Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč by ti záviděla holku, když ji sama má? Ledaže by ti ji nepřála. Třeba si myslela, že budeš mít dva kluky, aby jsi ji mohla „závidět“ holku. Nevím jaké mezi sebou máte vztahy. Ale přijde mi divné, že ti kvůli tomu ještě volala tchýně.
Švagrovou bych neřešila, důležité je zdravé dítě. Sestřenice, taky „čekala holku“, vše připravené, hodně růžové, hrnek se jménem. Už rodila a řekli jí, teď se otočila a on se narodil kluk. Velké překvapení, když jsme se ptali co chtějí, tak říkali, hlavně nic růžového. Ono když je otočený, prostě se schovával. A proč by ti měla holku závidět? Kdyby byla bezdětná, ale obě už děti máte. Třeba si to jen namlouváš?
Vybavení máme náše vlastní, ségra moje má už starší holky, takže oblečení si beru od ní. Po švagrove nic nechci. Prostě mě zaráží to, že u ní se nikdo neujištoval a když jsem oznámila u syna pohlaví nikdo se neptal zda je to 100%. Teď první věc co mi řekne tchyně u telefonů zda to vím určitě, pak příklad s tím bratrancem mě fakt dostalo a zda můj gynekolog to pohlaví tam určitě zahlidl.
, ale už to nebuduřešit, uvidíme jak to bude až se maličká narodí.
Možná si to jenom vsugeruji a beru moc osobně ty otázky