Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Pantalaimon tak u nás už se na to ptali dneska
, protože zůstanou doma některé učitelky se svými dětmi a jaksi nemá ty školkové kdo tam opatrovat…
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No jako pochlubím se, neb jsem hrd a pychbude oceněný jako nejlepší žák školy, paní učitelka ho chválila, jak je nejen chytrý, ale i vychovaný a skromný, hodný a pomáhá ostatním
no je to možný?/ já říkám, že mi ho poslala moje milovaná babička, zemřela, když jsme s ním byla těhotná /
My nemáme trubičky. Útokem na Lidl!!! Mají je v akci za 19.90 ![]()
@Monchichik píše:
@Pantalaimon tak u nás už se na to ptali dneska, protože zůstanou doma některé učitelky se svými dětmi a jaksi nemá ty školkové kdo tam opatrovat…
Já to beru jako hotovou věc, že dříve či později budu mít doma i předškolačku. No jo no, už jsem to nějak strávila a snažím se hledat pozitiva…
@Pantalaimon píše:
@Kotatko03Já tu budu mít cizí jenom jedno, ale i tak se nemůžu dočkat.
Ale jak říkáš, musíme si pomáhat. No uvidíme, už jsem přemýšlela, že jim dám posbírat kamení po zahradě, budou hrabat a plet. Normálně dětská práce. Zkrátka opatření ála Čína.
Když to pojmeš formou hry nebo soutěže, budou všichni spokojení. Jednou jsme potřebovali vysbírat slimáky ze zahrady. Tak jsem slíbila korunu za 5 slimáků a za 2 hodiny byla zahrada čistá. ![]()
@Elenloth Cizí neštěstí mě vždy povzbudí
Nejstarší měl blicí virózu před 14 dny. Zeblil se z horní postele do sestry spodní (mají je do L nad sebou) a ještě nahodil kočku, která si tam chrupkala v peřině. Kdo nezažil neuvěří ![]()
@Monchichik píše:
@mrav asi ti nerozumím
Anička i já mlsame trubičky, ty z Lidlu. ![]()
@divine woman píše:
Když to pojmeš formou hry nebo soutěže, budou všichni spokojení. Jednou jsme potřebovali vysbírat slimáky ze zahrady. Tak jsem slíbila korunu za 5 slimáků a za 2 hodiny byla zahrada čistá.
Hele, ale to není špatnej nápad. Dík. Protože už jinak vidím to nadšení
Ještě, že zvedli rodičák, šutrů máme všude plno ![]()
@Pantalaimon díky, fakt jsem se zasmála
s cizím neštěstím máš naprostou pravdu…
Na webu naší školy se dnes objevilo: Pokud zůstanete se svými dětmi (do 10 let věku) doma, máte nárok na ošetřovné z důvodu uzavření školy. Tiskopisy číslo 896285 jsou v tištěné podobě k dispozici na kontaktních místech ČSSZ, bohužel zatím ne na jejich webu. Takže super, když v době hrozící epidemie budou lidi naprosto zbytečně hromadně navštěvovat socku, protože není schopna pověsit formulář na web. Fakt jak za krále klacka
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No jako pochlubím se, neb jsem hrd a pychbude oceněný jako nejlepší žák školy, paní učitelka ho chválila, jak je nejen chytrý, ale i vychovaný a skromný, hodný a pomáhá ostatním
no je to možný?/ já říkám, že mi ho poslala moje milovaná babička, zemřela, když jsme s ním byla těhotná /
Mas pravo byt na neho hrda
.
Tak i urcite ma od tebe skvělou vychovu
.S tou babičkou me mrzi..
Ale vis co, i ja mam skvělou holcicku
![]()
@Monchichik píše:
@Pantalaimon díky, fakt jsem se zasmálas cizím neštěstím máš naprostou pravdu…
No jako historka to je dobrý, ale jinak
A ta poblitá kočka mi připomněla, že náš mladý má asi nějaké nadpřirozené schopnosti. Hrozně chtěl kočku, já že ne ne a šup za pár dní jsme našli na zahradě pidi kotě a má kočku. Včera tu večer kvílel, že ho škola nebaví a chce prázdniny a dneska toto
Zázrak ![]()
@_.Emilyyy No já vím, že máš fajn dcerku, jen se taky pochlub, máme čím ![]()