Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pokušení Nepíšeš jestli spolu máte děti. Ale i kdyby ano, v tvém případě by bylo jednodušší rychle od něj odejít. Jsi velmi mladá a život máš před sebou, určitě by sis našla partnera bez tohoto problému. Pokud bys mu opravdu chtěla ještě dát šanci, tak nekompromisně trvat na léčbě.
Pokud bys měla zájem, je založena uzavřená skupina s názvem Vztah s gamblerem. Můžeš zažádat o vstup do skupiny, kde jsou partnerky gamblerů a tam se dozvědět něco víc.
Odejdi…to je asi nejlepší řešení. Bohužel..
Taky jsem dělala za barem a z těch lidí se stávají trosky
.
Nejvíc, co mi utkvěl v paměti manželský pár, který seděl u mě v herně celý den a když odpoledne volala učitelka z družiny, že tam mají syna a že na ně čeká, tak se vymlouvali, že jsou v zácpě někde za Prahou
. Jojo, vážená paní zubařka a její manžel taxikář ![]()
Holky, děkuji za rady, ono je to všechno moc složité, já by jsem ho kopla do zadku hned ale potom všem co jsme prožily…s Nikolkou a tak, já nevím jestli to dokážu
nechci mu ublížit ještě víc, přeji si mu pomoci ale nevím jestli o to stojí, pořád mě tvrdí, že už nehraje ale jak už jsem psala, prostě by musel ty peníze ušetřit když už na Nikolku neplatí a synovi je neposílá
třeba má pravdu, že nejsou kšefty nebo je prostě línej chodit do práce
nebo začal zase hrát ty automaty a lže mě do očí
prostě mě to nedá a pojedu ho tajně zkontrolovat
potřebuji mít jistotu
a když zjistím, že zase hraje, tak to ukončím, protože by jsem mu už nedokázala věřit
já tohle nechápu, přísahat na smrt svého dítěte, že už nebudu hrát
a vzápětí odkráčet do herny jako by se nechumelilo
jo a jeho bývalá manželka se semnou chce začít kamarádit
normálně přijela na kafe
teda přijel přítele syn se na nás podívat a ona prej, že nechce být doma sama, tak se přijela podívat s ním, přivezla mě oříškovou milku
a nebýdla tykání
nato jsem jí řekla, že mě může tykat ale jelikož je o generaci starší, tak at se nezlobí ale že jí budu vykat, snad časem se uvidí
řekla, že bude ráda když si budeme rozumět ![]()
Dobrý den, jmenuji se Honza a čtu tady vaše články, je to hrozný a smutný. Je mi 36.let,ženatý a máme s manželkou 2.krásné holčičky 4 a 7.let no a v zjistil jsem že moje manželka je závislá na automatech, prohrála už moc peněz, mě se začali ztrácet, její rodiče za ní zaplatili dluhy a stále to pokračuje, nikdy jsem si nedokázal představit co mě to hroznýho potkalo.Jak to může udělat když spolu máme 2.krásné holčičky, já bych za své děti umřel, doma se o všechno starám, celou domácnost a ještě do toho chodím do zaměstnání. Teď jdeme do manželské poradny aby mi tam pomohli co dělat, aby se šla léčit, záleží jestli bude chtít, jestli ne tak je to na rozvod, nedovolím aby zničila život mě a dětem, ty za to nemůžou jaká je jejich máma. Miluju svoje dcery a tohle opravdu nechápu jak to může dělat. Zkouším aby ten rozvod nebyl, aby tím netrpěli moje dcery, co má člověk říct že už s maminkou nebudou, protože nedovolím jí aby je stahovala sebou ke dnu. Nenechám jí je pokavaď to dopadne špatně, jsou to moje zlatíčka.