Zavinování Karp

8.2.12 12:45

zavinování karp

ahoj, prosím o radu. malou 3m zavinuji, protože neusne sama v postýlce.. nicméně stejně - zavinuji do deky podle karpa a pouštím bílý šum, i přesto než usne tak takto zavinutá probrečí 10 někdy 20,30 min.. je to normální? je tomu tak i u vás?
díky radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
8.2.12 13:06

Tak to na ni asi nezabira. Chovas ji pri usinani?
Je jeste malinka, mozna potrebuje tvoji blizkost.
My, kdyz jsme pustili bily sum, tak byl okamzite klid a spinkal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10639
8.2.12 13:08

nas Honzik taky breci,nez usne,je to pokazde.Myslela jsem,jestli nemuze byt pretazeny.I kdyz ho davam do kocarku tak rve,vyjedem ven a je klid.Nevim cim to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 13:08

já tam jsem s ní u postýlky.. je přiražená k mé posteli a sundaná boční strana. ono to u ní zabírá,ale až za nějakou dobu jak jsem psala..a tu probrečí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 13:09

a kolik je honzíkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.2.12 13:10

6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
8.2.12 13:11
radkazemanova píše:
já tam jsem s ní u postýlky.. je přiražená k mé posteli a sundaná boční strana. ono to u ní zabírá,ale až za nějakou dobu jak jsem psala..a tu probrečí :,(

Ja jsem nenechavala brecet ani 5 vterin. Vzdy kdyz plakal, tak jsem ho utesovala v naruci. :nevim:
Je to miminko, potrebuje maminku. Usinani v postylce muzete trenovat az nebude plakat. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
8.2.12 13:13

Jinka pretazeny byt muze. Miminka by nemely byt vzhuru dele nez 2 hodiny v kuse. Pokud jsou vzhuru dele, je to pro ne uz moc a pak maji problem usnout.
Nas maly az nekdy na 6-7 mesicich si to posunul a byl vzhuru i 3 hodiny, ale do te doby jsem mu to hlidala a po hodine a trictvrte jsem ho dala spinkat a do te ctvrthodinky mi usnul.

• Citovat
  • Upravit
8.2.12 13:14

jenže u nás to tak nefunguje. měla jsem šílené problémy s kojením, trvalo mi to 5 týdnů . v porodnici mě spíše vydeptali a dr by nejradši tenkrát dala umělou… to já nechtěla.. takže jsem dávala stříkačkou přes malíček… to mělo výsledek -že pak jsem byla vyřízená a houpala ve vaku až usla, a byla jsem ráda, že je klid, protože jsem byla vyřízená.. nikdy nespala u mě. ona v náručí chovat nechce, je v klubíčku, ale v tom jako když sedí na ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.2.12 13:15

naseho prcka take chovam nez usne,ale i v naruci rve a stipe me,az je cely zpoceny.behem 10min je klid a spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 18:51

přetažená podle mě není… kojím 6×/24 hod z toho 1× v noci. během dne mezi kojením spí tak půl hod až hodinku, ted už tedy spíše tu půl hodinku - houpu jí ve vaku. ale napadlo mě - že se snažím o zavedení rituálu - tj. vykoupat, nakojit a spát aby byla v posteli mezi půl 8 - 8. během dne ale chodí spát tak cca 1,5 hod po kojení. možná tím, že jí večer „tlačím“ aby šla spát cca půl hod po kojení tak pak brečí? co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.12 15:35

Muzete mi prosim popsat to zavinovani? pripadne jestli najdu nekde obrazkovy postup?

• Citovat
  • Upravit
3248
24.11.12 15:48

Třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
6.3.15 12:56

Holky/zeny :-) ktere zavinujete… Zkousim to poprve, a nezda se ze by to nejak extra fungovalo, muze se stat, ze na to miminko proste „neni“?
A kdyby se prece jen zadarilo, a mimco by takhle vecer usnulo, ma se nechat zavinute celou noc, nebo po chvili povolit?

• Citovat
  • Upravit
23298
6.3.15 13:09

@amy80 klidne se to miminku libit nemusi, nektere maji rady volnost. My jsme taky praktikovali zavinovani a u nas zabiralo, jen kdyz zavinoval tatinek. Ackoliv jsem zavinula vsi silou, nestacilo to. Az zavinul tatinek tak, ze jsem myslela, ze malemu rozdrti kosti, tak byl klid :nevim: Nechavali jsme tak maleho spat i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí