Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj holky.. Myslite si, ze zavrou hranice? Na konci brezna mame odletat pracovat do Anglie, ale bojime se ze do ty doby zavrou hranice.. Co myslite vy?
![]()
@Xxxbell stát se může cokoliv, to ti dopředu nikdo neřekne. Vše se bude vyvíjet podle situace.
@Xxxbell píše:
Ahoj holky.. Myslite si, ze zavrou hranice? Na konci brezna mame odletat pracovat do Anglie, ale bojime se ze do ty doby zavrou hranice.. Co myslite vy?![]()
![]()
Nečekala jsem ani to plošné zavření škol, takže možné je vše.
@Aspera píše:
Nečekala jsem ani to plošné zavření škol, takže možné je vše.
Presne. Babise se na to jeste vcera ptali a rikal ze vubec neceka ze by se zaviraly. ![]()
Tezko říct, ale diskuze na stejne tema tu uz dneska jedna je.
To ti takhle dopředu nikdo neřekne. Ani ti nikdo neřekne, jak se zachová Británie. Ale nějaké další uzavírání hranic klidně může následovat.
Podle mě je nezavřou. Maximálně dovnitř, ale to už by to muselo být fakt něcio. Ven určitě ne.
Ministerstvo zdravotnictví vyhodnocuje ve V. Británii aktuálně střední riziko: http://www.mzcr.cz/…18677_1.html
Ale kdo ví, jak to tam bude vypadat příští týden…
Myslím! že hranice se zavírat nebudou, ale kontroly budou přísné, osobně bych neletěla ani pracovně.
Tak co si myslime je vcelku sumak…
V soucasny situaci, pokud nechcere riskovat ztratu letenky, bych vyckaval na posledni chvili a letenku si koupil tesne pred odletem. S low-cost nebudou stat svet ani dva dny pred odletem, backup je bus ci vlak, takze neni problem. UK neni druha strana zemekoule…
CR je v Schengenu, takze zavrit hranice nemuzemem jen tak a navic by se jiste nezvreli pro ty, co chtej vycestovat, co udela UK se zeptej na ebaby.uk! ![]()
@Kotatko03 píše:
Myslím! že hranice se zavírat nebudou, ale kontroly budou přísné, osobně bych neletěla ani pracovně.
Co se týče VB, zrovna noviny pranýřovaly to, že se nikdo neobtezuje kontrolovat lety z Itálie. Poukázali na to sami cestující, že právě přiletěli třeba z Milána a normálně bez jakékoliv extra kontroly prošli pasovkou na heathrow ![]()
@Xxxbell Myslím, že hranice zavřené nebudou, ale vsadila bych se, že po příletu zpět budeš muset do karantény.
S dovolenim se pridavam a prosim o zachovani anonymu…
Mame s kamaradkou naplanovanou cestu pristi tyden do Skotska a premyslime, zda letet. Nejde tak ani o penize, spis je pro me Skotsko splnenym snem
Nemate nekdo zpravy, jak to v Britanii vypada? Noviny jsou tu plne Italie, o jinych evropskych zemich velice nic. Na strankach ministerstev zahranici a zdravotnictvi taky resi spis Italii, Asii a podobne, Britanie je stredne rizikovou zemi, podrobnejsi informace jsem nenasla. Asi tomu dame cas do vikendu a pak se rozhodneme, ale treba se tu najdou maminky z Britanie a poradi? Jsou tam nejaka omezeni jako ted u nas, omezene hromadne akce, chysta se neco? Zatim nam prijde, ze nejrizikovejsi bude prazske letiste, samozrejme pocitame se zvysenou hygienou, posilujeme imunitu, ale zbytecne riskovat nechceme. ![]()
Predem diky za nazory ![]()