Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, nebudu zkryvat anonymitu, asi me tu vsichni znate, tak s pravdou vem. Ted me trapi totslni zavrate, kazdodeni, motani hlavy
a nejisto na mg mozku jsem byla, napada me toak doma ho mam nizky u lekre tak vysoky ze me chce davat leky
tak ja nevim, tento tyden k nemu stejne musim zavytat mam se zminit i o techi problemech ![]()
setkal jate se nekdo s tim?
![]()
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj, nebudu zkryvat anonymitu, asi me tu vsichni znate, tak s pravdou vem. Ted me trapi totslni zavrate, kazdodeni, motani hlavya nejisto na mg mozku jsem byla, napada me toak doma ho mam nizky u lekre tak vysoky ze me chce davat leky
tak ja nevim, tento tyden k nemu stejne musim zavytat mam se zminit i o techi problemech
![]()
U tebe je to psychika
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj, nebudu zkryvat anonymitu, asi me tu vsichni znate, tak s pravdou vem. Ted me trapi totslni zavrate, kazdodeni, motani hlavya nejisto na mg mozku jsem byla, napada me toak doma ho mam nizky u lekre tak vysoky ze me chce davat leky
tak ja nevim, tento tyden k nemu stejne musim zavytat mam se zminit i o techi problemech
![]()
Bože ![]()
Závrať je pocit silné rotace, na nohách by ses fakt neudržela
Chodíš ze široka? Padáš při otočkách? Asi těžko. Nemáš žádnou závrať.
Máš motáníčko od psychiky.
Tak ale hlava se obcas mota kazdemu🙈 az se das dohromady po psychicke strance tak zadny motani nebude ![]()
@MilujicislecnaT píše:
@NicolaR7 @Baba @vokishkaa to brneni nohou a nestaly tres a zimniceto asi uz neni ok ne?
No nic organickeho to rozhodne neni. Je to od hlavy. Parestezie obou nohou bys mela pri neuroptii nebo misni lezi, coz evidentne nemas, a nejaky tres k tomu fskt nejde.
Diagnozu mas: moc se sleduju. Uz ten uvod: asi me tu vsichni znate,
No tak ja ne, narcisko. Mysli vic na ostatni a bude ti lip
@Betty MacDonald píše:
Bylas u psychiatra?
Proc? Prece neni blazen. Jen jeste nikdo neprisel, jakou vzacnou nemoc drahotinka ma.
@MilujicislecnaT píše:
@Baba a neuropatie nebo mistni leze se vysetruje jak?
U psychiatra!!!
@MilujicislecnaT píše:
@lucad77 prpc mi nikdo neberite, ze to nemam od nervu?!
Protože to od nervů máš. ![]()