Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@lucenka píše:
Dost smutný přístup a přesně kvůli takovým sobcům se to bude šířit dál. Tohle uvažování ve stylu Já Já Já Evropu teď dost poškodí.
amen.
@Pantalaimon píše:
No a hlavně počítáš s tim, že máš do 17 h zajištěné děti, že. Jako já jsem doma ok. Ale někteří rodiče chodí do práce, že
Tak dítě stejně někdo vede na ten kroužek, tak si ho odvede zpět.
@Cuddy píše:
Dotaz neni na me, ale ja bych chtela, aby se dodrzovala vydana narizeni, ale aby si je lide nepredelavali, jak se jim hodi. Pokud mam krouzek, kde se mne sejde v telocvicne 10-15 deti, narizeni se ho nijak netyka, tak bych chtela, aby se konal.
Presne no. Tady lidi nadavali pani, ktera nabizela hlidani 4 deti u sebe doma, ze nerespektuje narizeni
ono bylo zakazano hlidat par deti doma? Nevsimla jsem si. Jsme bachařsky stat holt.
@mrav píše:
Jdi s dětmi ven. Už je krásně, třeba to ocení víc, než kroužek. U nás se mámy s dětma potkávají na pískovišti a pak jdou do Braserie.
No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není ![]()
@lucenka píše:
Tak dítě stejně někdo vede na ten kroužek, tak si ho odvede zpět.
Děti chodí přes chodbu ze školy na kroužek do školní tělocvičny samy a ty malinké vodí z MŠ vždy jedna matka a střídáme se. Jsme na vsi, lidi tu dojíždějí za prací. Nebyla jsi úplně všude a nevíš všechno nejlíp.
@Pantalaimon píše:
Děti chodí přes chodbu ze školy na kroužek do školní tělocvičny samy a ty malinké vodí z MŠ vždy jedna matka a střídáme se. Jsme na vsi, lidi tu dojíždějí za prací. Nebyla jsi úplně všude a nevíš všechno nejlíp.
Nebyla jsem všude. Ale nejsem neschopná a v krizové situaci se umím zařídit a nefňukám na netu, že chudáčkům zrušili kroužek. Jsem zvědavá, jak by pak tyhle fňukající matky reagovaly, kdyby kroužek proběhl a ukázalo se, že lektorka má koronavirus.
@Pantalaimon píše:
No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není
Tak se aspoň můžeš s dítětem normálně učit ![]()
@lucenka píše:
Nebyla jsem všude. Ale nejsem neschopná a v krizové situaci se umím zařídit a nefňukám na netu, že chudáčkům zrušili kroužek. Jsem zvědavá, jak by pak tyhle fňukající matky reagovaly, kdyby kroužek proběhl a ukázalo se, že lektorka má koronavirus.
Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PAS
nižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd. ![]()
@Pantalaimon píše:
Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PASnižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd.
Tak v tom výlevu o zrušeném kroužku žádný humor ani nadsázka nebyla
a je to veřejná diskuze, takže můžu reagovat na co chci.
@Pantalaimon píše:
Neschopná asi ne, ale mám pocit, že máš nějakou formu PASnižší emoční inteligence, neschopnost rozpoznat nadsázku, humor, vyhovět druhému, když tě slušně požádá ať tu nezacláníš, atd.
A proc by tu mela „nezaclanet“? To je jeji volba a tobe preci neprislusi rozhodovat o tom, kdo muze a nemuze diskutovat. Asi neznam nikoho na e-mimi, kdo by Lucence fandil, ale tohle je taky bomba prispevek.
@Pantalaimon píše:
No nevím u nás je deset stupňů a prší, to na písek moc není
Kazdy den snad prset nebude. Vcera bylo krasne, takze se dalo na hriste. Je fakt, ze ted prsi. Snad kazdy ma doma hracky, deskovky, papir, pastelky, knizky a zabavi se, nez bude solidnejsi pocasi.
Najdi si pinterest. Tam je spousta inspirace, jak tvorit s detmi. Zabavi se dlouho.
@Yorkmut píše:
A proc by tu mela „nezaclanet“? To je jeji volba a tobe preci neprislusi rozhodovat o tom, kdo muze a nemuze diskutovat. Asi neznam nikoho na e-mimi, kdo by Lucence fandil, ale tohle je taky bomba prispevek.
Máš pravdu, za trest si dám deset dřepů a k obědu suché brambory ![]()
![]()
@Kelsey píše:
Kazdy den snad prset nebude. Vcera bylo krasne, takze se dalo na hriste. Je fakt, ze ted prsi. Snad kazdy ma doma hracky, deskovky, papir, pastelky, knizky a zabavi se, nez bude solidnejsi pocasi.
Najdi si pinterest. Tam je spousta inspirace, jak tvorit s detmi. Zabavi se dlouho.
Hele já chtěla jen podpořit, dost lidem se to i podařilo a zvedlo mi to náladu. Těm děkuju. Nic víc míň. Pinterest mám.