Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@j.a.n.i1 píše:
Abys všechno, co se ti zrovna hodí neházela na rodiče…
Co házím na rodiče, prosím?
@Pantalaimon píše:
A někomu (mně) rupne cévka z toho, kam se stáčejí diskuse tohoto typu.
Bezva diskuse to mohla být
Zatím se mně skoro netýká, školní děti jsou velké a školka dnes ještě funguje. Ale třeba za chvíli zjistím, že ani to ne. ![]()
@Monchichik píše:
@Pantalaimon máme…teda nevím, jestli je to úplně pesje to kilová čivava
ale tak s malým lístečkem by to šlo, akorát je úplně blbej a od nás se nevzdaluje, takže by to vlastně asi nešlo
jinak posla poslat klidně ze školy můžou, říkal synek, že mají nějakou mladou hezkou učitelku
…já i kdybych chtěla, tak matiku v devítce mu teda nevysvětlím
o fyzice ani nemluvím
Ale fňukáním na netu to nevyřešíš
hybaj koupit bernardýna a zaplať si doučko matiky přes Skype (to fakt jde) ![]()
@azalia píše:
Nedá mi to a musím se přidat. Mám doma čtyři kousky. Zatím to platí pro dva z nich, ale všeho do času, že. Jdu shánět rum, protože je jasné, co teď v obchodech dojde.
Vítej
první den máme za sebou, ještě nám jich zbývá…
těžko říct ![]()
@Pantalaimon No a myslíš si, že jsem vnučka Onasise ne? Víš co sežere bernardýn? A za doučko z matiky bych se taky nedoplatila, navíc bych toho chudáka na druhé straně měla určitě na svědomí
ale zase přes skype dobrý, aspoň by mě nemohl mlátit
No naštěstí mám dítě chytré, k učení mě vůbec nepotřebuje, tak to snad nějak dáme ![]()
@Monchichik To spíš pravnučka, ne? Ono to letí…
Hele ty máš furt nějaké výmluvy, ale tak evidentně máš chytré dítě, tak to bude poho. My ten první stupeň snad taky zvládnem, naštěstí máme matiku s krtečkem, kamarádka mají Hejného a to by byl náš konec ![]()
@Pantalaimon no tak Hejný, to už je naprostý zmar
zvládám matematiku dokud nepřijde x na druhou + y na nevím co a tak dál…to je můj konec…naštěstí synek je v matematice fakt dobrej, no po mě to teda nemá
spíš mě štve, že bude dělat přijímačky na střední a ten výpadek z toho stereotypu není moc dobrej…
@AnastazieB píše:
Ten formulář tam ale je https://www.cssz.cz/…89_628_5.pdf
Tak hurá. Už ho asi dodali
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy Jo, bude mu v létě 16…no já jsem byla celkem překvapená, že nemá sebemenší problém s nima plavat klidně i dvě hodiny v kuse, protože on je taková houžvička, momentálně cca 184cm a 56kg, tak jsem myslela, že nemá takovou sílu ani výdrž jako ti dospělí…
Tak uz chapu, je sikovny
.
a to je prave dobre, ze plave, musi nabrat nejake svaly prece
.
je teda hodne hubeny, kdyz to treba ma dcera meri cca 159 cm (jako urvite neměří mene jak 155 cm
) a vazi 40 kg
Tak tvuj kluk je tada hodne hubenny, asi geny, co? ![]()
@Monchichik píše:
@Pantalaimon no tak Hejný, to už je naprostý zmarzvládám matematiku dokud nepřijde x na druhou + y na nevím co a tak dál…to je můj konec…naštěstí synek je v matematice fakt dobrej, no po mě to teda nemá
spíš mě štve, že bude dělat přijímačky na střední a ten výpadek z toho stereotypu není moc dobrej…
To ja kdyz videla dcery sesit z matiky a kdzy jše videla, co počítají, byla jsem uplne ztracena
.
A to ma matematiku jeste v cizím jazyce a to je teprve sranda ![]()
A to samostudium i starších detich, tal teda si myslim, ze vic nez půlka studentů se na to vykašlou…A budou si užívat volno.
Uprimne neviˇ, jestli je lepsi, at na to rodice dohlíží a nebo nechat zodpovědnost na diteti ![]()
@_.Emilyyy No jo, geny…já jsem měla celý život problém s váhou…nemohla jsem přibrat…po čtyřicítce jsem pár kilo nabrala, ty už mi zůstaly, ale mohol by to být klidně i o malinko víc
no na to jak je hubený, tak jsem překvapená jakou má sílu…asi od ovladače od playstationu
začal docela hodně jíst, ale s váhou to nic nedělá, tak uvidíme…ale asi nebude nikdy žádná těžká váha…
Mám 4 děti, jsem těhotná..a pohoda
.Je
hezky, jdeme nazahradu užívat sluníčka ![]()
@_.Emilyyy píše:
A to samostudium i starších detich, tal teda si myslim, ze vic nez půlka studentů se na to vykašlou…A budou si užívat volno.
Uprimne neviˇ, jestli je lepsi, at na to rodice dohlíží a nebo nechat zodpovědnost na diteti
My měli kdysi prázdniny 14 dní, když spadla střecha Opatovické elektrárny a nedělala jsem doma nic. A to jsem byla ve čtvrťáku
Našim to bylo jedno (ostatně jako všechno). Ale odmaturovala jsem dobře. Oni ti mladí pak zaberou až jim bude hořet koudel u prd… ![]()