Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Mám dotaz jak dlouho jste zavinovali mimca na noc? Našemu prckoj je 8 měsíců, používáme spací pytel 2v1. Krásné spi od 20 do 7 hod ráno, parkrat jsem teď zkusila nechat ručičky venku a kolem 3 ráno vzhůru, máchal rucickama a neslo mu zabrat. Děkuji za odpovědi a hezky den
Nijak nezavinuju a tak starý dite už vůbec ne, přijde mi to divny
chtěla bys sama spát ve sveraci kazajce?
@Renatka002 já jsem syna zavinovala do 5 měsíce a tedy už tohle mi přišlo hodně dlouho. Nicméně syn strašně máchal rucickama což ho budilo. Zkus nejdříve vytáhnout jednu ručičku. Nechej alespoň týden aby si zvyknul a pak mu uvolni obě. Tahle jsem to udělala na radu jedné slečny a mělo úspěch 🙂
Ja odnaucovala zavinovani nejak kolem 2. mesice, aby tak nespal az se bude pretacet na bricho, to mi neprislo bezpecne. Delala jsem to postupne a plynule presel bez problemu na klasicky spaci pytel
Taky asi do 8 mesicu. Zavinovala jsem do velke latkove pleny. Pak uz si umela ruce vymotat, utahli jsme zpatky jen na usnuti a pro ten pocit neceho kolem tela. Po usnuti ji to pak postupne povolilo a to uz ji nevadilo. Pozdeji jsme ji tou plinou jen prikryvali a nakonec mela ty male latkove pliny na drzeni v rukou a tak to ma do ted
dudlik uz nema a plina v ruce me nijak netrapi (2r9m)