Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Cha cha a teď jsem zadala druhákům počty a pak bude diktátek. Valili bulvy a moc se jim to nezdálo. A to teď bude každý den holoubkové (a mě odvezou) ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Nechodi, proste maji práci uzpůsobenou podle krouzku… Ono když deti bydli ob 2 vesnice a bus nejezdí, tak fakt nepujdou sami.
Je vidět, že na rozdíl od Luceny se v problematice zdatně orientuješ ![]()
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No já si k moři táhnu tak 8-10 knížek, plácnu sebou na lehátko a to vydržím celý týdenvýčitky fakt nemám
nemám ráda vodu, maximálně bazén, jsem ohnivý znamení…ale zbytek rodiny vodu miluje a vydrží plavat fakt dlouho i ten nejmladší…
To ja ne, ja vzdy maximalne jen jeden den se opaluji plazi, a dobre se opalim i u paddleboardingu
.Paddleboard je super
. Pritel me teda přemlouva i na surfovani, ale to se mi moc nelibi
![]()
Tak tvému nejmladšímu je 15? Tak co by jako nevydržel dlouho plavat ![]()
@Pantalaimon píše:
Cha cha a teď jsem zadala druhákům počty a pak bude diktátek. Valili bulvy a moc se jim to nezdálo. A to teď bude každý den holoubkové (a mě odvezou)
No budes to muset vydržet, nejméně ty dva tydny a to jsem ted mozna optimista ![]()
@_.Emilyyy Jo, bude mu v létě 16…no já jsem byla celkem překvapená, že nemá sebemenší problém s nima plavat klidně i dvě hodiny v kuse, protože on je taková houžvička, momentálně cca 184cm a 56kg
, tak jsem myslela, že nemá takovou sílu ani výdrž jako ti dospělí…
@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotaz
co když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?
@Monchichik píše:
@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotazco když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?
Je to na tobě, jak se k tomu postavíš, je to tvoje dítě. Když budeš chtít, tak si tu práci pro něj budeš chtít zajistit a když ne, tak jediný, kdo na tom bude tratit, bude dítě. Já budu třeba taky obvolávat rodiče, o kterých vím, že informační systémy nečtou, nemusela bych. Ale udělám to. Určitě máte učebnice, sešity, papír, tužku nebo v lese klacek a kus země, na které by se dalo pracovat. Vzdělání dětí je zodpovědnost rodičů, ne učitelů nebo státu.
@hanka.br. no tak já třeba i kdybych chtěla, tak matiku v 8. nebo 9. třídě mu fakt nevysvětlím, protože nějaké rovnice, nerovnice nebo ty příšerné slovní úlohy nedám
a podle toho, jak vím, jak to chodí, tak třeba u mladýho ve třídě by minimálně půlka ty úkoly neudělala…občas se stane, že dostanou úkol a synek je jedinej, kdo ho má ![]()
@Hořec píše:
Tak prý krátit letní prázdniny nebudou.
Odkaz zde.
tak to je ale hodně pozitivní
jsem pořád přemýšlela jestli si vyplácat dovolenou už teď nebo počkat na prázdniny
@Monchichik píše:
@Pantalaimon Hele a jen takový rýpací dotazco když nemám doma pc ani internet?…knihovny jsou zavřené a bydlím někde v lese na samotě…jak bude takové dítě dělat úkoly? přeci nejsem povinná mít třeba školu online nebo bakaláře nebo tak…můžu ale nemusím, ne?
Tak ulejvat by ses chtěla
Pošlou že školy posla. Nebo holuba. Manžel měl prababičku a ta když něco potřebovala (bydlela na samotě), dala psovi za obojek lísteček a řekla mu- dojdi za Pepikem (syn, co bydlel ve vsi) a Pepik obstaral, co bylo na lístečku. Tak takhle nějak by to šlo? Máte psa? ![]()
@divine woman píše:
@Pantalaimon jen trénuj, budeš to dělat nejmíň měsíc
Nervy nejsou svaly, nevím nevím, jak to s náma dopadne. ![]()
@Pantalaimon máme…teda nevím, jestli je to úplně pes
je to kilová čivava
ale tak s malým lístečkem by to šlo, akorát je úplně blbej a od nás se nevzdaluje, takže by to vlastně asi nešlo
jinak posla poslat klidně ze školy můžou, říkal synek, že mají nějakou mladou hezkou učitelku
…já i kdybych chtěla, tak matiku v devítce mu teda nevysvětlím
o fyzice ani nemluvím ![]()
Nedá mi to a musím se přidat. Mám doma čtyři kousky. Zatím to platí pro dva z nich, ale všeho do času, že. Jdu shánět rum, protože je jasné, co teď v obchodech dojde. ![]()