Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
11.3.20 14:09

Cha cha a teď jsem zadala druhákům počty a pak bude diktátek. Valili bulvy a moc se jim to nezdálo. A to teď bude každý den holoubkové (a mě odvezou) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 14:11
@j.a.n.i1 píše:
Nechodi, proste maji práci uzpůsobenou podle krouzku… Ono když deti bydli ob 2 vesnice a bus nejezdí, tak fakt nepujdou sami.

Je vidět, že na rozdíl od Luceny se v problematice zdatně orientuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.3.20 14:16

@Pantalaimon jen trénuj, budeš to dělat nejmíň měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
11.3.20 14:23
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No já si k moři táhnu tak 8-10 knížek, plácnu sebou na lehátko a to vydržím celý týden :mrgreen: výčitky fakt nemám ;) nemám ráda vodu, maximálně bazén, jsem ohnivý znamení…ale zbytek rodiny vodu miluje a vydrží plavat fakt dlouho i ten nejmladší…

To ja ne, ja vzdy maximalne jen jeden den se opaluji plazi, a dobre se opalim i u paddleboardingu :).Paddleboard je super :D. Pritel me teda přemlouva i na surfovani, ale to se mi moc nelibi :) :roll:
Tak tvému nejmladšímu je 15? Tak co by jako nevydržel dlouho plavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
11.3.20 14:25
@Pantalaimon píše:
Cha cha a teď jsem zadala druhákům počty a pak bude diktátek. Valili bulvy a moc se jim to nezdálo. A to teď bude každý den holoubkové (a mě odvezou) :lol:

No budes to muset vydržet, nejméně ty dva tydny a to jsem ted mozna optimista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
11.3.20 14:26

@_.Emilyyy Jo, bude mu v létě 16…no já jsem byla celkem překvapená, že nemá sebemenší problém s nima plavat klidně i dvě hodiny v kuse, protože on je taková houžvička, momentálně cca 184cm a 56kg ;), tak jsem myslela, že nemá takovou sílu ani výdrž jako ti dospělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
11.3.20 14:28

@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotaz ;) co když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
11.3.20 14:35
@Monchichik píše:
@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotaz ;) co když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?

Je to na tobě, jak se k tomu postavíš, je to tvoje dítě. Když budeš chtít, tak si tu práci pro něj budeš chtít zajistit a když ne, tak jediný, kdo na tom bude tratit, bude dítě. Já budu třeba taky obvolávat rodiče, o kterých vím, že informační systémy nečtou, nemusela bych. Ale udělám to. Určitě máte učebnice, sešity, papír, tužku nebo v lese klacek a kus země, na které by se dalo pracovat. Vzdělání dětí je zodpovědnost rodičů, ne učitelů nebo státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
11.3.20 14:48

Tak prý krátit letní prázdniny nebudou.
Odkaz  zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
11.3.20 14:51

@hanka.br. no tak já třeba i kdybych chtěla, tak matiku v 8. nebo 9. třídě mu fakt nevysvětlím, protože nějaké rovnice, nerovnice nebo ty příšerné slovní úlohy nedám :mrgreen: a podle toho, jak vím, jak to chodí, tak třeba u mladýho ve třídě by minimálně půlka ty úkoly neudělala…občas se stane, že dostanou úkol a synek je jedinej, kdo ho má 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.3.20 14:56
@Hořec píše:
Tak prý krátit letní prázdniny nebudou.
Odkaz zde.

tak to je ale hodně pozitivní :-D jsem pořád přemýšlela jestli si vyplácat dovolenou už teď nebo počkat na prázdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 14:56
@Monchichik píše:
@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotaz ;) co když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?

Tak ulejvat by ses chtěla :cert: :mrgreen: Pošlou že školy posla. Nebo holuba. Manžel měl prababičku a ta když něco potřebovala (bydlela na samotě), dala psovi za obojek lísteček a řekla mu- dojdi za Pepikem (syn, co bydlel ve vsi) a Pepik obstaral, co bylo na lístečku. Tak takhle nějak by to šlo? Máte psa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 15:04
@divine woman píše:
@Pantalaimon jen trénuj, budeš to dělat nejmíň měsíc :mrgreen:

Nervy nejsou svaly, nevím nevím, jak to s náma dopadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
11.3.20 15:08

@Pantalaimon máme…teda nevím, jestli je to úplně pes ;) je to kilová čivava :mrgreen: ale tak s malým lístečkem by to šlo, akorát je úplně blbej a od nás se nevzdaluje, takže by to vlastně asi nešlo :mrgreen: jinak posla poslat klidně ze školy můžou, říkal synek, že mají nějakou mladou hezkou učitelku ;)…já i kdybych chtěla, tak matiku v devítce mu teda nevysvětlím :mrgreen: o fyzice ani nemluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
11.3.20 15:08

Nedá mi to a musím se přidat. Mám doma čtyři kousky. Zatím to platí pro dva z nich, ale všeho do času, že. Jdu shánět rum, protože je jasné, co teď v obchodech dojde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí