak to sem udelala a ted cekam na moji mamu aby prisla aby pohlidala a mohla jsem jit do lekarny diky za typ hned to koupim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
24.1.11 09:53

Tak mi uz se z toho pomalu dostavame, je ted toho vsude hodne.
Na kasel i na rymu davam Sinupret kapky, redi to hleny a rymu, takze to jde vsechno krasne ven. Do nosu co chvili strikam vincentku ve spreji. Pak hodne cajovat, med a citron davat az do vychladleho caje, v horkem se ucine latky znici. A hodne jeste do piti davam rakytnikovi sirup, ten zvysuje imunitu.
Tak at jste brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.1.11 09:55

Mám skoro tříletou cácorku a taky je poslední dobou často nastydlá. U nás stoptussin ne-e - jsou to kapky a Klárka prohlásila, že moc pálí. Místo toho dáváme Robitusin junior (tlumící), je to sirup a Klárka jej bez problémů pije. Pokud přejde kašel do vlhkého odkašlávání, tak potom sirup Mucosolvan nebo Robitusin na odkašlání.
Ať jste brzo zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
24.1.11 09:57

Jo, a ty zabaly na krk: kapesnik namocit ve studene vode, vyzdimat, dat na krk, na to igelit a pak plinu, nebo satek.
Na kasel je jeste dobra cibule pokrajena kolecka, hodne procukrovana a po lzickach kazdou chvili davat tu stavu, co pusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 09:57

Dekuju holky,zatim je to ve stadiu drazdiveho kasle,chudak se v noci skoro nevyspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 09:58
cernus píše:
Jo, a ty zabaly na krk: kapesnik namocit ve studene vode, vyzdimat, dat na krk, na to igelit a pak plinu, nebo satek.
Na kasel je jeste dobra cibule pokrajena kolecka, hodne procukrovana a po lzickach kazdou chvili davat tu stavu, co pusti.

dekuju zkusim to,ale pochybuju ze tu stavu bude pit,no tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
24.1.11 10:01

Ono je dobre, sladoucke, ale je to citit po cibuli. Maly mi to vezme kdyz ma dobrou naladu.
Jinak mi vyzkouseli vsemozne sirupy a nejlepe se nam osvedsil ten Sinupret, u nej je fajn, ze ho muzes dat do piti a nemusis ditko premlouvat, aby ho vzalo na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.1.11 10:04
kacerval píše:
Dekuju holky,zatim je to ve stadiu drazdiveho kasle,chudak se v noci skoro nevyspala

Pokud aspoň něco málo vykašle tak pokračuj v tom hedelixu-uvolňuje hleny.Na noc si kup Sinecod sirup.ten tlumí kašel a měla by se lépe vyspat.Ale ten jen na noc,přes den je žádoucí aby vykašlávala.

Tady ten zábal ztrácí smysl,pokud jí nebolí v krku 8-)

Zvlhčovat vzduch,do nosíku mořskou vodu a nějaké kapičky na oplasknutí sliznice.Olynth-třeba jen na noc ať se princezna vyspí.

Jěště zvednout po hlavou,dej jí třeba polštař na víc,rýma jí stéká do krku a to jí dráždí ke kašli jěště víc.

Je toho teď všude plno :zed: Jak se oteplilo tak se nemoci zažaly šířit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 10:07

Ja to blbe napsala,boli ji v krku,teda aspon to rika a chodila za mnou at ji to namazu,jinak ten hedelix s mi moc nezda,sice prvni davku jsem ji dala uz vcera ,takze je jeste brzo posoudit jestli ji pomaha,ale minule ji to nak nepomohlo,no uvidime,cekam na mamcu a bezim do lekarny jeste jednou moc diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.1.11 10:12

Vyzpovídej tam lékárnici a ona ti poradí :wink:

Tak jí dej na ten krk studení-kapesník,igelit a šátek

Musíš počkat ,ten hedelix i ostatní léky na kašel zabírají až za pár dní.Kdyby měla ten kašel v noci ošklivý tak se zkus domluvit s vaší dr. aby jí napsala něco na tlumení.Třeba Codein nebo něco takového :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
24.1.11 10:21

Dik,horsi je moje doktorka neni skoro vubec v ordninaci,je to rodinna doktorka a v duchodu a tak nechodi skoro do prace,horsi je ze ted uz ji budu muset zmenit kdyz to tak sleduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.11 20:20

Ahoj,moc do těchto rubrik nepíšu,ale teď jsme taky nemocný a rýma a kašel i na průduškách. Na kašel na odhlenění jsem teď zkusila mucoplant jitrocel sirup a do 2 dnů malej odkašlával a kapu do vody nebo na plenu na spaní eukybear aroma. je i na masáž a koupel a protáhne pěkně nos. Brzké uzdravení Hanka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí