Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý byt
nooo dala jsem si zatím jen tatranku ![]()
@Nell2 no to je oficiální důvod, tohle jsem četla na seznamu…
@mamule42 no samozřejmě, že je to blbost, nenechala bych ho doma samotného, taky máš do 10 let nárok na OČR…
@Jitul.kaaa9 píše:
@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohniceteď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet
hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený
můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší
Jasný, vždycky může být hůř. Jako chodit do práce, tak se zjevím. Loni když jsem ještě nebyla na rd mi stačilo 14 dní neštovic 2 děti po sobě.
@mamule42 píše:
@Monchichik Tak to stebou nesouhlasím, opravdu si myslíš že nechat 7 letého prvňáka samotnýho doma je dobrý nápad.
Tohle je sice úplně off topic, ale starší příbuzná mi nedávno vyprávěla, jak když jí bylo šest let, dostala na starost batole a vlakem sama jela do jiného města navštívit s mladším sourozencem babičku. Doba se neuvěřitelně mění ![]()
@mrav píše: Čekám, až zavřou školku. Pak mě jebne- jsem samoživitel.![]()
Stat připravuje na takove pripady mimoradnou davku (neco jako je hmotna nouze) pro ty, kterym prave takhle vypadne prijem a cela situace by pro ne byla likvidační.
@miska09 píše:
Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý bytnooo dala jsem si zatím jen tatranku
Později můžeš tatranku namáčet do rumu ![]()
Dneska přišla ze školy moje rozjuchaná osmačka, jakože supeeer, ať žije koronavirus
no devítiletý je momentálně nemocný, ale taky se raduje, že si prodlouži volno..no já už jsem nadšená méně… Naštěstí máme babičku v baráku..jinak docela problém pro bezbabičkové mamky..
@miska09 píše:Á ty jsi můj člověk
Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý bytnooo dala jsem si zatím jen tatranku
@Lalelale píše:
Později můžeš tatranku namáčet do rumu
Jo a dětem dáme kousnout, vono to pude ![]()
@Monchichik píše:
@mamule42 no samozřejmě, že je to blbost, nenechala bych ho doma samotného, taky máš do 10 let nárok na OČR…
Přesně, ještě, že je ta možnost vzít si OČR. Vedle v diskusi blumen psala, že žije v DE a tam na dítě dostaneš OČR pouze, když je nemocné a to ještě jen na 10 dní v roce.