Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, máte nápad, zkušenost? Postrčíte mě? Potřebovala bych vyřešit závěs místo dveří do pokojíku - soukromí je tam díky dispozici pokoje dost i bez ničeho, jde tak jen o jakési zútulnění prostoru, moje představa je něco lehkého a tak, jenže je problém, že starý kovový rám je obložen ze všech stran sádrokartonem a já se bojím, že mi to tam nebude držet nebo? Zkoušela jsem kdysi umístit závěs jinde do cihlové zdi, pravda, tam jsem chtěla kvůli teplu, tak závěs byl hutnější a katastrofa, prostě to nefungovalo.
A co kdybys koupila konzolku, která se dá roztahovat. Nevím jak se to odborně jmenuje, ale je taková tenká a jak s tím na konci točíš, tak se prodlužuje na potřebnou délku. Dáš jí přímo mezi futra a nebudeš muset nikam vrtat. No a když ti tam pak stačí jen lehounký závěs, tak by to mohlo fungovat. Já také strašně nerada vrtám do zdi, také hledám vždycky možnost jak to obejít. ![]()
@Buba mara píše:
A co kdybys koupila konzolku, která se dá roztahovat. Nevím jak se to odborně jmenuje, ale je taková tenká a jak s tím na konci točíš, tak se prodlužuje na potřebnou délku. Dáš jí přímo mezi futra a nebudeš muset nikam vrtat. No a když ti tam pak stačí jen lehounký závěs, tak by to mohlo fungovat. Já také strašně nerada vrtám do zdi, také hledám vždycky možnost jak to obejít.
To bude asi tohle
https://jysk.cz/…-70-120-bila?…
@Buba mara tu tyč znám, máme na ní třeba závěs v koupelně
, ale je tam to omezení na šířku otvoru, no uvidím, těžší závěs nedala, to jsem zkoušela před vrtáním, ale lehký by určitě dala..