Závislost na Tramalu

Anonymní
26.4.13 14:15

Závislost na Tramalu

Ahoj,

omlouvám se že anonymně ale kdo bude číst dál tak pochopí.
Bratr mého manžela je závislý na lécích proti bolesti konkrétně na Tramalu, občas si dává na uklidnění i Lexaurin. Minulý týden se tady skácel (nějaká srdeční slabost) a byl 4 dny v nemocnici. Nyní už je doma a zase si ty svoje „drogy“ schání a bere dál. Každopádně jeho vzhled je katastrofa, nedbá o sebe, má odpojený plyn protože neplatí účty, nepracuje atd. No prostě hrůza :poblion: :poblion: A tak se ptám Vás jestli s něčím podobným nemáte někdo zkušenost. Co bude dál? Jeho tělo todle přece nemůže snášet věčně. Už teď je hubený (cca 50 kg) nemá dost zubů a vypadá hrozně. Jít léčit se odmítá, nechce řešit zkrátka nic, jen aby měl ty svoje prášky. :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
26.4.13 14:19

Tak pokud on sám nechce, tak nezmuzes nic, maximálně můžeš zjistit kdo mu to píše a proč, když mu to evidentně škodí a podrbat se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.4.13 14:31

Co na to říct? Ty nemůžeš dělat nic. Pokud se nechce ze své narkomanie léčit, násilím ho nikam nedostaneš. Jako rodina musíte holt trpět a doufat, že buď se stane zázrak a on si uvědomí svou blbost a začne s tím něco dělat…nebo dřív nebo později skončí na ulici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.4.13 14:39

Obrať se na dropin, tam ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
26.4.13 14:57

Kamarád si prošel stejnou závislostí a dokud nechtěl sám, neudělal nikdo nic, jen aspoň normálně fungoval… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.8.15 08:14

Tramabene,Tralgit,jak chcete

Tramabene, Tralgit beru od roku 2010 po třeh operacích kolena. V současné době mi 200ml vydrží tak na měsíc, ale noha po kapkách opravdu přestane bolet. Bohužel obvodní doktor nadává, že mám vysokou spotřebu, přitom můj ortoped mi tuto dávku schvaluje! Tak kde je pravda beru toho moc, nebo to co beru je v poho? Opravdu už mám strach si chodit pro recepty.
Jinak jsem na mateřské d.,mám ženu a tak myslím, že tělesně a snad i duševně jsem v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 12:57

Závislosti na tramalu.

Dobrý den, chtěl bych všem napsat že jsem byl závislý na tramalu apod. Byly to doslova roky trápení. Už jsem nevěděl jak dál, zkoušel jsem abstinovat apod.,ale k ničemu to nevedlo, jednoho dne jsem se domluvil s psychyatrem co a jak dál, šel jsem na detox kde mi dávali určitou dobu náhražku za tyto opiaty a pomalu mi to snižovaly, a po 10 dnech jsem už nesahnul po ničem ani po té náhražce, jde jen o to se donutit a jít na detox, a věřte že nebudete litovat, ještě to sice není ono, občas unavený, ale pořád lepší než se věčně trápit, teď je mi konečně o dost lepší pravidelně chodím na toaletu pravidelně jídlo, jsem rád že jsem šel na detox který mě z toho dostal, věřte doma to nezvládnete, s pozdravem všem a přáním ať se z toho dostanete. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí