Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky můžete mi prosím poradit 6.9 sem byla na laparoskopii byla sem mimo děložně těhotná a uchytilo se mi to v turbínách ve vejcovodů takže mi byl odebrán jeden vejcovod je to 3 týdny po revizi a já mám stále pozitivní test myslíte že je to zbytek HCG nebo jde o nový těhu coš se k tomu moc nepriklanim
Tak to těhotná být nemůžeš, protože bys snad nebyla tak hloupá a nesouložila týden po revizi. O čemž tě doktoři poučili.
To zase ne ale já neměla pořádně ani šestinedělí měla jsem to týden je to úplně divné
Tak snad dodržuješ šestinedělí, ne? Tak proč by jsi mohla být znovu těhotná? ![]()
@karkarka píše:
Tak to těhotná být nemůžeš, protože bys snad nebyla tak hloupá a nesouložila týden po revizi. O čemž tě doktoři poučili.
Ahahaha jako bys to tady neznala
![]()
@dominikapepino píše:
To zase ne ale já neměla pořádně ani šestinedělí měla jsem to týden je to úplně divné
Prosim te, sestinedeli neznamena, ze budes 6 tydnu krvacet, ale ze mas mit 6 tydnu utrum. Zadna vana, zadnej bazen, zadnej sex ![]()
@dominikapepino píše:
Jak neměla si šestinedělí? Šestinedělí je období 6tydnu kdy nemáš mít sex ani se koupat, ne že budeš 6tydnu krvácet. Takže nechápu jak by si mohla být těhotná, rady lékaře jistě dodrzujes
Holky já pohlavní styk neměla 😂 a holky po pravdě mě doktor nepoučil vůbec řekl mi akorát že mi odebrali vejcovod a proběhla revize tim to asi skončilo
@dominikapepino píše:
Holky já pohlavní styk neměla 😂 a holky po pravdě mě doktor nepoučil vůbec řekl mi akorát že mi odebrali vejcovod a proběhla revize tim to asi skončilo
Tak jak bys proboha mohla byt tehotna, kdyz sex nebyl? Absolutne nechapu, na co se teda ptas. Neni sex=neni tehotenstvi. Jak se delaj deti vis ne?
![]()
@dominikapepino tak v tom případě proste těhotná nejsi. Z čeho asi? Bude to zbytkové hcg
@dominikapepino upřímně, nevěřím, že ti doktor nic neřekl, a i kdyby, tak snad máš propouštěcí zprávu ne? Minimálně tam se dočteš vše potřebné.