Zbytočné obavy?

Anonymní
3.3.20 18:48

Zbytočné obavy?

Ahojte chcela by som získať objektívne názory na jednu vec, ktorá ma trápi. Mám kamarátku, jeden čas sme boli veľmi dobré kamarátky, ale odsťahovala sa a dosť to ochladlo. Kým tu ešte bývala, stala sa taká vec, že jej priateľ jej dal facku a vyhodil ju v noci z bytu, tak som po ňu poslala taxík, ktorý som aj zaplatila, chvíľu sme posedeli v bare a spala v tú noc u mňa a môjho priateľa. Spali sme všetci na jednej posteli, pretože v tom čase mal priateľ iba jednu prenajatú izbu a u mňa sa spať nedalo. No ale čo mi prišlo neskôr divné bolo to, že odvtedy ma asi 3× behom asi 2 mesiacov prosila, či by nemohla u nás prespať, že jej spolubývajuci sú dosť hluční a má tam problém zaspať…Podotýkam, že stále sme s priateľom prespávali uňho v tej malej izbe s jednou posťeľou. To mi prišlo trošku zvláštne, pretože mne by to bolo blbé žiadať kamarátku o prespanie kvôli takej hlúposti a ešte na jednej posteli s jej priateľom. Ubehol asi rok, pomaly som na toto zabudla, keď mi pred pár mesiacmi písala iba tak, že či je medzi nami s priateľom všetko v poriadku…že vraj sa jej snívalo, že si našiel inú ženu…Odpísala som iba že, všetko je okej. No a teraz má prísť do môjho mesta na koncert a ja neviem či chcem ísť, lebo ma od toho odhovára aj ďalšia kamarátka, s ktorou sa veľmi nemusia. Má s tou prvou(hovorme jej Danka) veľmi zlé skúsenosti, vraj od nej odhovorila niekoľkých mužov, s jedným keď sa v klube hádala tak tá Danka mala vraj z toho evidentnú radosť a smiala sa na tom. A čo sa stalo najnovšie, tak si Danka písala na facebooku s priateľom tej druhej(Hanka napríklad) a keď zistila, že spolu chodia, hneď ju začala pred ním ohovárať, dokonca mu posielala kontakt na človeka, ktorý by jej ohováranie mohol potvrdiť. Ten človek tie jej reči vyvrátil a dokonca sa Hanke ospravedlnil, že jej vtedy ublížil a že už sa s Dankou nebaví. Ako ja neviem, ale aj keby som niekoho tak veľmi nemala rada, neviem si predstaviť, že by som sa tomu človeku začala montovať do vzťahu a ohovárala ho pred jeho partnerom. Tak ja neviem, už som z toho taká zmagorená, že neviem či som sa dala tak veľmi ovplyvniť Hankou, alebo je správanie Danky naozaj minimálne čudné a mám si dávať pozor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
3.3.20 18:53

Boze, vy mate problemy :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.3.20 19:02

Domů si ji nezvi, to si ani předtím neměla, protože pak se ti honí hlavou takové pičo… :roll: Holt, bohužel někdy narazíme na jedince, kteří se baví rozvracením vztahů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3115
3.3.20 19:10

Na to se nemusíš ptát. Danka je kra*ka. Nebrat domu. Spolu na koncert ještě možná, ale spíš by se mi s někým takovým ani nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
3.3.20 19:30

Hanka, Danka, fejsbůček- kolik vám je, 13? 17?
to jsou směšné problémy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria