Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
10.3.20 16:47
@Pantalaimon píše:
Ty spadáš do kategorie salámista. Viz můj úvodní příspěvek :mavam:

proč bych měla být salámista? Nebo je salámista každý, kdo chodí do práce a nechává učení na učitelích? 8o

• Citovat
  • Upravit
32138
10.3.20 16:49

@123Soňa hele za mě tohle bylo úplně normální ;)…dneska si to fakt ale nedovedu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 16:50

@Pantalaimon no synka čekají přijímačky na střední a taky se mi to moc nelíbí, že zrovna teď chvíli před zůstane doma, ale neudělám nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.3.20 16:52

SUPER TÉMA, zakladatelko, chápu Tvé rozpoložení, jsem na tom podobně. Vzhledem k tomu, že jsem na RD a mám dost kamarádek co mají děti školou povinné…tak zítra kolem půl osmé očekávám příjezd přesně 9 cizích dětí, které k nám jdou na hlídání 8o :roll: takže počítám, že mně je*bne asi cca v pátek :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co, musíme si pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 17:04

@Kotatko03 :lol: Já tu budu mít cizí jenom jedno, ale i tak se nemůžu dočkat. :lol: Ale jak říkáš, musíme si pomáhat. No uvidíme, už jsem přemýšlela, že jim dám posbírat kamení po zahradě, budou hrabat a plet. Normálně dětská práce. Zkrátka opatření ála Čína. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 17:07
@Monchichik píše:
@Pantalaimon no synka čekají přijímačky na střední a taky se mi to moc nelíbí, že zrovna teď chvíli před zůstane doma, ale neudělám nic…

A ty bývají v dubnu? To je za chvíli :think:..no já pořád doufám, že jak to přišlo, tak to zmizne a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 17:10

@Pantalaimon jo, hned po velikonocích…14.4., mají ve škole i přípravu z češtiny a matiky…no tak snad to nebude dlouho trvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
10.3.20 17:28

Lidi kliiid :nevim: stejně všichni umřeme :nevim: :mrgreen: tak si ty poslední dny nekažme.

• Citovat
  • Upravit
74217
10.3.20 17:31
@Monchichik píše:
@Lalelale Dneska taky kolegyně říkala, že její dcera kdysi v první třídě hlídala 4 letou ségru…to si teda neumím vůbec představit…

Mi povidala nase knihovnice, kdyz mela 6r., tak vyfasovala brachu a jeli vlakem do mesta, kde ho zavedla do skolky a sla do skoly. Ze u nas je nekdo posadil na vlak a ve meste byl stryc vypravci, ktery je videl, ze vysedaji a kousek sli k cili.
Nedovedu si to predstavit a to ucim hodne moje deti samostatnosti. Nemam problem nechat samotne decka doma a jit nakoupit. Tehdy byla jina doba. Uz je to roky, pamatuji si, kdyz jsme byly se segrou nemocne a nasi oba v praci, tak honem prohodit pokoje. Ja byla druhacka a ona prvnacka. Mely jsme v novem dome stejny nabytek do pokoje, ale ona chtela bez balkonu a ja s balkonem pokoj. Jsme tehdy honem stehovaly stul :zed: :mrgreen: (stacilo pouze prenest veci). Ale to nas nenapadlo. Pod stul jsme strcily rucniky a prehodit si stoly. Mi dnes prekvapilo, ze se nekdo boji doma nechat 12r. dite (to jsem cetla na fb u komentaru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
10.3.20 17:52
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy můj poslední nepotřeboval až tak hlídal, byl moc hodnej a nic nevyváděl, ale za to se sám doma bál, takže by tady nezůstal sám ani za zlaté prase :mrgreen:

Tak ty toho posledního mas uolne za odměnu jakooo :mrgreen:.
Ma dcerka kdyz byla malinka, tak by taky nechtela byt doma sama, ale ted v puberte se to zase obratilo :mrgreen:.

ale ja si myslim, ze dite v 1.tride by nemelo mit takhle na starosti mladšího sourozence..To mi prijde šílený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
10.3.20 17:56
@Kriss Tina píše:
@Aspera ono je to mysleno asi celkove, zatimco na zš nebo sš jsou ve skolni budově stovky dětí, tak vetsina skolek nepresahne tu stovku (stejne jako rusi vsechny akce kde je vic jak 100 lidi najednou). Ono jde o to, že když se nakazi skola co ma treba 500 žáků, ty to přenesou na svoje rodiny, tak jsou to tisíce nakazenych, kdyz se nakazi skolka co ma žáků treba jenom 60, tak uz se to pohybuje v jinych cislech, nejde o to primarne zabranit nakaze uplne, ale o to aby najednou nebylo najednou tisice nakazenych a nepolozilo to zdravotnictvi.

Ale pak je nesmysl to rozlišovat mateřská x základní, neb materinky ve velkych mestech jsou vetsi nez mnoho vesnickych zakladek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.20 17:59

@j.a.n.i1 pisu jak sem to cetla no, mozna to jeste upravi, ze tahle verze je udělaná plošně narychlo, tak aby to bylo co nejsrozumitelnejsi a nejjednodussi, je mozny ze to upravi a zavrou instituce treba podle poctu žáků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 18:05
@j.a.n.i1 píše:
Ale pak je nesmysl to rozlišovat mateřská x základní, neb materinky ve velkych mestech jsou vetsi nez mnoho vesnickych zakladek.

Já stejně čekám, že u nás bude zítra cedulka typu: prosíme rodiče, kteří si mohou nechat děti doma, ať tak učiní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.3.20 18:21

@Pantalaimon Hele, jestli ti uleví cizí neštěstí, tak u nás to vypadá asi takto. Já-viróza na průduškách, ne korona. 2r batole -totéž, sice lehčí průběh, ale špatně spí. Predskolak- od vcera průjem, dnes zeblil půl obýváku. Od zítřka tu s námi bude i prvňák, doteď zdravý. Manžel funguje na vybite baterky, asi na něj taky něco leze.
A to nejhorší: nemáme Toffifee! :zed:
Jdu hledat dostupný alkohol, který chlap ještě nestihl vypít…

• Citovat
  • Upravit
32138
10.3.20 18:22

@_.Emilyyy No jako pochlubím se, neb jsem hrd a pych ;) bude oceněný jako nejlepší žák školy, paní učitelka ho chválila, jak je nejen chytrý, ale i vychovaný a skromný, hodný a pomáhá ostatním :srdce:
no je to možný? ;) / já říkám, že mi ho poslala moje milovaná babička, zemřela, když jsme s ním byla těhotná /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí