Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
10.3.20 19:38
@divine woman píše:
Když to pojmeš formou hry nebo soutěže, budou všichni spokojení. Jednou jsme potřebovali vysbírat slimáky ze zahrady. Tak jsem slíbila korunu za 5 slimáků a za 2 hodiny byla zahrada čistá. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
10.3.20 19:39

Mě dnes pobavila zpráva od kolegyně: Do konce týdne očekávám v návaznosti na koronavirus první úmrtí v České republice. Mít doma zpruzený a unuděný dítě, který nemůže do školy, protože je zavřená a ani se s ním nedá jít do kina, zvyšuje prevděpodobnost toho, že si to rodič doma nejpozději v pátek hodí anebo dítě, které leží na zádech a už pět hodin v kuse kope do zdi a provolává, že se nudí, vezme a prohodí ho oknem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.3.20 19:42
@Pantalaimon píše:
Hele, ale to není špatnej nápad. Dík. Protože už jinak vidím to nadšení :mrgreen: Ještě, že zvedli rodičák, šutrů máme všude plno :lol:

Tak slibuj čokoládu, zmrzlinu, tatranku :mrgreen: nemusíš je hned korumpovat penězi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.3.20 19:45
@Monchichik píše:
@Pantalaimon tak doufám, že se s námi podělí paní učitelka i o výplatu :mrgreen: nehodlám suplovat učitelku a vysvětlovat doma učivo, na to nemám nervy ani náladu…a nevěřím, že to budou všichni dělat…já na rozdíl od nich do práce chodit budu…

Ale učitelé o tom volnu nerozhodovali, dámo. A pro info, zítra jdeme do práce taky (my učitelé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
10.3.20 19:47

@samantafox to byla ironie dámo, nevidíš ten smajlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
10.3.20 19:54

@Monchichik
Ja uz jsem tu sve dite hodnekrat chvalila :).
ale tak jako udelala úspěšně cambridge zkoušky, dostala ve skole nabídku na stipendium :nevim:.
ildyz to doma u nas jeden cas trosku pokulhavalo, tak teda ve skole byla vzdy vzrorna. To vzdy ve tridni skupine posila sve vypisky ze sesitu, protoze je ma hezky a dobře ze z nich uci.

Mame uzasny deticky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
10.3.20 19:59

@_.Emilyyy jo tak to je fakt šikulka :kytka: hele to, že to u vás trošku pokulhávalo je úplně normální, nikde to přeci není sluníčkový a pořád…mladýmu se taky ani neposmívají, že je šprt, on se teda neučí, ale znáš děti…protože on dá i písemku kámošovi opsat, aby si zlepšil známku…a kámoš mu pak poděkuje…jsou ve škole taky celkem dobrá parta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 20:16
@Monchichik píše:
@Pantalaimon tak to jsem zvědavá, co to bude do třetice :mrgreen:

Doufám, že třetí přání vyplýtvá před pubertou, to si děti někdy přejí, aby rodiče pohltila zem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 20:19

@divine woman Uvidíme…teď před spaním říkám mladýmu, že zítra sbíračka kamení 10 ks/1kč, tak čuměl jak puk a zdálo se mu to málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 20:24

@samantafox Tak dáte kafčáka, oprášíte vycpaniny, srovnáte komolé jehlany, glóbusy atakdále a po o domů, no ni?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.3.20 20:34

@Pantalaimon Tak slibuj dolary nebo eura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.3.20 20:42
@Pantalaimon píše:
@samantafox Tak dáte kafčáka, oprášíte vycpaniny, srovnáte komolé jehlany, glóbusy atakdále a po o domů, no ni?! :mrgreen:

No asi nevíš, co je to elektronický studijní materiál. Dnes jsem byla v práci do 5 a vytvářela jsem je. Zítra normální pracovní doba a to samé. Pravda, bude tam ticho a klid. A jsem ráda, že budu v práci. Je to lepší, než doma dvě vřeštící děcka (vlastní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 20:51
@samantafox píše:
No asi nevíš, co je to elektronický studijní materiál. Dnes jsem byla v práci do 5 a vytvářela jsem je. Zítra normální pracovní doba a to samé. Pravda, bude tam ticho a klid. A jsem ráda, že budu v práci. Je to lepší, než doma dvě vřeštící děcka (vlastní).

Elektronický studijní materiál… :think: knížka na elektriku?
No a teď vážně…ten klid vám závidím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45710
10.3.20 21:01
@Pantalaimon píše:
@samantafox Tak dáte kafčáka, oprášíte vycpaniny, srovnáte komolé jehlany, glóbusy atakdále a po o domů, no ni?! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
10.3.20 21:04
@Saffiraa píše:
Mě dnes pobavila zpráva od kolegyně: Do konce týdne očekávám v návaznosti na koronavirus první úmrtí v České republice. Mít doma zpruzený a unuděný dítě, který nemůže do školy, protože je zavřená a ani se s ním nedá jít do kina, zvyšuje prevděpodobnost toho, že si to rodič doma nejpozději v pátek hodí anebo dítě, které leží na zádech a už pět hodin v kuse kope do zdi a provolává, že se nudí, vezme a prohodí ho oknem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Deníček modeního fotra. :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+