Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32138
10.3.20 16:08

@Lalelale Dneska taky kolegyně říkala, že její dcera kdysi v první třídě hlídala 4 letou ségru…to si teda neumím vůbec představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
10.3.20 16:10
@Kriss Tina píše:
Skolka je mensi kolektiv, proto zatim zustavaji otevrene. Jinak te chapu a soucitim, ja měla deti doma ted 3 tydny (2 nemoc a prazdniny), 2 dny ve skolce a stahuju je zase :D uz sem si dneska koupila flašku a čokoládu :lol:

Ani bych neřekla. O 4 děti na třídu, ale zase si hrajou se stejnými hračkami. neumí kolikrát používat kapesník, kašlou kolem sebe. No my máme i dceru doma byť je školková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
10.3.20 16:12
@Monchichik píše:
@Lalelale Dneska taky kolegyně říkala, že její dcera kdysi v první třídě hlídala 4 letou ségru…to si teda neumím vůbec představit…

tak prvnak potrebuje sam hlídání..

to bych to hlídání chtela videt, nebo radsi ani ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.3.20 16:15
@Monchichik píše:

jj neuvěřitelné. Ta příbuzná i říkala, že od malička, minimálně od pěti let, se starala o další mimina v rodině, přebalit, nakrmit, všechno… tchýně zas vyprávěla, jak její babička běžně vypustila děti okolo 4-5 let do města samotné, kde lítaly s ostatními dětmi. Ono to popravdě není tak dlouho, kdy malé děti pracovaly v dolech, továrnách nebo čistily komíny, protože dospělý se tam nevěšel. Dneska si absolutně neumím představit, že moje devítiletá neteř ostatní děti v rodině byť jen hlídá, natož že se nějak stará :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3198
10.3.20 16:16
@Monchichik píše:

Já mám o 2 roky mladší ségru a naši nás nechávali doma cca od mých 6ti let (jejích 4), jako samozřejmě ne celé dny, ale třeba nás uložili spát a jeli na 2-3h ke známým a nebo naopak známí (co měli stejně staré děti) přijeli k nám. Asi to bylo dobou :nevim: Já bych dneska svoje dítě takhle malé samotné nenechala, natož ještě s tím mladším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.3.20 16:17

@Aspera ono je to mysleno asi celkove, zatimco na zš nebo sš jsou ve skolni budově stovky dětí, tak vetsina skolek nepresahne tu stovku (stejne jako rusi vsechny akce kde je vic jak 100 lidi najednou). Ono jde o to, že když se nakazi skola co ma treba 500 žáků, ty to přenesou na svoje rodiny, tak jsou to tisíce nakazenych, kdyz se nakazi skolka co ma žáků treba jenom 60, tak uz se to pohybuje v jinych cislech, nejde o to primarne zabranit nakaze uplne, ale o to aby najednou nebylo najednou tisice nakazenych a nepolozilo to zdravotnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 16:20

@_.Emilyyy můj poslední nepotřeboval až tak hlídal, byl moc hodnej a nic nevyváděl, ale za to se sám doma bál, takže by tady nezůstal sám ani za zlaté prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
10.3.20 16:24
@Lalelale píše:
Později můžeš tatranku namáčet do rumu :mrgreen:

No jsme doma jen jedno odpoledne a začínám přemýšlet, že bude potřeba rum bez tatranky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
10.3.20 16:26
@Pantalaimon píše: Á ty jsi můj člověk :lol: A teď mě prosila kamarádka jestli nepohlídam druhačku, než si to ošefuje…takže 4 děti hurá :mrgreen:

Tak to máš dobré teda :mrgreen: :zed: já jsem navrhla kamosce, že jí pohlídam syna, naštěstí odmítla, že bude hlídat bracha :mrgreen:
Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.3.20 16:27

Mám dítě doma už víc jak měsíc a žádnou speciální zábavu mu vymýšlet nemusím. Dopoledne se učí a odpoledne je venku s kamarády nebo u kamaráda doma. Všichni to zvládáme v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1695
10.3.20 16:33

Teď přišel druhák domů, nadšení veliké :lol: prý nás paní učitelka bude úkolovat po netu. Takže jsem už povýšila z uklízečky, kuchařky, kojné a hlídačky na učitelku. Super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 16:35
@lucenka píše:
Mám dítě doma už víc jak měsíc a žádnou speciální zábavu mu vymýšlet nemusím. Dopoledne se učí a odpoledne je venku s kamarády nebo u kamaráda doma. Všichni to zvládáme v pohodě.

Ty spadáš do kategorie salámista. Viz můj úvodní příspěvek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 16:35

@Pantalaimon tak doufám, že se s námi podělí paní učitelka i o výplatu :mrgreen: nehodlám suplovat učitelku a vysvětlovat doma učivo, na to nemám nervy ani náladu…a nevěřím, že to budou všichni dělat…já na rozdíl od nich do práce chodit budu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
10.3.20 16:46

@Monchichik @_.Emilyyy @Jitul.kaaa9 No a to si holky představte, že já od první třídy vypravolala sebe do školy a tříletýho bráchu do školky a pak ho i vyzvedávala… Mamka tou dobou byla v práci… A jako brácha byl pomalý, musela jsem ho popohánět, pomáhat mu…BRRRR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 16:46
@Monchichik píše:
@Pantalaimon tak doufám, že se s námi podělí paní učitelka i o výplatu :mrgreen: nehodlám suplovat učitelku a vysvětlovat doma učivo, na to nemám nervy ani náladu…a nevěřím, že to budou všichni dělat…já na rozdíl od nich do práce chodit budu…
Úkoly uděláme, ale jinak když prázdniny, tak prázdniny :pankac: První stupeň v pohodě, ale mít doma maturanta, tak jsem na nervy. Sice je zaúkolují, ale podle mě tu školní rutinu to nenahradí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí