Zbytkový HCG ..

26.9.22 11:22

Zbytkový HCG ..

Ahoj holky můžete mi prosím poradit 6.9 sem byla na laparoskopii byla sem mimo děložně těhotná a uchytilo se mi to v turbínách ve vejcovodů takže mi byl odebrán jeden vejcovod je to 3 týdny po revizi a já mám stále pozitivní test myslíte že je to zbytek HCG nebo jde o nový těhu coš se k tomu moc nepriklanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15143
26.9.22 11:31

Dělali ti i revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 11:32

@karkarka ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
26.9.22 11:38

Tak to těhotná být nemůžeš, protože bys snad nebyla tak hloupá a nesouložila týden po revizi. O čemž tě doktoři poučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 11:40

To zase ne ale já neměla pořádně ani šestinedělí měla jsem to týden je to úplně divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.9.22 11:41

Tak snad dodržuješ šestinedělí, ne? Tak proč by jsi mohla být znovu těhotná? 8o

• Citovat
  • Upravit
10923
26.9.22 11:44
@karkarka píše:
Tak to těhotná být nemůžeš, protože bys snad nebyla tak hloupá a nesouložila týden po revizi. O čemž tě doktoři poučili.

Ahahaha jako bys to tady neznala :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.9.22 11:50
@dominikapepino píše:
To zase ne ale já neměla pořádně ani šestinedělí měla jsem to týden je to úplně divné

Prosim te, sestinedeli neznamena, ze budes 6 tydnu krvacet, ale ze mas mit 6 tydnu utrum. Zadna vana, zadnej bazen, zadnej sex :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.9.22 11:55
@dominikapepino píše:
To zase ne ale já neměla pořádně ani šestinedělí měla jsem to týden je to úplně divné

Jak neměla si šestinedělí? Šestinedělí je období 6tydnu kdy nemáš mít sex ani se koupat, ne že budeš 6tydnu krvácet. Takže nechápu jak by si mohla být těhotná, rady lékaře jistě dodrzujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 11:58

Holky já pohlavní styk neměla 😂 a holky po pravdě mě doktor nepoučil vůbec řekl mi akorát že mi odebrali vejcovod a proběhla revize tim to asi skončilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.9.22 12:05
@dominikapepino píše:
Holky já pohlavní styk neměla 😂 a holky po pravdě mě doktor nepoučil vůbec řekl mi akorát že mi odebrali vejcovod a proběhla revize tim to asi skončilo

Tak jak bys proboha mohla byt tehotna, kdyz sex nebyl? Absolutne nechapu, na co se teda ptas. Neni sex=neni tehotenstvi. Jak se delaj deti vis ne? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.9.22 12:10

@dominikapepino tak v tom případě proste těhotná nejsi. Z čeho asi? Bude to zbytkové hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
26.9.22 12:12

@dominikapepino upřímně, nevěřím, že ti doktor nic neřekl, a i kdyby, tak snad máš propouštěcí zprávu ne? Minimálně tam se dočteš vše potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí