Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak já mám uvědomělý dítě - druhačku, která je smutná, že nemůže do školy, protože tam chodí strašně ráda. Jako nekecám
Co budem dělat nevím, když je vše zavřené, funguje nám tady kino do 90 diváků, jenže mám ještě 1,5 roční tak to nepřipadá v úvahu, no asi mi z nich šlehne brzy
Zásobila jsem se hlavně vínem a nějakýma pochutinama k němu, jako relax po večerech, až je konečně uspim. ![]()
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy jo tak to je fakt šikulkahele to, že to u vás trošku pokulhávalo je úplně normální, nikde to přeci není sluníčkový a pořád…mladýmu se taky ani neposmívají, že je šprt, on se teda neučí, ale znáš děti…protože on dá i písemku kámošovi opsat, aby si zlepšil známku…a kámoš mu pak poděkuje…jsou ve škole taky celkem dobrá parta…
Tak pozor, ma dcera není sprt
.Prpste vyniká v anglictine, nemcine, ale treba v matice uz je to horsi
.Moji dceru ve tride docela kluci obdivují (tak je krasna, mila, usmevava
).A ke to uplne normalni holka v puberte, taky chodi v patek na nejakou zabavu atp-ildyz od te doby co ma kluka, tak uz mene
.
Zajimalo by me jestli si se svym nejmladším synem nekdy resila nejaky problem?
. Co s nim nebylo slunickove? ![]()
@veria já mám taky druháka, předškolní a mimino a i když se umí zabavit sami, tak v řádech týdnů to bude haluz. Jsou zvyklí na kroužky
Kdyby bylo léto, tak jsme u vody a šlus, to je neomrzí, ale takhle. Fakt z toho mám osypky.
@_.Emilyyy no to si piš, že jo…od mala třeba nechce chodit ven, když musel jít s námi kamkoliv tak řev…nejraději je doma
ale má smůlu…taháme ho po dovolených i u nás, hrady, zámky…to mám ráda já…já s nimi zase jezdím k moři, což nemusím zase já…, o víkendu procházky, máme psíka, tak musí chodit i s ním…jinak je strašně citlivej, hrozná plačka…nesnášel malování, kreslení, takže půlku prvního stupně proslzel, z čehož já rostu
ale psal fakt krásně, mám schované písanky, to měl vzorové…ale žádnej průser nebo něco fakt nikdy…zatím…já jsem nemyslela, že je tvoje dcera šprt, ale znáš děti, když někomu jde učení, tak se třeba posmívají…jemu jde snad všechno, to není ani možný…jazyky, matika, humanitní předměty…nevím, kde jsme k němu přišli
no uvidíme, co bude dál ![]()
@Pantalaimon Já tak nějak mentálně počítám do konce příštího týdne. Dál ani nepřemýšlím, jinak by mi škráblo.
Teď mě zachránila moje matka, která si školáka, jediného zdravého z celé rodiny, odveze na chvíli k sobě.
Nejhorší je, že jak všude člověk slyší o tom koronaviru a sám má virózu, tak už mi to normálně vrtá hlavou. Dneska už volala i tchyně, jestli to nemáme a matka už taky rýpe.
A já normálně zjišťuju, že začínám stíhovat, i když jsme byli akorát v ČR. Ale manžel byt před 14 dny v Alpách…
![]()
U nas to vypada ze zavrou i skolky, v plzni o tom bude zitra jednat rada, takže bych rekla ze skolama to nekonci.
@MartinaIrena píše:
Na webu naší školy se dnes objevilo: Pokud zůstanete se svými dětmi (do 10 let věku) doma, máte nárok na ošetřovné z důvodu uzavření školy. Tiskopisy číslo 896285 jsou v tištěné podobě k dispozici na kontaktních místech ČSSZ, bohužel zatím ne na jejich webu. Takže super, když v době hrozící epidemie budou lidi naprosto zbytečně hromadně navštěvovat socku, protože není schopna pověsit formulář na web. Fakt jak za krále klacka
Ten formulář tam ale je https://www.cssz.cz/…89_628_5.pdf
@Kriss Tina píše:
U nas to vypada ze zavrou i skolky, v plzni o tom bude zitra jednat rada, takže bych rekla ze skolama to nekonci.
Zavřou. Jen nám to dávkují postupně ![]()
@Pantalaimon jojo u nas uz prosi, aby kdo muze, nedaval deti do skolky ani zítra a s nejvetsi pravděpodobností uz od čtvrtka budou zavřené, jen chteli dat pracujicim rodicum den navic, aby si to mohli nejak zaridit.
@Pantalaimon píše:
Zavřou. Jen nám to dávkují postupně
Jo, má do být až do dubna ![]()
@Elenloth hele tady před třemi týdny řadilo cosi, co zklátilo celou naši ZŠ. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby to ten jehož jméno nesmíme vyslovit byl. Měla jsi chlapa strčit do sklepa
teď už je pozdě ![]()
@Pantalaimon u nás pro změnu hysterčí na radnici a zavírá se skoro všechno - bazén, knihovna, sokol, skaut…
Tady bude 14 dní asi město duchů.
@Elenloth jj, hysterie. Pripadam si jak v nakym katastrofickym filmu. ![]()
@Elenloth píše:
@Pantalaimon u nás pro změnu hysterčí na radnici a zavírá se skoro všechno - bazén, knihovna, sokol, skaut…
Tady bude 14 dní asi město duchů.
U nás se všechno odehrává právě ve škole a velké tělocvičně, jsme malé městečko, takže taky nic. Možná fotbal bude až se oteplí…když to bude 14 dní, tak si můžem gratulovat.