Závěs místo dveří

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1222
19.11.23 13:58

závěs místo dveří

Prosím, máte nápad, zkušenost? Postrčíte mě? Potřebovala bych vyřešit závěs místo dveří do pokojíku - soukromí je tam díky dispozici pokoje dost i bez ničeho, jde tak jen o jakési zútulnění prostoru, moje představa je něco lehkého a tak, jenže je problém, že starý kovový rám je obložen ze všech stran sádrokartonem a já se bojím, že mi to tam nebude držet nebo? Zkoušela jsem kdysi umístit závěs jinde do cihlové zdi, pravda, tam jsem chtěla kvůli teplu, tak závěs byl hutnější a katastrofa, prostě to nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2902
19.11.23 19:59

A co kdybys koupila konzolku, která se dá roztahovat. Nevím jak se to odborně jmenuje, ale je taková tenká a jak s tím na konci točíš, tak se prodlužuje na potřebnou délku. Dáš jí přímo mezi futra a nebudeš muset nikam vrtat. No a když ti tam pak stačí jen lehounký závěs, tak by to mohlo fungovat. Já také strašně nerada vrtám do zdi, také hledám vždycky možnost jak to obejít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
19.11.23 20:10
@Buba mara píše:
A co kdybys koupila konzolku, která se dá roztahovat. Nevím jak se to odborně jmenuje, ale je taková tenká a jak s tím na konci točíš, tak se prodlužuje na potřebnou délku. Dáš jí přímo mezi futra a nebudeš muset nikam vrtat. No a když ti tam pak stačí jen lehounký závěs, tak by to mohlo fungovat. Já také strašně nerada vrtám do zdi, také hledám vždycky možnost jak to obejít. :lol:

To bude asi tohle
https://jysk.cz/…-70-120-bila?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
19.11.23 20:48

No, přesně to to je @Tarena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
20.11.23 15:30

@Buba mara tu tyč znám, máme na ní třeba závěs v koupelně ;), ale je tam to omezení na šířku otvoru, no uvidím, těžší závěs nedala, to jsem zkoušela před vrtáním, ale lehký by určitě dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný