Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
10.3.20 15:50

Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý byt :zed: nooo dala jsem si zatím jen tatranku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 15:50

@Nell2 no to je oficiální důvod, tohle jsem četla na seznamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 15:51

@mamule42 no samozřejmě, že je to blbost, nenechala bych ho doma samotného, taky máš do 10 let nárok na OČR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 15:51
@Jitul.kaaa9 píše:
@Pantalaimon já tě chápu, byla jsem teď doma celej únor jen s jedním dítětem a už jsem byla na Bohnice :mrgreen: teď jsme na horách a dnes tu celý den prší, jsme na chatě a manžel už to nemůže vydržet :roll: hlavně když jsem si stěžovala, že je na budku bejt furt doma, tak to nechápal a po pár hodinách je vyřízený :lol: můžete aspoň zatím někam ven, na zahradu, do lesa, do parku… Ber to tak, že kdybyste byli v karanténě a nemohli z bytu, bylo by to o dost horší :nevim:

Jasný, vždycky může být hůř. Jako chodit do práce, tak se zjevím. Loni když jsem ještě nebyla na rd mi stačilo 14 dní neštovic 2 děti po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 15:53
@mrav píše: Čekám, až zavřou školku. Pak mě jebne- jsem samoživitel. 8o :roll:
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
10.3.20 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.3.20 15:56
@mamule42 píše:
@Monchichik Tak to stebou nesouhlasím, opravdu si myslíš že nechat 7 letého prvňáka samotnýho doma je dobrý nápad.

Tohle je sice úplně off topic, ale starší příbuzná mi nedávno vyprávěla, jak když jí bylo šest let, dostala na starost batole a vlakem sama jela do jiného města navštívit s mladším sourozencem babičku. Doba se neuvěřitelně mění :D

• Citovat
  • Upravit
37132
10.3.20 15:57
@mrav píše: Čekám, až zavřou školku. Pak mě jebne- jsem samoživitel. 8o :roll:

Stat připravuje na takove pripady mimoradnou davku (neco jako je hmotna nouze) pro ty, kterym prave takhle vypadne prijem a cela situace by pro ne byla likvidační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.3.20 15:57
@miska09 píše:
Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý byt :zed: nooo dala jsem si zatím jen tatranku :mrgreen:

Později můžeš tatranku namáčet do rumu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1187
10.3.20 15:58

Dneska přišla ze školy moje rozjuchaná osmačka, jakože supeeer, ať žije koronavirus :oops: ;) no devítiletý je momentálně nemocný, ale taky se raduje, že si prodlouži volno..no já už jsem nadšená méně… Naštěstí máme babičku v baráku..jinak docela problém pro bezbabičkové mamky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 15:58
@miska09 píše:
Nám už škola psala, že budeme každý den dostávat úkoly, co je potřeba udělat za cvičení, takže představa, že dělám se starší učivo, druhá malá mi mezitím rozkramuje celý byt :zed: nooo dala jsem si zatím jen tatranku :mrgreen:
Á ty jsi můj člověk :lol: A teď mě prosila kamarádka jestli nepohlídam druhačku, než si to ošefuje…takže 4 děti hurá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
10.3.20 16:00
@Lalelale píše:
Později můžeš tatranku namáčet do rumu :mrgreen:

Jo a dětem dáme kousnout, vono to pude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
10.3.20 16:04

@Monchichik a jo! 8o tak pak je to ještě vtipnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.3.20 16:07
@Monchichik píše:
@mamule42 no samozřejmě, že je to blbost, nenechala bych ho doma samotného, taky máš do 10 let nárok na OČR…

Přesně, ještě, že je ta možnost vzít si OČR. Vedle v diskusi blumen psala, že žije v DE a tam na dítě dostaneš OČR pouze, když je nemocné a to ještě jen na 10 dní v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.3.20 16:07

@Monchichik Tak to je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie