Zavinuté ruce

60
9.1.24 13:26

Zavinute ruce

Ahoj holky prosím naši holčičce bude půl roku za par dni a stále musí mít zavinute ručičky protože se jinak v noci stále budí tím že s nimi haze a matla si oči a obličej a samozřejmě mám strach aby si nevypichla oči.. je to nějaká nemoc? Nebo proč to dělají kolem mě mám par miminem co to dělají ale převážně miminka co už nemusí být zavinuta jsem z toho nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.1.24 13:41

To je úplně normální :kytka: kluky jsem v půl roce ještě měla zavinute jak kukly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.1.24 13:42

@Tichošlápek skvělý děkuji! Já vím že by se nemělo až se začnou otáčet ale jinak to nejde než aby se budila co 5 min a byla poskrabana děkuji. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.1.24 14:59

Syn má přes 5 měsíců a bez zavinutí usne málokdy. Dcera v tuhle dobu už sama spala třeba na boku a do teď tak ráda spí. :mrgreen: taky už mi to přijde dlouhe, spíš se to horší než lepší :mrgreen: ale není to nemoc, to se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
9.1.24 15:06

Úplně normální. Vypadalo to srandovne, když jim dole že zavinovačky lezly nohy, ale ruce museli mít zamotané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.1.24 22:33

Syn chtěl být v zavince ještě v roce :mrgreen:
Potřeboval mít tedy zavinuté hlavně břicho, takže měl volné ruce, dole mu čouhaly nohy a kolem pasu měl zavinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
10.1.24 07:11

@kavenka U nás to právě byly ruce k tělu. Srandovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí