Závislost na dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2591
13.8.12 21:42

@Dagmarisa Myslím, že jsi úplně normální mamina :kytka:
Náš malej, když odjede vyjímečně k babičce, tak hned druhý den se mi taky moc stýská a při představě, že se blíží nástup do školky, začínám ronit slzy už teď ;) To je ta mateřská láska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.8.12 21:52

To já jsem krkavec. Těšila jsem se jak malý děcko, až děti odjedou s manželem na prázdniny, dnes mám první večer pro sebe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.8.12 22:00

Taky se přidávám ke Gladys a chce to si ten čas nějak vyplnit, jak si na to zvykneš že zase můžeš dělat něco smysluplného i bez nich tak ti to už nebude tolik vadit. TAky jsem závislák a dcera na mě, ale čím je starší tím si to víc užívám. To že si můžu třeba po snídani zalézt do postele a ještě sičíst, že nemusím jet podle zajetého režimu a courat po městě třeba v jednu hodinu kdy normálně jsme doma na oběd apod. A to si fakt užívám. Za chvíli mi začne kolotoč znovu a to v těch pár hodinách volna budu ráda, že si uklidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.12 22:16

Mám teda podstatně mladší dceru ale mám totéž a nejhorší je tchýně :pocitac: která mě fur tpřesvědčuje jak ji musím dávat pryč aby na mě nebyla tak zvyklá :poblion: :pocitac: kravka :cert: ji štve že brečí jen co si ji vezme někdo krom mě a manžela do náručí

• Citovat
  • Upravit
18551
13.8.12 22:18
@Aishenka píše:
Taky se řadím mezi závisláky :mrgreen: dceru (13 měsíců) bych na noc nedala ani za nic. U nás je i problém, že jedna babička 300km, druhá 200km takže aby ode mě byla tak daleko se mi vůůůbec nelíbí (navíc, by se nejednalo o noc ale min. o víkend). Zatím jsem jí nechala hlídat max. 3 hodiny :-) Jedna babička to už zkouší ale má smůlu, možná jí nedám na prázdniny nikdy :mrgreen:

jéééééé co bych za tyhle kilometry dala :lol: taky jsem závislák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.8.12 22:36

Také jsem závislá, ještě nikde nespal jinde než vedle mě :oops: :lol: Školka asi za rok a už mi je špatně, viděla jsem leták na školní potřeby a už jsem přemýšlela dopředu… také si přijdu jako magor. Přes den ho nechávám hlídat, když mám něco domluveného - pedig, patchwork, jógu nebo dělám doma. Kdybych měla sedět a čučet, tak se zblázním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
14.8.12 12:43
@loka píše:
jéééééé co bych za tyhle kilometry dala :lol: taky jsem závislák [/citace

na jednu stranu super, že jsou tak daleko ale na druhou když něco tak malá musí všude se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
14.8.12 12:49

Taky jsem závislá na svých dětech, a snažím se s tím, něco dělat, jenže moc dobře to nejde. Moje máma ještě pracuje a dlouho bude. Tchýně ta je rok v důchodu, ale nemá věčně čas, vzít si je nechce, protože má samé výlety a týdenní zájezdy, a když není zájezd, tak má plánované cvičení, plavání, kamarádky, den po dni. A pak brečí, kdy že holky půjdou k ní. Aspoň Alenku 3,5 roku, jenže za tři neděle jde holka do školky a pak útrum, a tchýně si nevzpoměla ani jednou, že je chce. Jinak máma má teď dovolenou a vzala si Alenku aspoň na týden, ale není jí moc dobře, takže malou Klárku 1,5 roku, mám dom, jinak by je měla obě. Takže jak se mám zbavit závislosti, když s nimi musím být celý den, celou noc. Takže tak. :nevim: Manžel jezdí večer z práce, o víkendu, chodí i soboty, a v neděli dělá na baráku, a řeší různé resty, aby hlídal děti nepřipadá v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
22.8.12 22:20

Já taky teď řeším asi moji závislost na dceři..v 5 letech poprvé odjela na prázdniny k babičce, já jsem doma s mladší 3letou, je po operaci mandlí, tak musí mít doma klid, nesmí 14 dnů na sluníčko :(..a nám obou Terka chybí, jsme převážně všechny 3 o prázdninách spolu, tak je to teď takový divný..Lucinka dnes do telefonu už babi říká: Terezka musí domů! :lol: Odpo, když přijde manžel, tak se snažím alespoň někam vypadnout, nejlépe na kolo, brusle, pokecat s kámoškou..odreagovat se.
A v září nastupuju po 6 letech do práce a obě holky do školky..to bude pořádná změna..ale už na sobě cítím, že je to potřeba..tak přetrhávání pup. šňůry zdar! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.9.20 22:02

pořád závislá:(

Tak mým dětem už je 10 a 8 let, holčičky a jsem závislá furt:(((
Nejradši bych se změnila, ale nějak mi to nejde:(
Nechci pracovat na plný úvazek, dělám cca 26h týdně, ale šéfová mě pořád nutí do zvětšení úvazku. Já ale nechci, chci děti odvážet na kroužky a být doma, když přijdou ze školy. Nechci aby byly doma samy, nebo do 17h v družině. Když byla první vlna korona krize, tak mi děti částečně hlídala ségra, která je na mateřské a já jsem jí byla hrozně vděčná, ale zároveň mě štvalo, že nejsem s nima já:((((
Ráno je chci odvážet do školy já, vyzvedávat já. Manžel je v pohodě, protože ten pracuje víc a stejně nestíhá vyzvedávat, ani odvážet. Jen 1× týdně ráno odvede a 1× se vrátí dřív jak já z práce, aby nebyly dlouho samy.
Ale na druhou stranu je nijak neomezuju…(spíš sebe). Starší si chodí za kamarádkama, zve si je domů kdy chce, občas přespí u nich, občas oni u nás:) Mladší to má stejně tak, jen ta na mě taky závislá, takže ta jen tak někde přespávat nechce…

Ale já nejsem schopná si nic pravidelně naplánovat. Žádný kroužky, kafíčka s kamarádkama, nic. Jen vyjímečně, protože chci být prostě s dětma. K tomu mi taky pěkně pomáhá manžel, když jsem dřív chtěla někam jít, moc se mu to nelíbilo, ale šla jsem. Když jsem chodila večer cvičit, taky měl taky řeči, protože holky beze mě nechtěly spát, on je nebyl schopnej uspat a tak nebyl nadšenej, že jsem pryč. Nějak se to nastavilo do kolejí, že jsem pořád doma a všichni jsou asi spokojený.
Jen já bych chtěla začít zas cvičit, nebo chodit na kroužek malování, ale zároveň nechci kvůli dětem a řečem manžela:(

Přijdu si jak pacient:( :,(
Ale když byly školkový a já jsem s nima byla 24h denně, nebylo to takový, chtěla jsem pryč, do práce, nebo kamkoliv jinam!:) až asi od nástupu do školy cítím velkou touhu být stále s níma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
14.9.20 22:09

A co chceš slyšet? Na jednu stranu píšeš, že od nich nechceš a na druhou, že chceš chodit cvičit? Tak si to pořádně prober v hlavě. Myslím, že 8 letému dítěti vážně neuškodí, když budeš 2 večery za týden na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.9.20 22:13

@blumchen holky bez tebe ani neusnou? V tomto věku? Sorry, ale děláš z nich zavislaky, nebudou umět bez tebe fungovat.. Toto nechápu.. Jsou to skoro puberťacky a bereš je jako mimina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.9.20 22:18

Asi potřebuju slyšet přesně to, co píšete, že z nich fakt mimina dělám… :(

říkám, že jsem pacient :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.9.20 22:29

Jestli te to trochu uklidni, mam to uplne ale uplne stejne…svoji tříletou dceru, která začala uz chodit do skolky dokonce jeste kojim a obe deti spi se mnou v posteli…okolí ma taky reci, ale nevadi mi to…jsou to moje deti, jsou male a chci si je užít, delam to tak, j a k to citim…ono to nebude trvat donekonečna, jednou vyrostou, uz o tebe nebudou tak stat, jeste na to budeš rada vzpominat…Jestli chces byt se svymi detmi, tak s nimi bud a nic si nevycitej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.9.20 22:52

Zrovna dneska nemůžu usnout kvůli školce, úplně tema pro mě :mrgreen: @Klara178 taky na noc skoro triletaka kojim…manžel říká, ze to ukončí sám až bude chtít :think: já se za to na jednu stranu stydím a na druhou je to občas fajn se večer tak přitulit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí