Zavinování Karp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenentka
6.3.15 13:14

@marfra diky :-) ja se porad bojim aby jsme to neutahli moc a prckovi neublizili… A kdyz prcek spi takhle zavinuty, tak jen na zadech ze? Aby si neprelezel ruku…?

• Citovat
  • Upravit
Elenentka
6.3.15 13:16

Jeste dotaz :oops: dokdy se to tak vlastne praktikuje? Mimco si asi samo rekne, az z toho „vyroste“?

• Citovat
  • Upravit
3409
6.3.15 13:33

U prvního neexistovalo že bych ho zavinula veškěré těsno nesnášel, u druhého čím utáhnutější byl tím byl, spokojenější(ale fakt fest utáhnutý) spal zavinutý celou noc do cca 5-6měsíců(?) A, když se uměl otáčet tak se klidně i v tomhle otočil a spal celou noc na boku nebo dokonce i na bříšku(na něm nejraději)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
6.3.15 13:40

Co myslíš tím, že to extra nefunguje? Hlavní je, aby bylo zavinutí opravdu pevné, aby se nebudil vlastními reflexy.My zavinovali, kluk to miloval, k tomu jsme pouštěli býlý šum a po pár nocích se naučil spát v kuse bez probuzení až do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
6.3.15 13:41

Ježiš…bílý :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
6.3.15 14:01

@amy80 neboj, nikdy to neutáhneš tak, aby se v tom prcek nehnul, takže ruku si prostě posune. A když se mu to nebude líbit, tak se prostě vymotá (viz dnes u nás - v jednu jsem kojila pevně zavinuté děcko, v pět trochu míň pevně zavinuté a v šest jsem z postýlky vyndávala usměvavé děcko se zavinovačkou kolem pasu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.3.15 14:07

@amy80 neboj, urcite neublizis ;) my ho davali spat normalne na zada, jak pises a zavinovali jsme asi 2. a 3.mesic. Pak uz mne nevlezl do toho satku, do ktereho jsem ho zavinovala, tak jsme prestali.

@Zireael tak to my jsme zavinovali tak, ze se fakt nepohnul. Ale jak jsem psala, musel manzel. Mne se to tak tesne nedarilo. Mne se z toho obcas dostal. Ale my jsme teda na kojeni odvinuli a pak zase znovu zavinuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
6.3.15 15:09

Diky vsem :-) zkusime to jeste… Spesl zavinovacku na to nemame, zkusili jsme s dekou nebo plinou.

Jeste mam jeden dotaz - nekde jsem cetla, ze je u tehle metody spatne, ze rucky jsou v poloze pro mimino vlastne neprirozene, a ze z toho pak muzou bytproblemy… Uz jsem se ovsem nedocetla jake problemy :lol: co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Elenentka
6.3.15 15:09

Jo a zavinujete jen na nocni spani, nebo jen pres den?

• Citovat
  • Upravit
1824
6.3.15 16:01

Já zavinuju jen na noc, a každopádně jsou stažené jen ručičky k hrudníku, nožky jsou v podstatě volné. O nevhodnosti pro ruce nevím, každopádně já fakt nestahuju tak moc, aby s nima při troše snahy nehnul (ale musí se fakt snažit), ale kdyby se stáhly nohy, tak to dělá špatně na kyčle.
Mám na to zavinovačku od kikka, v podstatně hooodně velkou plínu.
@marfra já jsem taky nejdřív odvinovala, pak jsem na to jednou byla líná a zjistila jsem, že mi pak mnohem líp zas usne, resp. ani se pořádně neprobudí, takže jsem odvinovat přestala…
Jo, a @amy80 co se týká toho, jak dlouho - kamarádka se starší holčičkou přestala ve chvíli, kdy se jí z toho začala vyboxovávat během dvou minut - prostě dala najevo, že už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.3.15 16:26

Ja zavinuji pres den kdyz ji chyti plac, co nejde jinak utesit a pak na celou noc. Kojim ji zavinutou. Nejdriv jsme zavinovali do plen, pal jsme poridili toto a je to pro nas jednodusi.
 https://www.detskydum.cz/…acka-547803/

Jinak u nas samotne zavinuti nepomaha. Musime udelat vsech pet kroku podle Karpa a pak se zklidni a usne. Zavinen, dame na bok na nasi ruku, jemne houpame hlavou, bily sum, dudlik. Kdyz se uklidni opatrne polozime do postylky. Nekdy to funguje nekdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí