Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Předesílám, že vůbec nehodnotím rozhodnutí vlády. Prostě to tak je. Nicméně, u nás se zavřením školy a tělocvičny končí i veškeré kroužky a aktivity v obci. A já mám při představě, jak na několik týdnů zajišťuju zábavu 3 dětem rozdílného věku, chuť otevřít si flašku rumu
Kdo jste na tom podobně, sem! Fakt se bojím, že mi z nich jebne.
Prosím panikáře a salámisty, aby se zdržovali se svými pravdami jinde. Děkuji.
Budeš muset přikoupit…
Jedna flaška pro 4 osoby je asi dost málo…
![]()
To mi nevadí. Spíš mi přijde divný, proč neuzavřeli jesle a školky. A bohužel je fakt, co říkal dnes v rádiu epidemiolog, že rizikovou skupinu dětí, které se navrátily z lyžování v Itálii a Rakousku budou často hlídat senioři, kteří jsou zase ohrožená skupina obyvatel. Nedává mi to smysl.
@MartinaIrena Protože školní můžou být sami doma, školkoví ne, tudíž by museli zůstat doma rodiče a někdo pracovat musí…
@Pantalaimon Jinak taky na odlehčení, budete kreativní a zařadíte nové hry. Naše děti, když jsem se ptala, na co si hrajou, prý nosí „proužku“ kvůli „koruně“ ![]()
@Monchichik píše:
@MartinaIrena Protože školní můžou být sami doma, školkoví ne, tudíž by museli zůstat doma rodiče a někdo pracovat musí…
To asi nebude ten důvod ![]()
@MartinaIrena píše:
@Pantalaimon Jinak taky na odlehčení, budete kreativní a zařadíte nové hry. Naše děti, když jsem se ptala, na co si hrajou, prý nosí „proužku“ kvůli „koruně“
No to se právě bojím, jejich kreativity
Už teď jsem sežrala celé tofife nebo jak se to píše a to ještě ty dva starší nejsou doma. ![]()
@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohnice
teď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet
hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený
můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší ![]()
@Monchichik Tak to stebou nesouhlasím, opravdu si myslíš že nechat 7 letého prvňáka samotnýho doma je dobrý nápad.
@bse.pedro píše:
Budeš muset přikoupit…
Jedna flaška pro 4 osoby je asi dost málo…![]()
Jinak taky pobavilo ![]()
@Pantalaimon píše:
No to se právě bojím, jejich kreativityUž teď jsem sežrala celé tofife nebo jak se to píše a to ještě ty dva starší nejsou doma.
Mám pro tebe dobrou zprávu - Tofife má být v akci, tuším že v Kauflandu…
![]()
@Jitul.kaaa9 píše:
@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohniceteď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet
hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený
můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší
Souhlas. A přeju lepší počasí ![]()
@bse.pedro píše:
Mám pro tebe dobrou zprávu - Tofife má být v akci, tuším že v Kauflandu…![]()
![]()
No aspoň nějaká dobrá zpráva ![]()
Skolka je mensi kolektiv, proto zatim zustavaji otevrene. Jinak te chapu a soucitim, ja měla deti doma ted 3 tydny (2 nemoc a prazdniny), 2 dny ve skolce a stahuju je zase
uz sem si dneska koupila flašku a čokoládu ![]()