Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domů si ji nezvi, to si ani předtím neměla, protože pak se ti honí hlavou takové pičo…
Holt, bohužel někdy narazíme na jedince, kteří se baví rozvracením vztahů ![]()
Na to se nemusíš ptát. Danka je kra*ka. Nebrat domu. Spolu na koncert ještě možná, ale spíš by se mi s někým takovým ani nechtělo.
Hanka, Danka, fejsbůček- kolik vám je, 13? 17?
to jsou směšné problémy
![]()
Ahojte chcela by som získať objektívne názory na jednu vec, ktorá ma trápi. Mám kamarátku, jeden čas sme boli veľmi dobré kamarátky, ale odsťahovala sa a dosť to ochladlo. Kým tu ešte bývala, stala sa taká vec, že jej priateľ jej dal facku a vyhodil ju v noci z bytu, tak som po ňu poslala taxík, ktorý som aj zaplatila, chvíľu sme posedeli v bare a spala v tú noc u mňa a môjho priateľa. Spali sme všetci na jednej posteli, pretože v tom čase mal priateľ iba jednu prenajatú izbu a u mňa sa spať nedalo. No ale čo mi prišlo neskôr divné bolo to, že odvtedy ma asi 3× behom asi 2 mesiacov prosila, či by nemohla u nás prespať, že jej spolubývajuci sú dosť hluční a má tam problém zaspať…Podotýkam, že stále sme s priateľom prespávali uňho v tej malej izbe s jednou posťeľou. To mi prišlo trošku zvláštne, pretože mne by to bolo blbé žiadať kamarátku o prespanie kvôli takej hlúposti a ešte na jednej posteli s jej priateľom. Ubehol asi rok, pomaly som na toto zabudla, keď mi pred pár mesiacmi písala iba tak, že či je medzi nami s priateľom všetko v poriadku…že vraj sa jej snívalo, že si našiel inú ženu…Odpísala som iba že, všetko je okej. No a teraz má prísť do môjho mesta na koncert a ja neviem či chcem ísť, lebo ma od toho odhovára aj ďalšia kamarátka, s ktorou sa veľmi nemusia. Má s tou prvou(hovorme jej Danka) veľmi zlé skúsenosti, vraj od nej odhovorila niekoľkých mužov, s jedným keď sa v klube hádala tak tá Danka mala vraj z toho evidentnú radosť a smiala sa na tom. A čo sa stalo najnovšie, tak si Danka písala na facebooku s priateľom tej druhej(Hanka napríklad) a keď zistila, že spolu chodia, hneď ju začala pred ním ohovárať, dokonca mu posielala kontakt na človeka, ktorý by jej ohováranie mohol potvrdiť. Ten človek tie jej reči vyvrátil a dokonca sa Hanke ospravedlnil, že jej vtedy ublížil a že už sa s Dankou nebaví. Ako ja neviem, ale aj keby som niekoho tak veľmi nemala rada, neviem si predstaviť, že by som sa tomu človeku začala montovať do vzťahu a ohovárala ho pred jeho partnerom. Tak ja neviem, už som z toho taká zmagorená, že neviem či som sa dala tak veľmi ovplyvniť Hankou, alebo je správanie Danky naozaj minimálne čudné a mám si dávať pozor?