Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30994
11.3.20 06:53
@lucenka píše:
Dost smutný přístup a přesně kvůli takovým sobcům se to bude šířit dál. Tohle uvažování ve stylu Já Já Já Evropu teď dost poškodí.

amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.20 06:56
@Pantalaimon píše:
No a hlavně počítáš s tim, že máš do 17 h zajištěné děti, že. Jako já jsem doma ok. Ale někteří rodiče chodí do práce, že :roll:

Tak dítě stejně někdo vede na ten kroužek, tak si ho odvede zpět.

• Citovat
  • Upravit
45747
11.3.20 06:56
@Cuddy píše:
Dotaz neni na me, ale ja bych chtela, aby se dodrzovala vydana narizeni, ale aby si je lide nepredelavali, jak se jim hodi. Pokud mam krouzek, kde se mne sejde v telocvicne 10-15 deti, narizeni se ho nijak netyka, tak bych chtela, aby se konal.

Presne no. Tady lidi nadavali pani, ktera nabizela hlidani 4 deti u sebe doma, ze nerespektuje narizeni 8o ono bylo zakazano hlidat par deti doma? Nevsimla jsem si. Jsme bachařsky stat holt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 07:00
@mrav píše:
Jdi s dětmi ven. Už je krásně, třeba to ocení víc, než kroužek. U nás se mámy s dětma potkávají na pískovišti a pak jdou do Braserie. :mavam:

No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 07:09
@lucenka píše:
Tak dítě stejně někdo vede na ten kroužek, tak si ho odvede zpět.

Děti chodí přes chodbu ze školy na kroužek do školní tělocvičny samy a ty malinké vodí z MŠ vždy jedna matka a střídáme se. Jsme na vsi, lidi tu dojíždějí za prací. Nebyla jsi úplně všude a nevíš všechno nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.20 07:11
@Pantalaimon píše:
Děti chodí přes chodbu ze školy na kroužek do školní tělocvičny samy a ty malinké vodí z MŠ vždy jedna matka a střídáme se. Jsme na vsi, lidi tu dojíždějí za prací. Nebyla jsi úplně všude a nevíš všechno nejlíp.

Nebyla jsem všude. Ale nejsem neschopná a v krizové situaci se umím zařídit a nefňukám na netu, že chudáčkům zrušili kroužek. Jsem zvědavá, jak by pak tyhle fňukající matky reagovaly, kdyby kroužek proběhl a ukázalo se, že lektorka má koronavirus.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
11.3.20 07:12

@Pantalaimon Tak ji nekrm a ona se půjde realizovat jinam.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.3.20 07:17
@Pantalaimon píše:
No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není :lol:

Tak se aspoň můžeš s dítětem normálně učit ;)

• Citovat
  • Upravit
1695
11.3.20 07:40
@lucenka píše:
Nebyla jsem všude. Ale nejsem neschopná a v krizové situaci se umím zařídit a nefňukám na netu, že chudáčkům zrušili kroužek. Jsem zvědavá, jak by pak tyhle fňukající matky reagovaly, kdyby kroužek proběhl a ukázalo se, že lektorka má koronavirus.

Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PAS :think: nižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 07:40

@Elenloth asi máš pravdu, ale slušně se ní odreaguju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.20 07:41
@Pantalaimon píše:
Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PAS :think: nižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd. :palec:

Tak v tom výlevu o zrušeném kroužku žádný humor ani nadsázka nebyla ;) a je to veřejná diskuze, takže můžu reagovat na co chci.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
11.3.20 07:42
@Pantalaimon píše:
Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PAS :think: nižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd. :palec:

A proc by tu mela „nezaclanet“? To je jeji volba a tobe preci neprislusi rozhodovat o tom, kdo muze a nemuze diskutovat. Asi neznam nikoho na e-mimi, kdo by Lucence fandil, ale tohle je taky bomba prispevek.

• Citovat
  • Upravit
74217
11.3.20 07:46
@Pantalaimon píše:
No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není :lol:

Kazdy den snad prset nebude. Vcera bylo krasne, takze se dalo na hriste. Je fakt, ze ted prsi. Snad kazdy ma doma hracky, deskovky, papir, pastelky, knizky a zabavi se, nez bude solidnejsi pocasi.
Najdi si pinterest. Tam je spousta inspirace, jak tvorit s detmi. Zabavi se dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 07:51
@Yorkmut píše:
A proc by tu mela „nezaclanet“? To je jeji volba a tobe preci neprislusi rozhodovat o tom, kdo muze a nemuze diskutovat. Asi neznam nikoho na e-mimi, kdo by Lucence fandil, ale tohle je taky bomba prispevek.

Máš pravdu, za trest si dám deset dřepů a k obědu suché brambory :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 07:56
:pocitac: :pocitac:
@Kelsey píše:
Kazdy den snad prset nebude. Vcera bylo krasne, takze se dalo na hriste. Je fakt, ze ted prsi. Snad kazdy ma doma hracky, deskovky, papir, pastelky, knizky a zabavi se, nez bude solidnejsi pocasi.
Najdi si pinterest. Tam je spousta inspirace, jak tvorit s detmi. Zabavi se dlouho.

Hele já chtěla jen podpořit, dost lidem se to i podařilo a zvedlo mi to náladu. Těm děkuju. Nic víc míň. Pinterest mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí