Zatvrdlina v prsu - absces?

Anonymní
31.10.20 12:02

Zatvrdlina v prsu - absces?

V pondělí jsem měla horečky 40 a malý flek na prsu bez zatvrdliny. Po noci, kdy se u mě střídaly 40 horečky se zimnicí a po brufenu teplota do 37,5 a ukrutné pocení, jsem se v úterý ráno vydala na gyn. ambulanci, kde mi byla diagnostikována počínající mastitida a nasazena antibiotika. V úterý již bylo hmatatelné zatvrdlé místo. To se mi pokoušeli odsát el. odsávačkou, ale nešlo to. Dnes je 6 den od začátku problémů, teploty už nemám, prso už skoro nebolí, ale stále v něm mám zatvrdlinu asi jako zploštělá mandarinka. Poctivě nahřívam před kojením, chladím, kojím bradičkou k zatvrdlině, masíruji. ATB doberu v pondělí. Prosím, uklidněte mě někdo, že je tady šance, že se to ještě uvolní a nebudu muset na řezání. Děkuji. Zdraví totálně zpsychlá šestinedělka ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
31.10.20 12:17

Neboj, nepodcenit to, a dobre to dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
31.10.20 12:21

Me jeste radila doktorka tvarohovy obklad, vzdy mi teda s tim v kombinaci s antb zmizela i ta zatvrdlina. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.10.20 12:43

Studený tvaroh z lednice, slivovice z lednice, alpa z lednice, listy ze salátů z mrazáku +pod to alpa. Vše by mělo na zanet a zatvrdlinu pomoc. Mě taky trvalo než se mi ztratili, a to jsem na záněty trpěla. Držím palce, a soucitim :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100