Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Monchichik
Jen pockej, on si najde nejakou slečnu a uz nebude chtit sedet doma
a nebo ti zacne chodit se bavit (ale momentalne to nehrozi, kdyz jsou zakázané i akce.)
To ma dcera jezdi na dovolene s námi dobrovolne
. Ta nema problem s námi travit svuj cas
.Ale ted s dcerkou si nemuzu užívat ani nakupování atp ![]()
Ale ze je citlivý, plactivy mu nemuzes davat za vinu. Ma dcerka na treba jen takove občasné obdobi (proste puberta u holek.)Ani mu nemuzes davat za vinu, ze nema rad kreslení.
No na me slzicky casto zabíraly, jsem mekka no
.
@lucenka píše:
Nebyla jsem všude. Ale nejsem neschopná a v krizové situaci se umím zařídit a nefňukám na netu, že chudáčkům zrušili kroužek. Jsem zvědavá, jak by pak tyhle fňukající matky reagovaly, kdyby kroužek proběhl a ukázalo se, že lektorka má koronavirus.
Ty si fakt demagog, ona je za ty děti zodpovědná, takže je nemůže vyhodit před školu, ale stejně tam musí s nima čekat do doby, než bude ofiko konec kroužku, takže tvůj výplod o nakažení je totálně mimo mísu. Jsem zvědavá, jak bys ty reagovala, kdyby tvé dítě takhle vyhodila před školu a tam ho srazilo auto, určitě bys ji poděkovala, jak ho chránila před koronavirem, co ![]()
@Pantalaimon píše:
No a hlavně počítáš s tim, že máš do 17 h zajištěné děti, že. Jako já jsem doma ok. Ale někteří rodiče chodí do práce, že
tak v momentě kdy už musíš řešit hlídání pro dítka kvůli zrušené škole, tak mě ta hodina, kterou mělo strávit v kroužku opravdu nevytrhne
nebo se bavíme o prďolech ze školky? tak ty zase oproti jiným dětem ještě hlídají učitelky od 7 do 16 hod, takže nad tou jednou ztracenou hodinou až tak nepláču. Školáci jsou na tom daleko hůř. A to mluvím jako někdo, komu už veškeré kroužky zrušili ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ty si fakt demagog, ona je za ty děti zodpovědná, takže je nemůže vyhodit před školu, ale stejně tam musí s nima čekat do doby, než bude ofiko konec kroužku, takže tvůj výplod o nakažení je totálně mimo mísu. Jsem zvědavá, jak bys ty reagovala, kdyby tvé dítě takhle vyhodila před školu a tam ho srazilo auto, určitě bys ji poděkovala, jak ho chránila před koronavirem, co
Pochopila jsem, že ta lektorka děti nepřevzala. Takže za ně těžko mohla být zodpovědná. Prostě dala vědět, že se kroužek ruší. Školní dítě tam snad mělo družinářku dle textu a školkové tam měly jednu matku jako dozor. Tak nějak stažení autem nehrozilo ![]()
Příspěvek upraven 11.03.20 v 12:33
@lucenka píše:
Pochopila jsem, že ta lektorka děti nepřevzala. Takže bus ně těžko mohla být zodpovědná.
Tos pochopila spatne, prevzala a pak ji s nima nejaky blbec nepustil do telocvicny.
@Keyllah píše:
tak v momentě kdy už musíš řešit hlídání pro dítka kvůli zrušené škole, tak mě ta hodina, kterou mělo strávit v kroužku opravdu nevytrhnenebo se bavíme o prďolech ze školky? tak ty zase oproti jiným dětem ještě hlídají učitelky od 7 do 16 hod, takže nad tou jednou ztracenou hodinou až tak nepláču. Školáci jsou na tom daleko hůř. A to mluvím jako někdo, komu už veškeré kroužky zrušili
No, me teda jo, protoze pokud počítám s tim, ze mam dojet na 17 hodinu a nekdo mi 15.50 zavola, ze krouzek nebude, tak ne, fakt nemam teleport, abych zvládla hodinovou cestu z prace do 10 minut, takze tam ten dotycny szejne bude muset do 17 hodin cekat.
@j.a.n.i1 píše:
Tos pochopila spatne, prevzala a pak ji s nima nejaky blbec nepustil do telocvicny.
No tak s nima ta kamarádka počká hodinu venku. To se ty děti na hřišti rozpustí?
@j.a.n.i1 píše:
No, me teda jo, protoze pokud počítám s tim, ze mam dojet na 17 hodinu a nekdo mi 15.50 zavola, ze krouzek nebude, tak ne, fakt nemam teleport, abych zvládla hodinovou cestu z prace do 10 minut, takze tam ten dotycny szejne bude muset do 17 hodin cekat.
Tak existují i kamarádi, rodina, kterým bude dá v takové situaci zavolat ![]()
@lucenka píše:
Pochopila jsem, že ta lektorka děti nepřevzala. Takže za ně těžko mohla být zodpovědná. Prostě dala vědět, že se kroužek ruší. Školní dítě tam snad mělo družinářku dle textu a školkové tam měly jednu matku jako dozor. Tak nějak stažení autem nehroziloPříspěvek upraven 11.03.20 v 12:33
Myslis druzinarku, ktera ma instrukci dítě v 16 hodin predat dite lektorce a jit domu?
@j.a.n.i1 píše:
Ano, kamarádka je cvičitelka a zároveň vodí ty malé z MŠ. Nepustili je do tělocvičny. Já to nařízení chápu a respektuji ode dneška, zrušení včerejšího kroužku bylo nepochopitelné pro všechny zúčastněné.
@j.a.n.i1 píše:
Myslis druzinarku, ktera ma instrukci dítě v 16 hodin predat dite lektorce a jit domu?
Přesně tak v případě školních.
@lucenka píše:
No tak s nima ta kamarádka počká hodinu venku. To se ty děti na hřišti rozpustí?
Aha, takze kdyby je pustili do telocvicny, tak je muze nakazit koronavirem, kdežto kdyz budou na hristi, tak je to zcela bezpečné. Jo mas opravdu uzasnou logiku.
V tom případě by vlastne cela vyuka mohla probihat na tom hristi, ne? ![]()
@lucenka píše:
Tak existují i kamarádi, rodina, kterým bude dá v takové situaci zavolat
Jo? Clenove rodiny to maji hodinu a pul a zadne kamaradce bez podpisu zakonneho zastupce dítě nevydaji. Ještě nejakou uzasnou radu mas? Zcela nesmyslnou, jen abys obhajila, nesmyslne zruseni krouzku.
@Saffiraa píše:
Mě dnes pobavila zpráva od kolegyně: Do konce týdne očekávám v návaznosti na koronavirus první úmrtí v České republice. Mít doma zpruzený a unuděný dítě, který nemůže do školy, protože je zavřená a ani se s ním nedá jít do kina, zvyšuje prevděpodobnost toho, že si to rodič doma nejpozději v pátek hodí anebo dítě, které leží na zádech a už pět hodin v kuse kope do zdi a provolává, že se nudí, vezme a prohodí ho oknem.![]()
![]()
zrovna to tady s kolegama probíráme, že brzy začnou narůstat počty mrtvých jedno zda rodičů či dětí, tohle ve zdraví nejde přežít ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak družina do 16 je dost na nic. Jak to pak řeší ty matky, když se domů dostanou v 5. Těžko mají kroužek každý den. Takže děti stejně nejspíš chodí domů samy