Virové prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32133
11.3.20 12:51

@_.Emilyyy On taky s námi jezdí dobrovolně, ale má raději to moře…ty dva starší s námi jezdili snad ještě nedávno…to byla pohoda, střídali se s tátou v řízení, plavali s ním 2 hodiny v moři…no že to bude plačka mi řekli už když se narodil, protože je 7.7., tam se to prý násobí…to kreslení taky neměl po kom zdědit, to je jasný :mrgreen: a slečnu teda nevím, zatím má přednost playstation, tak doufám, že mu to vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 12:57
@žampion píše:
zrovna to tady s kolegama probíráme, že brzy začnou narůstat počty mrtvých jedno zda rodičů či dětí, tohle ve zdraví nejde přežít :mrgreen:

A někomu (mně :lol: ) rupne cévka z toho, kam se stáčejí diskuse tohoto typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.3.20 13:00
@MartinaIrena píše:
@Pantalaimon Jinak taky na odlehčení, budete kreativní a zařadíte nové hry. Naše děti, když jsem se ptala, na co si hrajou, prý nosí „proužku“ kvůli „koruně“ :mrgreen:

No taky dobrý :mrgreen: Dcera je předškolák a včera byla v MŠ schůzka s ředitelem ZŠ a paní zástupkyní, ohledně zápisu apod. Při odchodu jsme zdravily na chodbě sousedku, malá prohlásila, že jdeme na schůzi do MŠ, kvůli tomu koronaviru. Sousedka byla samozřejmě na vývrat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4697
11.3.20 13:01

Viď jako? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
11.3.20 13:10
@j.a.n.i1 píše:
No, me teda jo, protoze pokud počítám s tim, ze mam dojet na 17 hodinu a nekdo mi 15.50 zavola, ze krouzek nebude, tak ne, fakt nemam teleport, abych zvládla hodinovou cestu z prace do 10 minut, takze tam ten dotycny szejne bude muset do 17 hodin cekat.

tak ale to je spíš problém v tom, že nezvládli včas to oznámit rodičům, ne? ale to jsi si teď vymyslela, a házíš časovými údaji jen tak, nebo je to reálný zážitek? protože u nás psali o zrušení všech kroužků už včera večer, ráno bylo vše vyvěšené, takže s tím všichni dopředu počítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 13:19

@Keyllah Ale tohle se stalo včera. Ráno to vyhlásili, děti byly normálně ve škole, ale odpoledne je nepustili do tělocvičny (kroužky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.3.20 13:20
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy On taky s námi jezdí dobrovolně, ale má raději to moře…ty dva starší s námi jezdili snad ještě nedávno…to byla pohoda, střídali se s tátou v řízení, plavali s ním 2 hodiny v moři…no že to bude plačka mi řekli už když se narodil, protože je 7.7., tam se to prý násobí…to kreslení taky neměl po kom zdědit, to je jasný :mrgreen: a slečnu teda nevím, zatím má přednost playstation, tak doufám, že mu to vydrží :mrgreen:

To je treba o more zas tak taky nemusim, protoze bych mela výčitky, ze se opaluji na plazi :mrgreen: ale to plavání je dobry + dalsi sporty :).
A abych se priznala pomalu se budu zachvili bat i cestovat :zed:
s tim řízením to je fajn :palec:.
Ja si myslim, ze i u vas brzy prijde prvni laska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 13:24
@shadowbabe píše:
No taky dobrý :mrgreen: Dcera je předškolák a včera byla v MŠ schůzka s ředitelem ZŠ a paní zástupkyní, ohledně zápisu apod. Při odchodu jsme zdravily na chodbě sousedku, malá prohlásila, že jdeme na schůzi do MŠ, kvůli tomu koronaviru. Sousedka byla samozřejmě na vývrat :mrgreen:
:lol: A co jste vyschůzovali, nás taky čeká zápis, to jsem zvědavá. Čekám, že to posunou. No aspoň doladíme ř. Začínám na tom hledat pozitiva :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
11.3.20 13:27

@_.Emilyyy No já si k moři táhnu tak 8-10 knížek, plácnu sebou na lehátko a to vydržím celý týden :mrgreen: výčitky fakt nemám ;) nemám ráda vodu, maximálně bazén, jsem ohnivý znamení…ale zbytek rodiny vodu miluje a vydrží plavat fakt dlouho i ten nejmladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.3.20 13:33
@Keyllah píše:
tak ale to je spíš problém v tom, že nezvládli včas to oznámit rodičům, ne? ale to jsi si teď vymyslela, a házíš časovými údaji jen tak, nebo je to reálný zážitek? protože u nás psali o zrušení všech kroužků už včera večer, ráno bylo vše vyvěšené, takže s tím všichni dopředu počítají.

Ale tady resime pripad, kdy zrusili krouzek VČERA odpoledne, ten včerejší odpoledni. Takze proste zas nekdo potreboval byt papeztejsi nez papez. Dnesni jsou jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.3.20 13:52
@Pantalaimon píše: :lol: A co jste vyschůzovali, nás taky čeká zápis, to jsem zvědavá. Čekám, že to posunou. No aspoň doladíme ř. Začínám na tom hledat pozitiva :mrgreen:

Právě se také připravujeme na možnost, že zápisy se posunou ( mají tu být 2. a 3.4. ) Jinak pan ředitel zmínil všeobecné parametry pro přijetí ( spádovost - trvalý pobyt dítěte ) a rozdělení školy ( výuka, družina atd ), pak popsali jaký je zhruba průběh zápisu ( trvá prý cca 20 minut ) docela mne překvapilo sdělení, že není zákonem dané, aby bylo dítě fyzicky přítomné zápisu, což mně teda ani nenapadlo, že by nešla, když jde o její nástup do školy 8o Jinak se hodně ptali rodiče budoucích prvňáčků co potřebovali vědět. Co se týká zkušební ukázkové hodiny pro budoucí prvňáky, kterou teď plánovali, tak ta je samozřejmě zrušena vlivem okolností. Nikdo neví, co a jak bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41188
11.3.20 13:53
@Pantalaimon píše:
@Keyllah Ale tohle se stalo včera. Ráno to vyhlásili, děti byly normálně ve škole, ale odpoledne je nepustili do tělocvičny (kroužky).

aha, tak to je blbý :think: nám teda zrušili i ZUŠ, ač nemuseli, ale co už, aspoň to dali vědět den dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
11.3.20 13:57
@Pantalaimon píše:

no to postupovali fakt špatně, u nás včera kroužky byly normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.3.20 13:59
@lucenka píše:
Tak družina do 16 je dost na nic. Jak to pak řeší ty matky, když se domů dostanou v 5. Těžko mají kroužek každý den. Takže děti stejně nejspíš chodí domů samy

Nechodi, proste maji práci uzpůsobenou podle krouzku… Ono když deti bydli ob 2 vesnice a bus nejezdí, tak fakt nepujdou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
11.3.20 14:05
@stinga píše:
no to postupovali fakt špatně, u nás včera kroužky byly normálně

Já myslím, že to musel být nějaký zkrat. Ředitelka se jinak zdá být celkem příčetná a škola i družina je tu fajn. Ale včera mě to tím pádem zkrkalo víc než bylo nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí