Závislost na hračce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rsisa
8.8.12 19:46

Závislost na hračce

Prosím o radu, malý (necelé tři roky) má svého oblíbeného medvídka, před spaním ho žužlá, bez něho neusne. Medvěd je už rozkousaný, zničený, katastrofa fakt, už je to třetí „náhradník“. Dalšího nemáme. Chci ho vyhodit, je fakt hnusný :(. jenže co malému večer říct, až ho bude hledat a brečet??? Zatím ho teda máme, nevím, jak to řešit. Nebyli jste v podobné situaci? Neporadíte, jak to řešit? Děkuji všem za názory a rady!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
catie
8.8.12 19:49

Určitě bych ho jen tak nesebrala, buď ráda, že má hračku, která mu pomůže usnout. KOupila bych stejného (nebo radši několik, jestli je rychle ničí :) ), na internetu seženeš téměř všechno.

• Citovat
  • Upravit
Judi
8.8.12 19:51

Jednoduše bych koupila nového plyšáka a vysvětlila, že starý už byl moc zničený, tak už ho nemůže mít. Určitě si brzy zvykne.

• Citovat
  • Upravit
10048
8.8.12 19:54

Hlavně mu ho neber, mě kdyby moje oblíbený plyšáky i ted někdo vzal a vyhodil tak ho asi :pocitac: :pocitac: :pocitac: :lol: :lol: :lol:
ne fakt taky jsem takovej fixon a do tedka…
Buď ho zkus spravit a nebo nech ušít uplně stejnýho :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
8.8.12 19:54

Matyášek měl takhle polštářek…hnusnej ale jeho…
když jsem sehnala novej-stejněj, nechtěl ho…
ale jak zmizel dudlík, nechtěl pak už ani polštářek
Nechaůa bych ho dokud se mu fakt nerozpadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
8.8.12 19:57

Koukám, že jsem tu jediná krkavčí matka, co by plyšáka nechala zmizet :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
65297
8.8.12 20:06

@Judi asi nevíš, co je fakt závislost na hračce dítka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.8.12 20:06

Já bych mu to nebrala. Jak hnusný může být? A i kdyby, tak o co jde, jistě ho perete, takže čistý je, tak co… Na výstavu to nikam nedáváte a má ho rád. Jestli z něho něco leze, tak bych ho zašila a hotovo.

U nás taky potřeba usínacího medvídka zmizela spolu s dudlíkem, ale toho už asi nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
8.8.12 20:09

Hlavně bych ho na to připravila, že je starý a brzo se rozpadne. DCera má takhle cedulku u oblíbeného psíka. Drží na nitce, ale ustřihnout se nesmí!!! už několik týdnu ba měsícu ji připravuju na to, že až se cedulka utrhne, vyhodíme ji do koše. Prostě o tom mluvit, aŤ je na danou situaci připravenej.
Jo a pokud jde o celou hračku (ne jako u nás - pes zatím žije), tak ať si v krámě sám vybere nového mazlíka, nebo zkus sehnat stejného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
8.8.12 20:20

Já bych hračku rozhodně nebrala, ať vypadá jak vypadá. Může být roztrhaná nehezká, ale to se dá zašít, i když nebude vypadat jako nová. Vyprat se dá plyšák vždycky.
U nás to je ovečka (bébéčka). Je to bílý plyšák. Pamatuju na boje, když jsem chtěla bébéčku vyprat :mrgreen:
Stále s ní syn spí, ale závislost už není taková ;). To dříve by bez ní neusnul a bylo by zle, kdyby zmizela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
8.8.12 20:26

Hračku určitě nebrat, můj syn měl takhle „mazílka“ skoro do svýh 3 let, i doktorka mi potvrdila hračku nebrat, mohli byste mu způsobit nějaký trauma, ani bych mu to nemohla udělat, srdce by mi to trhalo kdyby ho pak hledal… a sám od sebe ho pak odmítl, z ničeho nic :mavam: a taky jsme měli dva stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
8.8.12 20:29
@Petra Z píše:
@Judi asi nevíš, co je fakt závislost na hračce dítka :mrgreen:

Hm, moje holky taky mají oblíbený spací plyšáky, ale že bych se bez nich zbláznily, to ne. Dají se nahradit nečím jiným. Pokud bych věděla, že budou vyšilovat, tak bych ji asi nebrala.

• Citovat
  • Upravit
65297
8.8.12 20:30

Já prala když usnul.....ale běda jak se zbudil a „popo“ nebyl…
a stalo se, že třeba v noci zvracel, samo si polštářek poblil, tak v rúce drbat, žehličkou vysušit…
a třeba 3krát za noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
8.8.12 20:33

Já ho minulý týden na chatě ušila v mikrovlnce a taky to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
8.8.12 20:37