Virové prázdniny

1695
10.3.20 15:35

Virové prázdniny...

Předesílám, že vůbec nehodnotím rozhodnutí vlády. Prostě to tak je. Nicméně, u nás se zavřením školy a tělocvičny končí i veškeré kroužky a aktivity v obci. A já mám při představě, jak na několik týdnů zajišťuju zábavu 3 dětem rozdílného věku, chuť otevřít si flašku rumu :mrgreen: Kdo jste na tom podobně, sem! Fakt se bojím, že mi z nich jebne. :roll: Prosím panikáře a salámisty, aby se zdržovali se svými pravdami jinde. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23968
10.3.20 15:37

Budeš muset přikoupit…
Jedna flaška pro 4 osoby je asi dost málo… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
10.3.20 15:39

To mi nevadí. Spíš mi přijde divný, proč neuzavřeli jesle a školky. A bohužel je fakt, co říkal dnes v rádiu epidemiolog, že rizikovou skupinu dětí, které se navrátily z lyžování v Itálii a Rakousku budou často hlídat senioři, kteří jsou zase ohrožená skupina obyvatel. Nedává mi to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32129
10.3.20 15:41

@MartinaIrena Protože školní můžou být sami doma, školkoví ne, tudíž by museli zůstat doma rodiče a někdo pracovat musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
10.3.20 15:42

@Pantalaimon Jinak taky na odlehčení, budete kreativní a zařadíte nové hry. Naše děti, když jsem se ptala, na co si hrajou, prý nosí „proužku“ kvůli „koruně“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
10.3.20 15:44
@Monchichik píše:
@MartinaIrena Protože školní můžou být sami doma, školkoví ne, tudíž by museli zůstat doma rodiče a někdo pracovat musí…

To asi nebude ten důvod 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 15:45
@MartinaIrena píše:
@Pantalaimon Jinak taky na odlehčení, budete kreativní a zařadíte nové hry. Naše děti, když jsem se ptala, na co si hrajou, prý nosí „proužku“ kvůli „koruně“ :mrgreen:

No to se právě bojím, jejich kreativity :mrgreen: Už teď jsem sežrala celé tofife nebo jak se to píše a to ještě ty dva starší nejsou doma. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
10.3.20 15:45

@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohnice :mrgreen: teď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet :roll: hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený :lol: můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
10.3.20 15:47

@Monchichik Tak to stebou nesouhlasím, opravdu si myslíš že nechat 7 letého prvňáka samotnýho doma je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406

Čekám, až zavřou školku. Pak mě jebne- jsem samoživitel. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
@bse.pedro píše:
Budeš muset přikoupit…
Jedna flaška pro 4 osoby je asi dost málo… :nevim: 8)

Jinak taky pobavilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
@Pantalaimon píše:
No to se právě bojím, jejich kreativity :mrgreen: Už teď jsem sežrala celé tofife nebo jak se to píše a to ještě ty dva starší nejsou doma. :P

Mám pro tebe dobrou zprávu - Tofife má být v akci, tuším že v Kauflandu… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
10.3.20 15:48
@Jitul.kaaa9 píše:
@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohnice :mrgreen: teď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet :roll: hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený :lol: můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší :nevim:

Souhlas. A přeju lepší počasí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 15:49
@bse.pedro píše:
Mám pro tebe dobrou zprávu - Tofife má být v akci, tuším že v Kauflandu… 8) 8) 8)

No aspoň nějaká dobrá zpráva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.20 15:49

Skolka je mensi kolektiv, proto zatim zustavaji otevrene. Jinak te chapu a soucitim, ja měla deti doma ted 3 tydny (2 nemoc a prazdniny), 2 dny ve skolce a stahuju je zase :D uz sem si dneska koupila flašku a čokoládu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí