Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
11.3.20 15:39
@j.a.n.i1 píše:
Abys všechno, co se ti zrovna hodí neházela na rodiče…

Co házím na rodiče, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
11.3.20 15:42
@Pantalaimon píše:
A někomu (mně :lol: ) rupne cévka z toho, kam se stáčejí diskuse tohoto typu.

Bezva diskuse to mohla být ;) Zatím se mně skoro netýká, školní děti jsou velké a školka dnes ještě funguje. Ale třeba za chvíli zjistím, že ani to ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.3.20 16:01

@žampion A vy budete své děti učit pod vlivem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 17:28
@Monchichik píše:
@Pantalaimon máme…teda nevím, jestli je to úplně pes ;) je to kilová čivava :mrgreen: ale tak s malým lístečkem by to šlo, akorát je úplně blbej a od nás se nevzdaluje, takže by to vlastně asi nešlo :mrgreen: jinak posla poslat klidně ze školy můžou, říkal synek, že mají nějakou mladou hezkou učitelku ;)…já i kdybych chtěla, tak matiku v devítce mu teda nevysvětlím :mrgreen: o fyzice ani nemluvím :mrgreen:

Ale fňukáním na netu to nevyřešíš :cert: hybaj koupit bernardýna a zaplať si doučko matiky přes Skype (to fakt jde) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 17:32
@azalia píše:
Nedá mi to a musím se přidat. Mám doma čtyři kousky. Zatím to platí pro dva z nich, ale všeho do času, že. Jdu shánět rum, protože je jasné, co teď v obchodech dojde. :mavam:

Vítej :mavam: první den máme za sebou, ještě nám jich zbývá… :think: těžko říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
11.3.20 17:35

@Pantalaimon No a myslíš si, že jsem vnučka Onasise ne? Víš co sežere bernardýn? A za doučko z matiky bych se taky nedoplatila, navíc bych toho chudáka na druhé straně měla určitě na svědomí :mrgreen: ale zase přes skype dobrý, aspoň by mě nemohl mlátit :lol: No naštěstí mám dítě chytré, k učení mě vůbec nepotřebuje, tak to snad nějak dáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 19:12

@Monchichik To spíš pravnučka, ne? Ono to letí… :lol: Hele ty máš furt nějaké výmluvy, ale tak evidentně máš chytré dítě, tak to bude poho. My ten první stupeň snad taky zvládnem, naštěstí máme matiku s krtečkem, kamarádka mají Hejného a to by byl náš konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
11.3.20 20:14

@Pantalaimon no tak Hejný, to už je naprostý zmar :mrgreen: zvládám matematiku dokud nepřijde x na druhou + y na nevím co a tak dál…to je můj konec…naštěstí synek je v matematice fakt dobrej, no po mě to teda nemá :mrgreen: spíš mě štve, že bude dělat přijímačky na střední a ten výpadek z toho stereotypu není moc dobrej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.3.20 20:58
@AnastazieB píše:
Ten formulář tam ale je https://www.cssz.cz/…89_628_5.pdf

Tak hurá. Už ho asi dodali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.3.20 21:04
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Jo, bude mu v létě 16…no já jsem byla celkem překvapená, že nemá sebemenší problém s nima plavat klidně i dvě hodiny v kuse, protože on je taková houžvička, momentálně cca 184cm a 56kg ;), tak jsem myslela, že nemá takovou sílu ani výdrž jako ti dospělí…

Tak uz chapu, je sikovny :palec:.
a to je prave dobre, ze plave, musi nabrat nejake svaly prece :).
je teda hodne hubeny, kdyz to treba ma dcera meri cca 159 cm (jako urvite neměří mene jak 155 cm :) ) a vazi 40 kg
Tak tvuj kluk je tada hodne hubenny, asi geny, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.3.20 21:06
@Monchichik píše:
@Pantalaimon no tak Hejný, to už je naprostý zmar :mrgreen: zvládám matematiku dokud nepřijde x na druhou + y na nevím co a tak dál…to je můj konec…naštěstí synek je v matematice fakt dobrej, no po mě to teda nemá :mrgreen: spíš mě štve, že bude dělat přijímačky na střední a ten výpadek z toho stereotypu není moc dobrej…

To ja kdyz videla dcery sesit z matiky a kdzy jše videla, co počítají, byla jsem uplne ztracena :).
A to ma matematiku jeste v cizím jazyce a to je teprve sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.3.20 21:13

A to samostudium i starších detich, tal teda si myslim, ze vic nez půlka studentů se na to vykašlou…A budou si užívat volno.
Uprimne neviˇ, jestli je lepsi, at na to rodice dohlíží a nebo nechat zodpovědnost na diteti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
12.3.20 07:11

@_.Emilyyy No jo, geny…já jsem měla celý život problém s váhou…nemohla jsem přibrat…po čtyřicítce jsem pár kilo nabrala, ty už mi zůstaly, ale mohol by to být klidně i o malinko víc ;) no na to jak je hubený, tak jsem překvapená jakou má sílu…asi od ovladače od playstationu :mrgreen: začal docela hodně jíst, ale s váhou to nic nedělá, tak uvidíme…ale asi nebude nikdy žádná těžká váha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.20 07:18

Mám 4 děti, jsem těhotná..a pohoda :pankac:.Je
hezky, jdeme nazahradu užívat sluníčka :)

• Citovat
  • Upravit
1695
12.3.20 08:14
@_.Emilyyy píše:
A to samostudium i starších detich, tal teda si myslim, ze vic nez půlka studentů se na to vykašlou…A budou si užívat volno.
Uprimne neviˇ, jestli je lepsi, at na to rodice dohlíží a nebo nechat zodpovědnost na diteti :think:

My měli kdysi prázdniny 14 dní, když spadla střecha Opatovické elektrárny a nedělala jsem doma nic. A to jsem byla ve čtvrťáku :roll: Našim to bylo jedno (ostatně jako všechno). Ale odmaturovala jsem dobře. Oni ti mladí pak zaberou až jim bude hořet koudel u prd… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí